Şimdi Ara

İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaynak :

    İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti.
    İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti.Vaziyettwitter
    “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti-MHP grubunun oyları ile kabul edilen öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti.”
    https://twitter.com/vaziyetcomtr/status/1526168199762518016


    İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti.

    hatırlatma :



    İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidyTie -- 16 Mayıs 2022; 14:58:43 >



  • Mazot fiyatları yükseldikçe böyle bir muafiyet girişimi belediyeyi batırmak amaçlıdır.


    AKP'nin yapmaya çalıştığı da o. AKP yönetimindeki bütün belediyelerde ulaşım vs. zamları tıkır tıkır yapılır, CHP yönetimindeki belediyelerde zamlar olmasın da belediye batsın, ekonomik olarak zor durumda kalsın diye ellerinden geleni yapıyorlar.


    Hükümet önce mazot ve diğer enerji fiyatlarını düşürmeyi başarsın, sonra zamma gerek kalmayacaktır.

    bak güzel kardeşim, öğrenci zamlarını savunan yok. ancak ortada bir gerçek var.


    geçen sene benim aracın deposu 300 liraya doluyordu. geçen sene dediğim de Kasım-Aralık gibi. bugün 1000 liraya doluyor. 3 kat artış var. bu artışın sebebi de İmamoğlu, CHP'liler değil. AKP. bak açık ve net AKP'nin saçma sapan, gerçekten bilimden uzak, ihanet derecesinde yaptığı hatalar.


    bu hataların da bir bedeli olacak. sen diyorsun ki AKP ülkeyi nasıl yönetirse yönetsin, Belediyeler iflas etmeyi göze alarak vatandaşa destek olmalı.


    Ancak şunu anlamıyorsun, zaten İBB'nin iflas etmesi için çalışan bir AKP ekibi var. Çünkü belediye iflas ederse çıkıp "bakın CHP belediyeyi batırdı" diyecekler.


    eğer İBB'nin taşımacılık maliyetleri bu kadar artmasa idi bu zammı yapmak zorunda kalır mıydı? kalmazdı. peki bu zamların asıl sorumlusu kim? AKP.


    açık ve net eğer ağlayacaksan, öğrenci bileti zamlandı diyeceksen git bunu AKP'ye yap oldu mu güzel kardeşim.


    Ha eğer beğenmiyorsan gel misal Bursa'ya, burada öğrenci, çocuk, yetişkin demeden AKP'li belediye başkanı tarafından kaz gibi yolunmanın zevkine var.


    2 ay burada kal bak göreyim seni nasıl koşa koşa İmamoğlu'nun ayaklarını öpmeye gidiyorsun.

    Burada Ekrem Başkan'a laf sokan @ugarb gibi trol tayfa, AKP yönetiminde ranta, hırsızlara verdikleri milyonları sorguluyor mu acaba?


    91 IQ'dan daha düşük zekası olan bu arkadaşlar acaba ülkede son bir senede elektrik, doğalgaz, akaryakıt fiyatlarına gelen %100'den fazla zammı acaba neden eleştiremiyorlar?


    AKP'nin, CHP yönetimine geçtikten sonra İBB'nin elindeki para kaynaklarını teker teker devraldığını, mevcutların üzerindeki paylarını arttırarak belediyenin gelirlerini kıstığını neden incelemiyorlar? Kısaca AKP, İBB'yi işleyemez hale getirmek için elindeki imkanlarla saldırırken neden ses çıkarmıyorlar?


    Ki buna rağmen İBB borçlarını ödüyor, hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor, AKP'li diğer belediyelerin beceremediği ucuz ekmeği halka sağlıyor, tarıma destek veriyor, alt yapı sorununu çözüyor vs.


    Yazık, ülkede millet peynir alamaz hale gelmiş ancak bu troll tayfanın tek derdi CHP'li ne kadar yönetici varsa iftira, hakaret etmek, haklarında algı oluşturmak.


    bunun sebebi tabii ki korku. ancak korkunu ecele faydası yok

    Tevfik Göksu "Allah bir" dese inanmam. daha geçen gün belediyenin 17 milyonunu iç ettiği haberleri çıktı. Ciddiye alınıp cevap verilecek bir adam değil. Tevfik Göksu dediğin adam, bu ülkede adam gibi yargı, adam gibi savcı olsa terörist olmaktan idam cezası alacak adam. mecliste şaklabanlık yapmaktan öteye tek bir icraatı yok. bu adamın tek görevi var, bekçi bile olamayacak tıynette olmasına rağmen onu o mevkiye getirenlere yaranmak. o yüzden belediyeyi yönetmek yerine rant peşinde koşup sabah akşam iftira atıyor.


    Benim merak ettiğim "vatansever" arkadaş, neden İmamoğlu öncesi AKP'li yöneticiler tarafından milyarlarca dolar dolandırılan İBB'nin vatandaşa attığı kazıkları neden eleştirmiyorsun da gelmiş burada gerçek durumu es geçerek direk bir belediye başkanına yükleniyorsun? sana göre adam keyfinden yapıyor bunları. sırf vatandaşa kazık atmak istediğinden. boş laf etme.


    gerçeklere değin de görelim delikanlılığını..

    Hiper enflasyona 1 kala durumlarındaki Türkiye için gayet normal şeyler. Ekonominin ırzına geçenler defolup gitmediği sürece her zam kaçınılmaz olacaktır. Bu arada konuyu açan ağır aktroll. Ben tarafsızım ayağı çeken algıcının teki. Kendisi gibi tipleri konuya toplamış. Bloklu ama başlığı görünce yazayım dedim.
  • Vah imamoğlu vah.

