İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında, Ekrem İmamoğlu’nun Rumelihisarı’ndaki resmi konutunda bulunan güvenlik kameralarının harddisklerini sökerek İBB deposuna götürdüğü tespit edilen teknik personel Davut Bildik, tutuklanarak cezaevine gönderildi. "Cihazı çalışır halde teslim ettim. Ben, amirim Mustafa Akın bana ne söylediyse onu yaptım. Cihazı teslim ettiğimde herhangi bir parçası eksik değildi ve çalışır vaziyetteydi. Kalp rahatsızlığım, boyun fıtığım ve bel fıtığım dolayısıyla yüzde 47 engelliyim. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum." |
İmamoğlu'nun kamera harddisklerini söken teknik personeli tutuklandı.

-
-
hadi bantlama neysede hardisk sökme ne yahu, ha bunuda kazandibi üstüne dökülürse diye önlem almışar diye savunurlar
-
Meseleleri eko değil ki.Ekoya güvenen cehapeli yok zaten.
-
operasyon çok daha büyük anlaşılan.
HD söküyorlarsa, kimsenin görmesini istemediği görüntüleri var demektir. Yoksa ne diye yapsınlar bunu?
-
kim diyor bunu?
-
Ekodan kazık yemiş, onu şikayet eden cehapeliler.
-
eee bunda ne aramalıyız? adamın hdd'leri yanmış halde, bir çöpte veya bir mikro dalga içinde ray yemiş halde olsa anlardım.
adam almış bir devlet binasına koydurmuş ki adam orada başkan yani en tepesinde.
saklayacak birşeyi olsa gider çöpe atar.
ulan saçma sapan bahanelerle adamı içeride tutuyorsunuz. bir de utanmadan hukuk mukuk sayıyorsunuz. bu sisteminizin fazla ömrü yok. heryerde kaydınız var. devran değiştiğinde birisi size kafayı takar mahkemeye taşır, çok uğraşırsınız.
resmen kindar bir karşı taraf yetiştiriyorsunuz. benden uyarması. insanların 10 yılı çalındı. sistem bir defa değiştiğinde eskisi gibi olmayacak. benzer durumu menderes döneminde de yaşamışlar ama işte görsel kayıtlar olmadığı için yazılı kayıtlar o kadar da etki yapmıyor. ama şimdi insanların artık ellerinde görsel (yani duya da bileceğiniz) kayıtlar var. kabataş yalanı gibi mesela. sistem değiştiğinde yerin dibine sokacaklar tv programlarında. o zaman ne yapacaksınız? sizin aklınızdan nefret eden bir alt nesil yetişecek.
eee solcu marjinaller de bunu da kendi çıkarlarına göre kullanırlarsa?
-
hard disklerin içinde ne var asıl o önemli..Bişey yoksa zaten sorunda yoktur. Elle tutulur bişeyler varsada buna "yok" denilemez..
İmamoğlu davasında iddianame ve tanıklar netleşmedikten sonra çoğu gelişme afaki. CHP bir Tamar Tanrıyar'ı susturamıyor şuan..Kadın doğru-yalan ortalığı yakıp geçiyor. Parti olarak bu kadına dur diyecek bir adamda çıkmıyor. Haliyle kıytırık bir hard disk mevzusuna dahi insanlar şüpheyle bakar duruma geliyor. CHP bu konularda çok hatalara düşüyor. İmamoğlu iddianamesininde 1 yıldan önce hazırlanmayacağını hukukçular söylüyor. Yani bu tür haberleri biz çok göreceğiz..İnananda olacak inanmayanda ama çok fazla soru işareti olması insanları bir süre sonra sıkar, gerçek bu..
-
560 milyar tle dediler 1 lira bulamadılar. şimdi kameracıları geziyorlar
-
Tamda mesele bu işte.
Yaa neden onları sökme gereği duyarsın ! İmamoğlunun başkanlık konutunun kamera görüntülerinde korkacan çekinecek saklayacak neyin olabilir ki ?
