Şimdi Ara

Imamoglunun Icraatlari Halka Soruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Söz Milletin'in bu bölümünde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen İstanbullu vatandaşlardan İmamoğlu'nun üç icraatını saymalarını rica ettik. Neslihan Altun Yeni videolarımızı kaçırmamak için abone ol: https://www.youtube.com/c/yenisafak Yeni Şafak'ı sosyal medyada takip edin! Web Site: http://www.yenisafak.com Facebook: https://www.facebook.com/YeniSafak Twitter: https://twitter.com/yenisafak Instagram: https://www.instagram.com/yenisafak Telegram: https://t.me/yenisafak
    https://www.youtube.com/shorts/fvYe_-JoCRw?si=6N1ttHXGPj-fuHIX

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Istanbul'da yasiyorum, memnunum. Tam olarak ne yapmasi gerektigini anlatirsaniz sevinirim. Sanki her sikintinin kaynagi milyonlarca insani o doldurdu.

Ise alimlari kayit altina alip, daha oncesine gore daha objektif hale getiriyor olmasi bile cok onemli. Ha liyakate 4-4'luk onem verdi mi, vermedi ama bu halk istemez zaten o kadar liyakat, adillik. Biraz da bizi kayirsinlar canim, biraz da biz yiyelim.

Imaji iyi yonetiyor deniyor, tek iyi yaptigi is oymus. Tam tersi bence imaji kotu yonetti. Tatiller matiller aslinda onemsiz ama goze batti. Bir de chp baskanligina cok hizli giristi. Biraz sakin olabilirdi. Veya madem baskan olacan, CB adayi ol abi Aksener'i dinleyip. Orada sacmaladi.

Hayirlisi, ama malumlardan iyidir her turlu.
    1. Maltepe - Pendik arasındaki sahil boyu mangalı yasaklaması
    2. Toplu ulaşımda gece seferlerinin eklenmesi / çoğaltılması
    3. Kadıköy Kurbağalıdere'nin temizlenmesi
    4. Adalar'daki atların yerine elektrikli araçların konulması
    5. Esenler otogarının yenilenmesi
    6. Müze-Gazhane'nin açılması

benim için en önemli ve şehrin çehresini değiştiren icraatleri.

Sen ki tüm yanlışlara rağmen CHP fanatikliği yapan bir insansın, tek yaptığın en ufak şeyde konuyu Zafer Partisine bağlamak ve akp li diye yaftalamak. O yüzden fanatizmden dogrudan yanlıştan bahsedecek son insansın.

Konuyu durduk yere Zafer Partisine getirme sebebini anlıyorum. Daha çok yapacaksın bunu. Sıkıntı yok. CB seçim döneminden insanları yeterince bıktırdınız o yüzden ise yaramıyor. Çok takmiyoruz.

İmamoğluna gelirsek, İmamoğlunun icraatlerinde elestirilecek bir şey göremiyorum. Ki bi çok yaptığı şeyin konusunu açmış, akp lileri kudurtuyor demisimdir kendisi için. Hele ki belediyenin yaptığı zamlar konusunda hiç elestirilemez.

İmamoglunu eleştiren Zafer Partililer ideolojisini ve CHP nin bulunduğu rezil durumu eleştiriyor. Bu ülkenin tek muhalif kitlesi siz degilsiniz. Herkese akp li yaftasini kullanmaya devam ettikçe daha etkisiz ve işe yaramaz hale geliyorsunuz bilginiz olsun.

İcraatlerini sayalim 2 saati 6 tl olan ispark 1 saati 52tl oldu.
    Akbil aktarma hakki vatandaşin engellendi.
    İsmek çalişmaz oldu.
    Spor salonlarina halk giremez oldu uyelik sistemi getirmiş.
    Iski faturalari elektrik faturasini gecti.
    Iett devamli zam yapildi. 1 bilet 18tl.
    Vatandasin patalari reklama pankartlara harcandi.
    Tapusu olmayan devlet arazisine konanlara tapu dagitti. Haksiz zengin edildi.
    Kiptaş bitik durumda.
    Bir kaldirimi bile 1 senede tamamlayamiyor.1 yildir kizkulesinin karsisi insaat halinde.
    Ispark nakit kabul etmiyor.
    Beyaz masa 153 kafasina gore takiliyor. Cozum yok.
    Iett otobusleri duzensiz geliyor
  • İcraatları hiç güleceğim yoktu .hazıra kondu ve rezil etti koca şehri .

