IMDb Puanı
IMDb Sayfasını Görüntüle
6.5
3221
OY
Patrondan Kurtulma Sanatı(2011) Komedi Suç Yönetici adayı Nick Hendricks (Jason Bateman) fazlasıyla hak ettiği terfiyi alabilmek için günde 12 saat çalışmakta ve dengesiz amiri Dave Harken (Kevin Spacey) ne isterse yapmaktadır. Yine de bu terfinin asla gerçekleşmeyeceğini bilmektedir. Bir başka yerde, diş hekimi asistanı Dale Arbus (Charlie Day) diş hekimi Dr. Julia Harris’in (Jennifer Aniston) son zamanlarda iyice artan asılmaları karşısında özsaygısını yitirmemek için çabalamaktadır. Ve muhasebeci Kurt Buckman (Jason Sudeikis) şirketinin sahtekar yeni sahibi Bobby Pellit’in (Colin Farrell) onun kariyerini mahvetmeye kararlı olduğunu, ayrıca her şeyden habersiz bir insan topluluğunu toksik atığa maruz bırakmayı planladığını öğrenir.Eğer patronunuz psikopatsa, ya da erkek avcısıysa ya da tam anlamıyla ahlaksızsa ne yapabilirsiniz? Yönetmen: Seth Gordon (Director), Darin Rivetti (First Assistant Director), Alexa Alden (Script Supervisor)
Senaryo: John Francis Daley (Screenplay), Jonathan M. Goldstein (Screenplay), Michael Markowitz (Screenplay), Michael Markowitz (Story)
Oyuncular: Jennifer Aniston (Dr. Julia Harris), Jason Bateman (Nick Hendricks), Charlie Day (Dale Arbus), Jason Sudeikis (Kurt Buckman), Colin Farrell (Bobby Pellitt), Jamie Foxx (Motherfucker Jones), Donald Sutherland (Jack Pellit), Lindsay Sloane (Stacey), John Francis Daley (Carter), Kevin Spacey (Dave Harken), Julie Bowen (Rhonda Harken), Meghan Markle (Jamie), Steve Wiebe (Thomas, Head of Security), Michael Albala (Mr. Anderton), Jennifer Hasty (Kurt's Co-Worker), Reginald Ballard (Kurt's Co-Worker), George Back (Kurt's Co-Worker), Barry Livingston (Kurt's Co-Worker), Celia Finkelstein (Margie Emerman), P. J. Byrne (Kenny Sommerfeld), Wendell Pierce (Detective Hagan)
Süre: 98 Dakika
Gösterim Tarihi: 2011-07-08