IMDb Puanı
IMDb Sayfasını Görüntüle
7.4
33
OY
Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film(2006) Belgesel Korku Bu film korku severler için, ‘slasher sineması”nın önemine, şöhretine ve meşruiyetine yönelik kapsamlı ve orjinal bir bakış açısı sağlıyor. Normal bir film uzunluğundaki dokümanter yapım, türün klasikleşmiş filmlerinden görüntüler eşliğinde, Wes Craven, John Carpenter, Rob Zombie gibi yönetmenlerle ve Tom Savini, Stan Winston gibi özel efekt dahileriyle ropörtajlar içeriyor. Bunun yanında çoğu türün kurucuları ve ustaları olan seçkin aktör, yönetmen ve prodüktörlerle mülakatlar da film de yer alıyor. Yönetmen: Jeff McQueen (Director)
Senaryo: Adam Rockoff (Novel), J. Albert Bell (Writer), Rachel Belofsky (Writer), Michael Derek Bohusz (Writer), Rudy Scalese (Writer)
Oyuncular: Ed Green (Narrator), John Carpenter (Himself), Rob Zombie (Himself), Lilyan Chauvin (Herself), Betsy Palmer (Herself), Malek Akkad (Himself), Wes Craven (Himself), Sean S. Cunningham (Himself), Herb Freed (Himself), Chela Johnson (Herself), Amy Holden Jones (Herself), Jeff Katz (Himself), Paul Lynch (Himself), Harry Manfredini (Himself), Armand Mastroianni (Himself), Gregory Nicotero (Himself), Robert Oppenheimer (Himself), Felissa Rose (Herself), Aine Leicht (Herself), Gage Leicht (Himself), Robert Shaye (Himself), Joseph Stefano (Himself), Natasha Talonz (Herself), Stan Winston (Himself), Tom Savini (Himself), Anthony Timpone (Himself)
Süre: 88 Dakika
Gösterim Tarihi: 2006-10-13