IMDb Puanı
IMDb Sayfasını Görüntüle
4.9
356
OY
Taxi(2004) Gerilim Aksiyon Komedi Suç En büyük hayali Nascar'da yarışmak olan Belle Williams hem iyi bir araba tamircisi hem de usta bir şoför. Bisiklet sürme kariyerinde bir rekor kırsa da taksi ehliyeti aldığında dünyalar onun olur çünkü bu sayede hem en sevdiği işi yapacak hem de bu işten para kazanacaktır. Belle'nin asıl macerası ise dedektif Washburn'un onun arabasına binmesi ile başlar. Yönetmen: Tim Story (Director), Steve Gehrke (Script Supervisor), Marty Eli Schwartz (First Assistant Director), Rebecca Strickland (Second Assistant Director), Brian Smrz (Second Unit Director)
Senaryo: Ben Garant (Screenplay), Thomas Lennon (Screenplay), Jim Kouf (Screenplay), John Davis (Storyboard), Luc Besson (Original Film Writer)
Oyuncular: Queen Latifah (Isabelle 'Belle' Williams), Jimmy Fallon (Andrew 'Andy' Washburn), Gisele Bündchen (Vanessa), Henry Simmons (Jesse), Jennifer Esposito (Lt. Marta Robbins), Ann-Margret (Mrs. Washburn), Christian Kane (Agent Mullins), Ana Cristina Oliveira (Redhead), Patton Oswalt (Clerk at Inpound Office), Ingrid Vandebosch (Third Robber), Magali Amadei (Fourth Robber), Boris McGiver (Franklin), Adrian Martinez (Brazilian Man), Joe Lisi (Mr. Anthony Scalia), GQ (Stopwatch Messenger), Bryna Weiss (Mrs. Scalia), John Krasinski (Messenger), Jeff Gordon
Süre: 97 Dakika
Gösterim Tarihi: 2004-10-06