IMDb Puanı
IMDb Sayfasını Görüntüle
4.8
924
OY
Elektra(2005) Aksiyon Fantastik Bilim-Kurgu İyiyle kötü arasında Elektra vardı. Hayatı bir trajediyle lekelenmişti; öldürmek için eğitilmiş, sonra ölüme terk edilmişti. Ama Elektra için ölüm sadece bir başlangıçtı; geri döndü, intikam duygusu ve tüm yetenekleriyle! Geçmişini hatırlayarak işkence çeken, kendi gizemli ölümüyle çarpışan ruhu huzur bulmuyordu. Ve Elektra kendisini yeniden canlanmış buldu. Yönetmen: Rob Bowman (Director), Portia Tickell (Script Supervisor), Morgan Beggs (Assistant Director), Jean-Francois Morissette (Layout)
Senaryo: Mark Steven Johnson (Characters), Frank Miller (Characters), Zak Penn (Writer), Stu Zicherman (Writer), Raven Metzner (Writer), Ricardo F. Delgado (Storyboard)
Oyuncular: Jennifer Garner (Elektra Natchios / Elektra), Goran Visnjic (Mark Miller), Will Yun Lee (Kirigi), Cary-Hiroyuki Tagawa (Roshi), Terence Stamp (Stick), Natassia Malthe (Typhoid Mary / Typhoid), Kirsten Zien (Abby Miller), Colin Cunningham (McCabe), Edson T. Ribeiro (Kinkou), Chris Ackerman (Tattoo), Bob Sapp (Stone), Mark Houghton (Bauer), Hiro Kanagawa (Meizumi), Laura Ward (Young Elektra), Ian Tracey (Pool Shark), Aaron Au (Hand Ninja #2), Kevan Ohtsji (Roshi Servant), Kurt Max Runte (Nikolas Natchios), Nathaniel Arcand (Hand Ninja #1), Jana Mitsoula (Young Elektra's Mother), Ben Affleck (Matt Murdock (Director's Cut only))
Süre: 97 Dakika
Gösterim Tarihi: 2005-01-13