    Sende gidicisin büyük ihtimal.

    Hakkında hayırlısı canım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 16 Mayıs 2022; 15:22:2 >
  • aslında devlet mazotu belediye otobüslerine %40 değil %80 daha ucuza verse mesela

    böylece akp ve mhp üyelerin istediğinden de daha fazla indirim sağlanabilir hem herkes indirimli binmiş olur.

  • Mazot fiyatları yükseldikçe böyle bir muafiyet girişimi belediyeyi batırmak amaçlıdır.


    AKP'nin yapmaya çalıştığı da o. AKP yönetimindeki bütün belediyelerde ulaşım vs. zamları tıkır tıkır yapılır, CHP yönetimindeki belediyelerde zamlar olmasın da belediye batsın, ekonomik olarak zor durumda kalsın diye ellerinden geleni yapıyorlar.


    Hükümet önce mazot ve diğer enerji fiyatlarını düşürmeyi başarsın, sonra zamma gerek kalmayacaktır.

  • Tersi olsa imamoğlu şaşırtırdı.

    Vatandaş lehine tek icraatı yok.

    Tatil ona yakışıyor, çok yoruldu, havalar ısındı. Tatil zamanı geldi.

  • mazot benzin 6 liradan 23 lira oldu dahada yükseliyor..yüzde 300 zam olmuş.dahada zam gelir benzin mazota.

  • Şehrin yarısını otobüslere ücretsiz veya indirimli bindireceğinize öğrencilere indirimli yapın. Öğretmenlere indirim yaşlıya ücretsiz annelere ücretsiz sağlıkçıya ücretsiz geriye ne kalıyorsa. Garibim asgari ücretli işçide bassın tam bileti. İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 16 Mayıs 2022; 16:14:17 >
  • Balık yemenin sonucu...

  • Terbiyesiz imamoğlu hem mazotu 25 lira yap hem de üstüne toplu taşımaya indirim yapma. Çok ayıp. İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti. 

  • Şunlardan farkınız yok. İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti. 


    İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti.
  • Lotusx L kullanıcısına yanıt

    Destekçi Hülogg hemen damladı. İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti. 


    İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 16 Mayıs 2022; 17:5:47 >
  • sinekleri ortadan kaldırmak için ilaçlamak değil, bataklığı kurutmak lazımdır: burda ilaç zam, bataklık da erdoğanın ta kendisidir. İnşaallahü teala o bataklık haziran 2023 de bir daha su almamacasına kurutulur

  • İki foto birbiriyle zerre çelişmiyor aksine doğruluyor lütfen birazcık fikredin. Öğrenci sivilden %40 ucuzken ikisinede aynı oranda zam gelince yine %40 ucuz olmuş oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Memlekette her şey pahalıdır,kiralar ve ev fiyatları alıp gitmiştir,400 bin dolara vatandaşlık satılmaktadır ancak akboylar ''Avrupa'da millet açlıktan ölüyo','Almanya bizi qıskanıyo','milledin cebinde milyarlık telefon var','eqonomi qödüysa millet nasıl cafede oturuyor' der;ancak İmamoğlu artan benzin ve mazot fiyatlarından ötürü indirim yapamaz yine akboylar ''İmamoğlu ulaşıma zam yaptı','otobüse binemiyoz' moduna girer İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti. 


    Bu forumda İmamoğlunu en çok eleştirenlerden biriyim ama arkadaş sezarın hakkı sezara demişler..Benzine ve mazota bu kadar zam yapılırken bu adamın ulaşımda indirime gitmesi mümkün değil.Ulaşımda indirimin olması için benzine ve mazota da indirim gelmesi gerekir.Sanki benzine ve mazota zam üstüne zamı İmamoğlu yapıyormuş havası estirmenin bir anlamı yok.İmamoğlu öğrencilerin toplu ulaşıma yapılan yüzde 40’lık zamdan muaf olması kararını veto etti. 

  • Şu konuda laf edenler, hayatlarında bir kere olsun pahaliliktan yakıt fiyatlarından reislerine elestiride bulunabilirler mi?

    Ne olacak bu fiyatlar ile ? Hükümet herşeye pompaladikca pompalasin, İBB ye gelince fiyatlar aynı kalmazsa vah haline imamoglunun oyle mi? Zeka fiskiriyor. Karakter akıyor pacalardan. Ne onurlu ve makul tavırlar bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imamoğlu umarım herşeye zam yapar iliğini sömürür milletin bu millet bundan hoşlanıyor belli ki


    ülkeyi bu hale imamoğlumu getirdi

  • haziran 2008

    varil petrol 146 dolar-mazot fiyatı 3,6 TL


    mayıs 2022

    varil petrol 112 dolar-mazot 22 TL


    hani petrol fiyatı bütün dünyada arttığı için mazot artıyodu, hani iktidar napsındı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 16 Mayıs 2022; 20:22:44 >
  • Bugun symbol e yakıt aldım 1200tl... Yorum yok. İBB zarar etsin batsın herkes rahatlasın. Tügvaya falan peşkeş çekilen yerlere sesi çıkmayanlar mazot zammı sonrası zam geldi diye algı kasıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 16 Mayıs 2022; 21:30:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem hiç ama hiç şaşırtmadı beni.
    Şimdi de su faturalarına KSUB ( atık su bedeli) yansıtmaya başladı! Faturalar iki katı gelmeye başlamış millete.
    Devam et sen böyle, yakışan bu sanırım.
    3- 3.5 yılda belediyeyi çağın ötesine taşıdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.