Şimdi Ara

Imamoglundan memnun musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
5
Favori
13.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Imamoglu geldiginden beri istanbulsa bir seyler degisti mi? Yoksa her sey ayni kaldi hatta daha da mi kotulesti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 7 Mart 2024; 16:6:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İbb nin milletten topladığı paraları en azından tarikatlara dağıtmayacak olması bile başlıı bir sebep. Trafik ve metro kalabalık sorununu ondan çözmesini beklemek zor kurulu bir istanbul var ve de yığınla göz yumulan göçmenler var imamoğlu ne yapsın buna sanki devleti yönetiyor altı üstü ibb başkanı sınır dışı edecek yetkisi yok.
    Yıllarca belediyede akpye 2018 de hiç kimseye oy vermemiş biri olarak yorumluyorum.
    Oturduğum sancaktepe ve sultanbeyli akpnin en çok hatta rekor seviyede oy aldığı 2 ilçe. 94 ten beri yani 30 yıldır tek bir çivi bile çakmadığı 2 ilçe. İmamoğlu gelir gelmez akp nin temelini atıp sonra terk ettiği metroyu tekrar inşaatına başladı. Bu yıl bitiyor hayırlısı ile. Haa buranın milleti yinede adama oy vermeyecek. Bakmayın bu akplilerin biz hizmete oy veriyoruz demelerine. Hepsi yalan.

Ayrıca sultanahmet ve çeşitli yerlerdeki tarihi eserleri tekrar gün yüzüne çıkarma çabalarıda hayalimdeki çalışmalar. Daha gecen hafta roma gezisinden döndük elalemin memleketinde hayranlıkla gezeceğimize kendi memleketimizde daha fazla tarihi eserlerin yerin dibinde yatıyor olması yazık. Büyük çaba var gerçekten. Elin avrupasından neyimiz eksik.
    Evet geçen seçimde oy vermedim ama tekrar aday olursa kesinlikle oyum İmamoğlu

https://www.youtube.com/watch?v=eEKBqkq8BGQ&feature=youtu.be
  • kedi evi konusunda icraatlerini yiyemem kedi evi sayısı mahallemde çok arttı ,hele metromuzun önü hayvanat bahçesi gibi bayanlar ara sıra çığlık atarak kaçıyor biletmatiğin üstünde bile sevmemiz için kedi var.Imamoglundan memnun musunuz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 17 Haziran 2023; 13:16:44 >

Kızdığım nokta taksi noktası kendi çabası var ama yetmiyor topal ördek gibi bıraktılar millete yararlı olacak konularda engelledikleri çok bariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeybetliGerçekler -- 17 Haziran 2023; 13:41:30 >

• İbb nin milletten topladığı paraları en azından tarikatlara dağıtmayacak olması bile başlıı bir sebep. Trafik ve metro kalabalık sorununu ondan çözmesini beklemek zor kurulu bir istanbul var ve de yığınla göz yumulan göçmenler var imamoğlu ne yapsın buna sanki devleti yönetiyor altı üstü ibb başkanı sınır dışı edecek yetkisi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • memlunum Allah razı olsun , meclis çoğunluğu akp de olmasına rağmen güzel işler yaptı.

• Adam, Akp zulmü altında gayet iyi işler başardı.Imamoglundan memnun musunuz 

• Elbette tartışılır, konuşulur, eleştirilir, hatta yapılmalı da... ama burada hep aynı kişiler hep aynı istikamette, aynı tarzda konular açınca samimiyet sorgulanıyor. Konu açanlar sade bir vatandaş gibi fikirleşmek için değil de bir siyasi partinin neferi gibi davranıyor, kamuoyunda algı yaratmaya çalışıyor. Bu o kadar bariz ki. Ya gönüllü ya da görevlendirilmiş gibi.

Adam yüzlerce mesaj atmış, hepsi aynı hedefe. Diğer taraf için tek laf etmemiş, sanki bir taraf tüm melanetlerin kaynağı, öbür taraf da her tür günah ve hatalardan münezzeh.

Size memnun musunuz? diye soruluyor

Baskanin su icraatleri cok yerinde kendisine basarilar diliyorum gercekten ....... yaptiklari ile ........ sorunlari çözdü vb paylasimda bulunabilirsiniz

Sizi memnun eden uygulamalar varsa ki bilgi sahibi olmayan insanlari bu konuda bilgilendirebilirsiniz.

