Şimdi Ara

Imba Mage Rehberi (Son güncelleme 16.6.2007 - Özel Macroları vs. eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
18.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pvp için (blood elf iseniz) Silence/Pyroblast/Cone of Cold/Fire Blast/Frost Nova/ Novadan sonra paso ice lance....

    pvp için (undead iseniz) Fireball/Frost Nova/Blast Wave/Cone of Cold/ Uzaklaşip Arcane Missiles/ Ice Lance .....

    3 tip armordan pvp için molten armor pve için ice armor raid ve Boss fightlar içinse Mage armor tercih edin...

    Daima arkada durun 41 yr range olan fire blast ve fireball kullanıp uzaktan çalışın eğer yakınlaiırsa ilk olarak frost nova ve blast wave ile dondurup sonra yakabilirsiniz ve 8 saniye olan nova frozen i sırasında 2 sn kaybınız olacak (skill retrans) o zaman hiç bekletmeden direk pyro asılın...

    Symphony - Level 70 Undead Mage :)

    Talentlerim..

    http://www.wowhead.com/?talent=R0xE00bZxgGzb0Ioeox0h

    SW Raid yaparken bir taktik Undeadlere ....

    Direk Köprüden suya dalın ve warlock olan arkadaşınıza underwater breath atmasını söyleyin ve sonra şenlik başlıyor.. :) suyun içine giremeyen Humanlar (girsede çıkarlar:)) dışarda size sadece bakacaklar eğer non-range bulursanız direk frost bolt atın ve devamlı instant büyüleri çalışın birde undeadlerde Underwater breath racial passive özellik var %300 daha fala suda kalabiliyorsunuz. suyun içi sizin için en güvenli yer eğer SW içinde dayak yerseniz direk suya dalın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Mastiff -- 27 Haziran 2007; 0:53:24 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

    ya bu mana isine aklım takıldı. ben shaman olmama ragmen 9k bufsız manam var. magelerin en az 10k manaları olması lazım bence. neden az o kadar.



    Geç oldu ama soruna yanıt vreyim Blizzard eğer 10k manalı mage yaprsa o oyun bitmiştir :) düşünsenize biraz 150 mana ice lance ağaşı yukarı 300-500 hatta 700 arası vurur... warrior desek 11k hp olsa artık sen düşün :) o manayla 3 warrioru yanyana kesersin tamam Charge kullanırlar ama Nova ne güne duruyorki ? :)

    Bizzat SW de Raid sırasında aynı anda 2 Warrior 1 Desti Warlock kestim...Ama o arad afrost mage idim :) bilirsiniz magen in bir talenti %50 crit rate verir frozen hedeflere karşı :) ice lance spam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Mastiff -- 27 Haziran 2007; 1:03:28 >
  • Silenceyi atıp pyro atmaya kalkarsan inanki o pyroyu atamazsın, 41 yarddan fire blastta atamaz mageler.
    Son olarak int buffu ile nerdeyse 10k mana var bende ama ice lance ile warrior kesmeye kalkarsan 5.lanceyi atmadan spirit healeri boylarsın.
  • Ellerine saglik emek werdigin icin
  • valla bn lock um ve yeni 70 oldm..locklarla mage lerinde bnzr classlar olduğunu düşünürsek bu bilgiler çok işime yarıcak..özellikle item seçiminde..baya uğraşmışsın bnde gerçekten lock u öğrendiğimde böle bi rehber yazcam
  • cok tesekkurler sayende blood elf mage acıorum :D
  • Elky harika bi topic olmuş.Ellerine sağlık :) Bi ara mage oynamaya çaılşmıştım sıkılmıştım..Ama bu yazıdan sonra kesin bi tane açacam galiba :)
    Bir ricam var özellikle Priest konusunda tecrübeli arkadaşlardan..Bu topic gibi bir Priest topiği hazırlasalar harika olur derim.Açıkcası böle bişeye acaip ihtiyacım var :)
  • gerçekten emek harcanmış bir topic insanın mage açası geliyor
  • teşekkürler çok güzel bir rehber olmuş. ben fire magele başladım ilk başta ama zorlandım bayağı. 2-3 instance a girdim instancelarda gerçekten sorunsuz oluyor fire mage ama level kasarken zorlandım bayağı paladinden sonra. Forst mage yapmamı önerir misin level kasmak için?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IceMan

    teşekkürler çok güzel bir rehber olmuş. ben fire magele başladım ilk başta ama zorlandım bayağı. 2-3 instance a girdim instancelarda gerçekten sorunsuz oluyor fire mage ama level kasarken zorlandım bayağı paladinden sonra. Forst mage yapmamı önerir misin level kasmak için?