Belki görüntüler ile İBB içersinde oynyacaklar veya kritik yerleri silecekler ben ne bileyim şimdi vatandaş olarak. veya hiç bir şey olmayacak orada güvende duracak ama NEDEN YANİİ NE GEREK VAR ! Durup dururken insanın aklına şüphe düşürüyorlar. Aynı 6 ayda 42 kere gittiği otelde sadece 3 tanesinde kameraları bantladıkları gibi. Veya biz kimse ile gizli görüşmedik bir yemeğe gitmiştim dedikleri gece İngiliz Büyükelçi ile balıkçıda yemek yediklerinin çıkması gibi bir şey var şüphesi hep doğuyor böyle yaptıkları sürece...
Durup dururken neden 3 tanesinde bantladınız hayırdır diyesim geldiği gibi. Bu olayda akla mantığa yatmıyor. Üstüne bu söken personel neden tutuklandı madem hiç bir şey yoksa ! Bazı görüntüler kayıp mı yoksa ?
-
Harddisk sökülmesi olayını anlamiyorum amaç neydi. Bir eve kim gelir ki bunu gizlemek isteyesin... İlginc geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu x2yk ozkan polatk depremde çadır satılmasını savunan tiplerden.
Çok ciddiye almaya gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya şimdi bir durum ama kimse bunu göz ardı etmesin. birisini içeri aldıktan sonra onu her türlü içeride tutmaya yönelik davaların sayısını artırmaya yönelik girişim yapılabilir. nitekim bu oluyor diye düşünüyorum. önce suçluluğunu ispat edeceksin sonra içeri alacaksın. bu yapılmadığında hukuk diye bir şey kalmıyor. mesela bir uçak düşüyor. uçak enkazına askeri personel yardıma gidiyor. deliller toplanıyor felan toplanan deliller içerisinde patlayıcı madde tespit ediliyor. paralel bir diğer araştırmada ise yakıt deposunun patlaması nedeniyle uçağın düştüğü kanısına varılıyor ama delil yok. delili toplaması lazım ki ispat etsin. nitekim de böyle yapıyorlar. net 3 delil ve uçağın düşme sebebi yakıt deposunun klima kaynaklı bir sorun nedeniyle kabloların kısa devre yapması neticesinde patlaması kabul görüyor. patlayıcı maddenin ise askeri perseonelin botlarından kaza mahalline sirayet ettiği tespit ediliyor. şimdi diyeceksiniz ki ne alaka? bal gibi alakası var sonuca bakar mısınız. bizde ise biri suçlu olma ihtimali olsun yeter ki. hemen al içeri kaçmasın hesabına ya da delilleri karartmasın hesabına. sonra da açabildiğin kadar dava açmaya çalış. hiç inandırıcı değil, kusura bakmasın kimse.
-
kızlılhaçta çadır yardım malzemeleri satıyor duygularla ticareti karıştırdığınız için anormal geliyor.
kar marjı çok düşük sadece elaman maaşlarını sektör büymesi kadar kar elde edilir.
başka yerden alsa x20 katına alıyordu o çadırı akp li ,çete dediği yerden neden aldı sence? dünya öpücükle dönmüyor malesef.
kişisel halka satılsaydı ahlak vicdan dışıydı, özel yardım kuruluşuna değil rte yi bile sonradan yanlış yönlendirdiler bence kızılay dibine kadar haklıydı modern kapitalist dünyadada şema aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Mayıs 2025; 16:29:11 > -
Yabi diyonki, depoda bulunan hazır çadırı ihtiyaç bölgesine ulaştırmak yerine satmak daha uygun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
talebi çadırı isteyen özel yardım kuruluşu ,kızılhaç dahil parayla satar onu özel şirkete bedavaya vermez,sadece kar marjı düşük olur.
bizde cıvık devletçilik görüşü,sosyal devlet anlayışı var duygularla siyaset karman çorman oluyor bu ülkede.
