IMDb Puanı
IMDb Sayfasını Görüntüle
6.7
182
OY
Beni Suçlu Bulun(2006) Dram Lucchese suç örgütünün 20 üyesi mahkemeye çıkartılır. Davalılardan biri olan Jackie, kendi savunmasını üstlenmeye karar verir. 30 yıllık bir cezaya mahkûm olan Jackie’ye aralarında en yakınlarının da olduğu örgüt üyelerine karşı tanıklık etmesi için karşılığında ceza indirimi teklifi getirilir. Ailesine ihanet etmeyi reddeden Jackie, hem davalı hem avukat olarak mahkemeye çıkar. Yönetmen: Sidney Lumet (Director)
Senaryo: Sidney Lumet (Author), T.J. Mancini (Author), Robert J. McCrea (Author), Sidney Lumet (Screenplay), T.J. Mancini (Screenplay), Robert J. McCrea (Screenplay)
Oyuncular: Vin Diesel (Jackie DiNorscio), Alex Rocco (Nick Calabrese), Frank Pietrangolare (Carlo Mascarpone), Richard DeDomenico (Tom Napoli), Paul Borghese (Gino Mascarpone), Vinny Vella (Graziedei), Frank Adonis (Phil Radda), Jerry Grayson (Jimmy Katz), Tony Ray Rossi (Joe Bellini), Peter Dinklage (Ben Klandis), Richard Portnow (Max Novardis), James Biberi (Frank Brentano), Salvatore Paul Piro (Mike Belaggio), Frankie Perrone (Henry Fiuli), Nicholas A. Puccio (Alessandro Tedeschi), Chuck Cooper (James Washington), Steven Randazzo (Chris Cellano), Gerry Vichi (Theodore), Oscar A. Colon (Pissaro), Ben Lipitz (Henry Kelsey), Marcia Jean Kurtz (Sara Stiles)
Süre: 125 Dakika
Gösterim Tarihi: 2006-03-16