Şimdi Ara

imdb en yüksek puan alan diziler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
13.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl bakabilirim filmlerde top 250 var mesela diziler için en iyi puan sıralamasına nasıl bakabilirim.Arkadaş göstermişti ama unuttum.

• yokmu bilen
  • http://www.bolumrehberi.com/IMDb-Siralamasi.asp

pek güncel değil sanırım ama, yine de iş görür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun
    http://www.bolumrehberi.com/IMDb-Siralamasi.asp

pek güncel değil sanırım ama, yine de iş görür...

bu site nasıl bulmuş acaba.güncel nasıl buluruz
  • sonuçta zevkler ve renkler tartışılmiycağından 9.5 alan bi diziyi beğenmeyebilirsiniz, o yüzden konusunu fln okuyup hoşunuza gideni zileyin derim puanlarla uğraşmaya gerek yok.mesela Supertanutal 9 fln almış, hoşuma gitmiyo benim ama hayranıda çok, saygı duyarım tabi.
  • En az 5.000 oyla en yüksek puanlı diziler:

http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series

Drama olarak The Wire en çok puanlı fakat izlemedim.

Komedide Arrested Development en yüksek puanlı ve puanını fazlasıyla hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 19 Nisan 2011; 18:38:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x
    En az 5.000 oyla en yüksek puanlı diziler:

http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series

Drama olarak The Wire en çok puanlı fakat izlemedim.

Komedide Arrested Development en yüksek puanlı ve puanını fazlasıyla hakediyor.

tesekurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IMDB En İyi 250 Oyun Listesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • listenin 8. sırasındaki firefly dizisinin ise sebepsiz yere fox tarafından kaldırılmış olması hala hazmedilmiş değildir. filmi çıkacak. tekrar çekimlerine başlanacak tarzı söylentiler yayılır ara ara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeka

listenin 8. sırasındaki firefly dizisinin ise sebepsiz yere fox tarafından kaldırılmış olması hala hazmedilmiş değildir. filmi çıkacak. tekrar çekimlerine başlanacak tarzı söylentiler yayılır ara ara..

Ayrıca dizideki Malcom Reynolds'ın (Nathan Fillion) bir programda yeterli param olsa Firefly'ın tüm haklarını satın alırım demesi üzerine face de Help Nathan Buy Firefly isimli gruplar açılmıştır. Türünün ilk örneği harika bir bilim kurguya yazık etti Fox...
  • year yıl secimi var ona tıklarsan görursun kardeşhttp://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=year,desc&title_type=tv_series

1-Spartacus: Gods of the Arena (2011 TV Series)-Spartacus: Blood and Sand (2010 TV Series)
    2-The Walking Dead (2010 TV Series)
    3-Sherlock (2010 TV Series)
  • Bu oylamalar zaten Türkiye'de yapılmıyor; bir de beğenileri bizimkine hiç benzemiyor olabilecek kişiler tarafından oylandığı için benim için çok birşey ifade etmiyor.

Mesela The Wire çok iyi puan almış. İlk 4-5 bölümünü izlemeye çalıştım ama o kadar sıradan ki, izlemeye değer bulmadım. Belki Amerikan kültüründe değeri farklı olabilir.

Bunun yerine kişiler izledikleri dizileri kendi içinde sıralasalar daha makbule geçer. Mesela benim gibi Battlestar Galactica, Dexter, Breaking Bad, OZ gibi dizileri çok beğenen birisi bana Six Feet Under izle derse, bu öneriyi dikkate alırım. Yoksa mesela ben komedi dizilerini pek izleyemiyorum. En beğendiği 3 dizi komedi olan bir izleyicinin beğenisi benim için çok geçerli değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandrax

quote:

Orijinalden alıntı: apeka

listenin 8. sırasındaki firefly dizisinin ise sebepsiz yere fox tarafından kaldırılmış olması hala hazmedilmiş değildir. filmi çıkacak. tekrar çekimlerine başlanacak tarzı söylentiler yayılır ara ara..

Ayrıca dizideki Malcom Reynolds'ın (Nathan Fillion) bir programda yeterli param olsa Firefly'ın tüm haklarını satın alırım demesi üzerine face de Help Nathan Buy Firefly isimli gruplar açılmıştır. Türünün ilk örneği harika bir bilim kurguya yazık etti Fox...

Serenity filmine ilgi gösterilseydi Firefly devam edecekti ancak beklenilen ilgi çok sonra gösterildi.İnanıyorum bir gün mutlaka devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

Bu oylamalar zaten Türkiye'de yapılmıyor; bir de beğenileri bizimkine hiç benzemiyor olabilecek kişiler tarafından oylandığı için benim için çok birşey ifade etmiyor.

Mesela The Wire çok iyi puan almış. İlk 4-5 bölümünü izlemeye çalıştım ama o kadar sıradan ki, izlemeye değer bulmadım. Belki Amerikan kültüründe değeri farklı olabilir.

Bunun yerine kişiler izledikleri dizileri kendi içinde sıralasalar daha makbule geçer. Mesela benim gibi Battlestar Galactica, Dexter, Breaking Bad, OZ gibi dizileri çok beğenen birisi bana Six Feet Under izle derse, bu öneriyi dikkate alırım. Yoksa mesela ben komedi dizilerini pek izleyemiyorum. En beğendiği 3 dizi komedi olan bir izleyicinin beğenisi benim için çok geçerli değildir.

Aynen bende böyle düşünüyorum.
    Benim dizi sıralamam da
    Prison Break
    Family Guy
    Supernatural
    Chuck
    OZ
    South Park
    Lost
    .
    .
    Şeklinde...

• yerli dizilerde var mı böyle bir belirleme ?
  • Kim ne derse desin, kim finalini kötü bulursa bulsun, gelmiş geçmiş en fazla izleyiciyi yakalamış dizi

LOST
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Kim ne derse desin, kim finalini kötü bulursa bulsun, gelmiş geçmiş en fazla izleyiciyi yakalamış dizi

LOST

sadece final değilki milletin aklında dunyaca sorular yaratarak saçma 1 senaryoya dogru kaymış bi dizi ve bunu kanıtlayacak şekilde olan final
  • Avatara kadar olan hiç bir diziyi izlemedim. İçlerinden muhakkak izlemelisin dediğiniz dizi var mı?

Ekleme: Hatta ilk 50'de sadece Rome ve Avatarı izlemişim bide Scrubs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winters -- 21 Nisan 2011; 22:13:33 >
  • Bende bir türlü bulamazdım bu bölümü. Başlık benim içinde baya yararlı oldu. Şu oylama değerleri çok saçma geldi bana. Prison Break 66 bin kere oylanmış, dexter 19 bin kere filan. Ne anlama geliyor ki bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Bu oylamalar zaten Türkiye'de yapılmıyor; bir de beğenileri bizimkine hiç benzemiyor olabilecek kişiler tarafından oylandığı için benim için çok birşey ifade etmiyor.

Oz,Six Feet Under'ı beğendiysen The Wire'ı beğenmen gerekirdi.Belki bir kaç bölüm daha izlemeliydin.

• listeden oz izliyorum şüper gidiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.