    lvl in kac bilmiyorum ama bende mage kasıyorum 30 lvl oldu 30 a kadar fire kastım sorunsuz sadece cabuk mana bitiyordu 30 da frosta döndüm simdi daha kolay mob kesiyorum az mana harcıyor uzun süre su içmeden mob kesebiliyorum
  • emeğe saygı ii çalişmaa
  • ellerinize sağlık
  • Usta eline saglık yazıyı okudum, bende bir funserverda mage var, üzerimde T6 set olmasına ragmen HP'im hala 6 K civarı..
    trinketler genelde int ve stamin vermiyor, hem int, hem stamin hemde spell dmg si olan güzel trinketler önerebilirmisin?
    birde su roguelar bayaa zorluyor.. onları almak icin ne yapabiliriz.. sürekli arcane explosionda atsam kafaya zopayı yiyorum mutlaka bir yolu olmalı..

    benim strateji önce koyun yapıyorum, tabi sapi yedikten sonra :)
    sonra koyun yapabilirsem pyro atmadan önce instant cast spelli atıyorum, sonra pyroyla 3,5 K civarı oturtup fireblast, .. breathe, ice lane, arcane arka arkaya dösüyorum.. ama yinede yatmakan kurtulamıyorum

    saglam spell dmg, spell crit ve int ve stamin veren bir staff önerebilir minisiniz?




  • bu özel konu çok aşağıda kalmış
  • üst konu olarak var yukarıda zaten :)
  • abi ellerine sağlık çok güsel olmuş!!

    abi sana bişi sorcam benim 33 lwl bi magem var onu nerede kasabilirim ??

    benim oyunu oynama saattlerin kısıtlı olduğu için sık sık oynayamıyorum girdiğim zamanlarda ise varsa dungeonlara gitmeye çalışıyom

    mesala:: geçen gün girdiğimde 32 lwdim ve exp 5600 lerdeydi ii bi partiyle gnomeregana girdim ve ordan çıktığımda 33 olmam için sadece 100 exp kalmıştı!! çıktığımda bi gnomeregan göreviyle 33 oldum bence oyunu bi kaç gün oynamayıp sonra girip dungeona fln gittiğiniz zaman daha hızlı lwl altlanıo

    yardımların için teşekkür ler
  • q leri yaparak daha hızlı level atlarsın.
    bu arada su shadow mastifin yazdıklarını yeni gördüm gece vakti güldürdü beni ice lance nova ikilisi ile 2 warrior bi wl almış mış 10k mana ile icelance spamlıcakmış
  • @Elky

    Ciddi bir guide haline gelmiş bu başlığın güncel kalmasını sağlarsan sevinirim. Özellikle artık anlamını yitiren evocotion macro ve eşyaları olayını başlıkta tutmana gerek yok bence. Kısa bir süre sonrada frost talentleri değişiyor, talent tavsiyeni buna göre güncel hale getirirsen süper olur.
  • agalar bişi sorcam ben account umu dondurmuştum ancak şimdi açmak için nereye gireceğimi unuttum wow un sitesine giriom ama bulamıyorum bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim ACİL ÇOK LAZIMM!!!!

    thank you!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sadu98

    agalar bişi sorcam ben account umu dondurmuştum ancak şimdi açmak için nereye gireceğimi unuttum wow un sitesine giriom ama bulamıyorum bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim ACİL ÇOK LAZIMM!!!!

    thank you!!


    Boşver wowu sen.. Burdan devam et cafe arkadaşlarınla oynarsın

    http://www.knightonlineworld.com/
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.