IMDb Puanı
IMDb Sayfasını Görüntüle
5.1
3558
OY
Yeşil Fener(2011) Macera Aksiyon Gerilim Bilim-Kurgu Gizemli ve engin bir evrende yüzyıllardır var olan küçük ama güçlü bir birlik vardır; Yeşil Fener Kolordusu olarak adlandırılan barış ve adalet koruyucuları. Gökadalarda düzeni koruyacaklarına söz veren bu savaşçı birliğinin her üyesi, onlara süpergüç veren bir yüzük takar. Ama Parallax adında yeni düşmanları evrendeki güç dengesini bozmaya kalkışınca, kaderleri ve dünyanın kaderi, seçilen ilk insan, yeni asker Hal Jordan'a emanet edilir... Yönetmen: Martin Campbell (Director), Anna Rane (Script Supervisor), Pam Fuller (Script Supervisor)
Senaryo: Greg Berlanti (Screenplay), Michael Goldenberg (Screenplay), Marc Guggenheim (Screenplay), Michael Green (Screenplay)
Oyuncular: Ryan Reynolds (Hal Jordan / Green Lantern), Blake Lively (Carol Ferris), Peter Sarsgaard (Hector Hammond), Tim Robbins (Senator Hammond), Mark Strong (Sinestro), Temuera Morrison (Abin Sur), Jenna Craig (Carol Ferris at 11), Jon Tenney (Martin Jordan), Mike Doyle (Jack Jordan), NicK Jandl (Jim Jordan), Dylan James (Jason Jordan), Leanne Cochran (Janice Jordan), Angela Bassett (Dr. Amanda Walker), Taika Waititi (Tom Kalmaku), Michael Clarke Duncan (Kilowog (voice)), Geoffrey Rush (Tomar-Re (voice)), Clancy Brown (Parallax (voice)), Deke Anderson (Four Star General Caven), Gattlin Griffith (Young Hal), Tiffany Morgan (Mom), Amy Carlson (Jessica Jordan), Laura Cayouette (Party Guest #1), Dorian Kingi (Tomar-Re (uncredited)), Bobby Holland Hanton (Security Guard)
Süre: 114 Dakika
Gösterim Tarihi: 2011-06-16