Secime cooook var ve savunduğunuz baskaniniz İstanbul için hala bir cok şey yapabilir

AYRICA yazdiklariniza katilmakla birlikte su anda forumdaki son acilan 20 konuya bakarak bu yazdiklarinizi o konularda da PAYLASABILIR MISINIZ?

malum genelde sizin dediginiz gibi ayni insanlar ayni iktidara nasil nereden sallasak derdindeler buyrun ayni OZVERIYI DUYARLILIGI LÜTFEN DIGER KONU BASLIKLARI ICINDE gösteriniz

Her yöre hizmetini beğendiği kişiye oy verir.

Neticede ülke yönetmeyecekler, belediye hizmetlerini en güzel yapan kazanır.

• Ben icraat anlamında memnunum. Ekstra bir şey metro vs harici yapma şansı yok. Trafiği çözemez nüfus azalmadan. Ancak algı yönetimini iyi yapamadığını düşünüyorum. Ne yazık ki muhafazakar/milliyetçi seçmen nezdinde olumsuz bir intiba bıraktı. Hani onlar zaten oy vermemişti, ve chp adayını eleştirecek yer arıyorlardı, eyvallah ama birkaç konuda farklı yaklaşımı olsa bu denli olumsuz olmazdı.

Sonuçta chp'nin başına geçmesini isterim. Şahsen karakterinin düzgün olduğunu düşünüyorum. Ama ibb'de 2. Seçimde attığı kadar fark olmaz. Biraz yıprandı ve bu konuda kendi hataları da var. Yavaş mesela fazla alır bence bir öncekinden ama o da CB seçiminde Akşener'i yalnız bıraktığı için düştü gözümden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hizmet anlamında eskiye oranla daha güzel olan neler var sayar mısınız?

1)Komünist kafa ile vergi verenin parasıyla fakire yemek, ekmek vb. dağıtması

2)Hala Chp'ye ve Kemal'e rest çekip kendi partisini kurmaması

En olumlu icraatı ise kıyak yerlere yapılan kaçak işletmeleri, kursları, yurtları vb. yıkması.

Sizin bile mesajınızda " savunduğunuz başkanınız..." diye ifade geçiyor. Nereden benim başkanım oluyor anlamıyorum. Nerede savunduğumu da hatırlamıyorum. Tam tersi beğenmediğim bir siyasetçidir.

Bizim toplum nasıl bu kadar politize ve taraf oldu onu da anlamıyorum ve geleceği hiç iyi görmüyorum. İnsanlar bu derece taraf olduğunda hiçbir konuda objektif olamazlar.

Diğer hususa gelirsek, rasyonel bir tarafı olmadan körü körüne yazılan hiçbir mesaja katkım olmaz. Ama sanırım tepkimi görmek istiyorsunuz. Bu konuda haklı olabilirsiniz. Sallama muhaliflere de aynı tepkiyi göstereyim, size de bilgi yaparim.

Su an 60 civari kres varmis, bunlardan bir tanesi daha onceki belediye doneminde olsa en az 50 bin cebimde kalacakti.

Burasi unkapani koprusunun onundeki ust gecidin haliydi. ben bildim bileli buna benzer halde hatta orda selden insanlar oldu hatta bu koprunun alcakligi yuzunden eski yonetim tarafindan yarim birakilan sonra yeni yonetimin tamamladigi tramway eminonune gelemedi su an yeniden yapildi ve raylar doseniyor. Burayi eski yonrtimlerin gorememe sansi da yok belediye binasinin dibi burasi.

Imamoglundan memnun musunuz

Cok basit bir sey. 20 yil boyunca otogarin tuvaletlerinin hali ortadaydi. Corona dunyaya burdan bulasmis bile olabilir. O tuvaletleri 20 yil boyunca temizletmek cok mu zordu? Otogarin alt katlari mevzusuda ayri bir konu olur

Dun umraniye goztepe metro insaatinda ilk rayi kaynatmislar. Eski yonetim bu hatti da yarim birakmak yerine neden devam etmedi?

Son olarak 5 yildir istabbulda yagmur mu yagmiyor da uskudarda sel olmuyor ?

• Chp İstanbul'da İmamoğlu ile iş yapıyorsa aynı performansı İzmir için de bekliyoruz. Sağlam bir adayla gelmezlerse İzmir'de ceketi koysak kazanırız kafasını bitirmek için ceza vermek şart.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.