• O listeye bakarken bir de başta Topbaş başta olmak üzere AKP'nin İstanbul'u nasıl İstanbul yaptıklarına da bir bak tabi uzun sürer ona göre.

• CHP eleştirene madalya takılıyor nasılsa vurun garibana... malumlar onca başarısızlığa imza mühür ne varsa vurdu tek kelime edebilen yok. edene direk provokatör denip tak.

• Deniz taksileri var mesela...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Istanbul'da yasiyorum, memnunum. Tam olarak ne yapmasi gerektigini anlatirsaniz sevinirim. Sanki her sikintinin kaynagi milyonlarca insani o doldurdu.

Ise alimlari kayit altina alip, daha oncesine gore daha objektif hale getiriyor olmasi bile cok onemli. Ha liyakate 4-4'luk onem verdi mi, vermedi ama bu halk istemez zaten o kadar liyakat, adillik. Biraz da bizi kayirsinlar canim, biraz da biz yiyelim.

Imaji iyi yonetiyor deniyor, tek iyi yaptigi is oymus. Tam tersi bence imaji kotu yonetti. Tatiller matiller aslinda onemsiz ama goze batti. Bir de chp baskanligina cok hizli giristi. Biraz sakin olabilirdi. Veya madem baskan olacan, CB adayi ol abi Aksener'i dinleyip. Orada sacmaladi.

Hayirlisi, ama malumlardan iyidir her turlu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim için +- yönde pek birşeyi yok.

bir metrolar kedi köpek yuvası oldu birde sular sanki eskisinden daha sık kesiliyor benzer tas hamam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aktrollerin yeni modası bu oldu galiba, muhalefetle ilgili başlık aç, sonra başlığı Anonim hesaba çevir ortadan kaybol...

Korktuğunuzu bu kadar belli etmeyin yahu  

• Seçim yaklaştıkça 7/24 zafer görünümlü akp yandaşlarının açtığı konuları ve sürekli Chp ve adayları hakkında karalamaları ve algı oyunlarını görmeye devam edeceğiz.

• Bu adamın icraatlerinden tam anlamıyla bahsetmek için önce devletin belediyeye destek vermediği hatta bankalardan kredi bile vermediği hatta ve hatta metrobüs alımı olsun bir çok yatırımda Cumhurbaşkanı imzası atılmadığı için aksiyon alınamadığını, meclis üye çoğunluğunun karşı partide olduğunu bir kere bilmek lazım.
    Sonra ne yaptı ne yapamadı demek lazım.
    Benim için en önemli şeyi bu adam yapmıştır.

> İbb nin vatandaştan topladığı kazançların vakıf dernek cemaatlere yardım adı altında akıtılmasını durdurmuştur.

> Yine ibb de çalışmadığı halde malum partiye hizmet ettiği için sgk lı yapılıp aydan aya çalışmadan, vatandaşın teriyle kazandığı ibb ye ödediği paraları maaş adı altında alanların olmaması bile yeter.

> Yine cemaat vakıfların insafına bırakılan öğrencilerin yurt sorunlarını ibb olarak kendi yurt yaparak çözmeye çalışması bile yeter.

> Ankara'nın melih dönemleri için Arınç'ın dediği sözü hatırlayalım "parsel parsel sattı" bunu bir çok kişi biliyordur.
    İstanbul'un da böyle olmaması için başlı bir sebeptir.

Birazcık bizlere nelerin reva görüldüğünü görmek yeterlidir gelecek için karar vermeye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İmamoğlu ve icraat

Kendisi söylüyor.
    Ona tatil ve hakaretler etmek yakışıyor.
    Halk onu tatile gönderecek. Az kaldı.

