Şimdi Ara

IMDAT!!! AŞIRI ISINMA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bi sorum var size. geçen gün ati radeon X1600 AGP ekran kartı aldım ancak güç kaynağımı ÇOK ısıttığı için yeni bi güç kaynağı almamı önerdiler. bende 350W güç kaynağımı aldım ancak ısınma sorunu hala var. kasanın üstündeki metalin rengi deişiyor ısı elimi yakıyor hiç bir oyunu 5 dakikadan uzun oynayamıyorum

LÜTFEN YARDIM EDİN!!! TEŞEKKÜRLER

• yeni aldığın güç kaynağının markası nedir?
  • enermax olması lazm... ancak diğer forumlardan aldığım bilgiye göre kasayı masanın altından falan çıkarırsam bişiler farkedebilirmiş sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLt -- 1 Haziran 2006; 11:18:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLt

enermax olması lazm... ancak diğer forumlardan aldığım bilgiye göre kasayı masanın altından falan çıkarırsam bişiler farkedebilirmiş sizce?

masanın arkası kapalıysa hava dolaşımı nedeniyle olabilir ama fazla bi etkisi olurmu bilmem. Bu arada PSun enermax ise sorun yaratacağını sanmıyorm ama sen yinede sistemini yazda ne kadar güç gereksinimin olduğunu söyleyelim 350 watt yetersiz kalıyo olabilir. Bu arada ısınan yalnızca PSU mu diğer parçalarıda bi kontrol et bence
  • sistemim aslında çok eski 4 yıllık :)

radeon X1600 AGP 256 mb ekran kartı
    intel celeron 1.7 ghz
    256 mb ram

daha fazla ipucu vermeme gerek var mı?

ısınan güç kaynağım eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLt -- 1 Haziran 2006; 11:34:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLt

sistemim aslında çok eski 4 yıllık :)

radeon X1600 AGP 256 mb ekran kartı
    intel celeron 1.7 ghz
    256 mb ram

daha fazla ipucu vermeme gerek var mı?

ısınan güç kaynağım eminim

walla o sistem'de x1600pro'nun farkını anlayacağını zannetmiyorum.Görüntü kalitesi olarak tamam ama fps çok düşük oynarsın.Çünkü ram ve işlemci o ekran kartına göre çok düşük.
  • zaten warcraft III 'ten başka bişey oynamıyorum onuda iyi oynatıyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.