IMDb Puanı
IMDb Sayfasını Görüntüle
6.8
5433
OY
Liseli Polisler(2012) Aksiyon Komedi Suç Polis okulundan yeni mezun olan iki kafadar, Schmidt ve Jenko kılık değiştirerek bir liseye stajyer polis olarak gönderilirler. Buradaki görevleri liselilerin karıştığı alkol, uyuşturucu vb. suçları izlemek, rapor etmek ve engellemekken her ikisi de liseli olmanın cazibesine kendilerini kaptırırlar. Zira kendi ergenliklerinde üstlerinden atamadıkları sorunların devam ettiğini de keşfedeceklerdir. 1980′li yılların sevilen komedi-polisiyelerinden olan aynı adlı Amerikan dizisinin beyazperde versiyonu olan yapımda başrolleri Jonah Hill ve Channing Tatum paylaşıyor. Phil Lord ve Chris Miller’ın beraber yönettiği filmin senaryosunda oyuncu Hill’in yanı sıra Michael Bacall’ın da imzası var… Yönetmen: Phil Lord (Director), Christopher Miller (Director), Samuel W. Sullivan (Script Supervisor)
Senaryo: Michael Bacall (Screenplay), Michael Bacall (Story), Jonah Hill (Story), Patrick Hasburgh (Teleplay), Stephen J. Cannell (Teleplay)
Oyuncular: Jonah Hill (Officer Morton Schmidt / Doug McQuaid), Channing Tatum (Officer Greg Jenko / Brad McQuaid), Brie Larson (Molly Tracey), Dave Franco (Eric Molson), Rob Riggle (Mr. Walters), Ice Cube (Captain Dickson), DeRay Davis (Domingo), Chris Parnell (Mr. Gordon), Ellie Kemper (Ms. Griggs), Jake Johnson (Principal Dadier), Nick Offerman (Deputy Chief Hardy), Holly Robinson Peete (Officer Judy Hoffs), Lindsey Broad (Lisa), Johnny Simmons (Billiam Willing-ham), Spencer Boldman (French Samuels), Rye Rye (Jr. Jr.), Caroline Aaron (Annie Schmidt), Dakota Johnson (Fugazy), Valerie Tian (Burns), Luis Da Silva Jr. (One-Percenter), Johnny Depp (Tom Hanson (uncredited)), Peter DeLuise (Doug Penhall (uncredited)), Johnny Pemberton (Delroy), Joe Chrest (David Schmidt), Candi Brooks (VW Bug Driver), Brittney Alger (Eric's Friend), Dax Flame (Zack), Geraldine Singer (Phyllis), Turner Crumbley (EMT), Stanley Wong (Roman), Britton Frost (delroy stand-in - uncredited)
Süre: 109 Dakika
Gösterim Tarihi: 2012-03-12