• İstanbul'un bu kalabalığına çözüm çok zor. Şuan ki metro tren ne varsa direk iki katını yapsa bile yetersiz kalır.

• alex59 kullanıcısına yanıt

Bu konuya gelenler gibi hepsi belli başlı akpli hesaplar. Hepsinin amacı algı kasmak.

• por favor kullanıcısına yanıt

iş yaptırılmıyo ki ibb meclisine sunulan her teklif çoğunluk akp olduğu için red ediliyor

istanbulun en önemli sorunu taksi plakası sorununu çözecekti gene engel oldular

kredi almasınıda engelliyorlar iş yapamazsın halkın gözünde büyümezsin diye

siyasi yasak getirilmesi falan bu ayak oyunlarını hep millet görüyo

tekrar kazanırsa şaşırmam

• tiyatroları fiziki ve faaliyet olarak berbat etmek

toplu taşımada iyileşmenin yeteri kadar olmaması

• İcraatlerini sayalim 2 saati 6 tl olan ispark 1 saati 52tl oldu.
    Akbil aktarma hakki vatandaşin engellendi.
    İsmek çalişmaz oldu.
    Spor salonlarina halk giremez oldu uyelik sistemi getirmiş.
    Iski faturalari elektrik faturasini gecti.
    Iett devamli zam yapildi. 1 bilet 18tl.
    Vatandasin patalari reklama pankartlara harcandi.
    Tapusu olmayan devlet arazisine konanlara tapu dagitti. Haksiz zengin edildi.
    Kiptaş bitik durumda.
    Bir kaldirimi bile 1 senede tamamlayamiyor.1 yildir kizkulesinin karsisi insaat halinde.
    Ispark nakit kabul etmiyor.
    Beyaz masa 153 kafasina gore takiliyor. Cozum yok.
    Iett otobusleri duzensiz geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 11 Ocak 2024; 21:35:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikıs

iş yaptırılmıyo ki ibb meclisine sunulan her teklif çoğunluk akp olduğu için red ediliyor

istanbulun en önemli sorunu taksi plakası sorununu çözecekti gene engel oldular

kredi almasınıda engelliyorlar iş yapamazsın halkın gözünde büyümezsin diye

siyasi yasak getirilmesi falan bu ayak oyunlarını hep millet görüyo

tekrar kazanırsa şaşırmam

Nasıl rahat yalan söylüyorsunuz.
    Tabi ekremin kendi yalanları ve fondaş medya ile beslenip sorgulamayınca böyle oluyor.
    Tevfik Göksu yüzlerce kez belgeleriyle rezil etti bunu. Bilmem kaç yüz kere belediye meclisine getirilen konuların tamamına yakını asla engellenmedi. Sadece halk aleyhine olan fahiş zamlar makul düzeye çekilerek kabul edildi.
    Merkezi bütçeden aktarılan kaynak tarihinin en yüksek düzeyinde, fazlasıyla gönderiliyor. Tabi malum kaynaklar fonlanıyor, fondaş medya fonlanıyor, sayısız troll maaşlanıyor, reklama, pr işine akıl almaz paralar harcanıyor. Sonra da para yok.
    İstenilen ve hazır olan tek bir kredi engellenmemiş.
    Sonra iş yaptirilmiyor.
    İyi uykular.

Siyasi yasak olayı bu ülkede adalet varsa çoktan olmalıydı ama beceriksiz bir elemanı kahraman yapmaya yarar sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 11 Ocak 2024; 21:52:0 >

• por favor kullanıcısına yanıt

yav he he ben tarafsızım

ben her cuma bir ayet sallıyorum deyip bu bakara iyi makara dinle dalga geçip sonra başka ülke büyükekçiliği yapmak

tuncay özkanın chpyi soyup soğana çevirmesi

kimin yanlışı varsa söylicez akp-chp

gerçektende taksi plaka sorununu çözecekti ekrem engellediler rant var chpye rant yedirmem ben gelince ben yerim hesabı

halk zarar görüyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.