IMDb Puanı
IMDb Sayfasını Görüntüle
6.8
1058
OY
ParaNorman(2012) Aile Animasyon Macera Komedi Norman ölü insanların ruhlarını görebilen, onlarla konuşup iletişime geçebilen 10 yaşlarında, sevimli bir çocuktur. Bir gün yaşadığı kasabayı zombiler basar ve çok korkmuş olan kasaba halkının ondan başka yardım isteyecek kimsesi yoktur. Üstelik bu her zamanki gibi başa çıkabileceği bir durum değildir; kasabanın üzerine yüzyıllardır süren bir lanet musallat olmuştur ve Norman'ın bu meseleyi çözmesi için sadece zombilerle değil hayaletler, cadılar ve laftan anlamayan yetişkin insanlarla da uğraşması gerekecektir. Hayaletlerle konuşabilme yeteneği, onun paranormal güçlerinin başka diyarlardaki sınırları zorlamasına yol açacak mıdır? Tim Burton'ın çok sevdiği stop-motion tekniğiyle ve de üç boyutlu çekilen ikinci animasyon film olma özelliğindeki ParaNorman'ın yönetmenliğini Sam Fell ve Chris Butler üstlenirken orijinal senaryo gene Chris Butler’a ait... Yönetmen: Sam Fell (Director), Chris Butler (Director)
Senaryo: Chris Butler (Screenplay), Graham Annable (Storyboard), Martin Asbury (Storyboard), Vera Brosgol (Storyboard), Emanuela Cozzi (Storyboard), John Hoffman (Storyboard), Julian Narino (Storyboard), Ovi Nedelcu (Storyboard), Brian Ormiston (Storyboard), Michael Schlingmann (Storyboard), Mike Smith (Storyboard)
Oyuncular: Kodi Smit-McPhee (Norman Babcock (voice)), Tucker Albrizzi (Neil Downe (voice)), Jodelle Ferland (Aggie Prenderghast (voice)), Anna Kendrick (Courtney Babcock (voice)), Casey Affleck (Mitch Downe (voice)), Leslie Mann (Sandra Babcock (voice)), Jeff Garlin (Perry Babcock (voice)), Christopher Mintz-Plasse (Alvin (voice)), John Goodman (Mr. Prenderghast (voice)), Elaine Stritch (Grandma Babcock (voice)), Bernard Hill (Judge Hopkins (voice)), Alex Borstein (Mrs. Henscher (voice)), Tempestt Bledsoe (Sheriff Hooper (voice)), Jeremy Shada (Pug (voice)), Scott Menville (Deputy Dwayne, Rapper G (voice)), Hannah Noyes (Salma (voice)), Ariel Winter (Blithe Hollow Kid (voice)), Alicia Lagano (Female Tourist (voice)), Denise Faye (Blithe Hollow Townspers (voice)), Cam Clarke (Townspeople (voice)), Lara Cody (Townspeople (voice)), Jacob Bertrand (Blithe Hollow Townperson (voice)), Ashley Lambert (Blithe Hollow Townperson (voice))
Süre: 90 Dakika
Gösterim Tarihi: 2012-08-03