-
HDD ler eskidir arızalanıyordur sökülüp yenisi takılır,eski teknojidir ağır çalışıyordur sökülür.
veri güvenliği daha sağlıklı olsun hazma okuma hızı daha hızlı olsun diye HDD ler sökülüp SSD ler takılır.
şuan kamu kurumlarındaki server ve masaüstü bilgisayarlar adeta dökülüyor nuhtan kalma bilgisayarlar var. iki saate açılmıyorlar.
kamu kurumlarındaki her bir bilgisayarı aslında 600tl ye süper hızlı hale getirmek mümkün ama kimse o eski hhd leri sölüp te ssd takmıyor eski bilgisayarlara.
-
Bu konuya cevap veremeyip çarpıtmaya mı çalışıyor gene :)
Dünyadan bir haber ezber 3-5 cümle ile trollük peşinde gene.
Haberi yok ki o çadır firmasından Kızılay kendisinede PARA İLE ALIYOR ÇADIRI. Bedavaya hiç bir şey yok. Orası kızılay kendi ihtiyaçlarını karşılamak ve piyasa çadır temin etmek için kurmuş bir iştiraki ve kendi mali yükümlülüğü kendi yönetim kadrosu var. Kendi bilançosu var kar-zarar tablosu var. Ama maksat trollük olsun işte laf ola beri gele hesabı...
Firma ürettiği çadırı kimseye BEDAVA VERMİYOR Kİ... Ama dert başka işte bazılarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Mayıs 2025; 16:53:45 > -
Bunlar ne işler çevirmişler biri kameraları bantlar öteki hardisk söker. Valla şahsen şaşırmadım ben zaten CHP'yi bir siyasi parti olarak görmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 10 Mayıs 2025; 16:45:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hadi bantlama neysede hardisk sökme ne yahu, ha bunuda kazandibi üstüne dökülürse diye önlem almışar diye savunurlar |
Bu x2yk ozkan polatk depremde çadır satılmasını savunan tiplerden.
Çok ciddiye almaya gerek yok. |
operasyon çok daha büyük anlaşılan. HD söküyorlarsa, kimsenin görmesini istemediği görüntüleri var demektir. Yoksa ne diye yapsınlar bunu? |
eee bunda ne aramalıyız? adamın hdd'leri yanmış halde, bir çöpte veya bir mikro dalga içinde ray yemiş halde olsa anlardım. adam almış bir devlet binasına koydurmuş ki adam orada başkan yani en tepesinde. saklayacak birşeyi olsa gider çöpe atar. ulan saçma sapan bahanelerle adamı içeride tutuyorsunuz. bir de utanmadan hukuk mukuk sayıyorsunuz. bu sisteminizin fazla ömrü yok. heryerde kaydınız var. devran değiştiğinde birisi size kafayı takar mahkemeye taşır, çok uğraşırsınız. resmen kindar bir karşı taraf yetiştiriyorsunuz. benden uyarması. insanların 10 yılı çalındı. sistem bir defa değiştiğinde eskisi gibi olmayacak. benzer durumu menderes döneminde de yaşamışlar ama işte görsel kayıtlar olmadığı için yazılı kayıtlar o kadar da etki yapmıyor. ama şimdi insanların artık ellerinde görsel (yani duya da bileceğiniz) kayıtlar var. kabataş yalanı gibi mesela. sistem değiştiğinde yerin dibine sokacaklar tv programlarında. o zaman ne yapacaksınız? sizin aklınızdan nefret eden bir alt nesil yetişecek. eee solcu marjinaller de bunu da kendi çıkarlarına göre kullanırlarsa? |
Senin de kafana kamera taksak 24 saat kayıt olmasından rahatsız olmaz mısın? Nasıl olsa kötü iş yapmazsın değil mi? 15 senedir birileriyle görüştü diye 10larca kişi hapiste yok kavala , yok reklam ajansı sahibi vs ile bir karesi olan gözaltına alınıyor hemen . İngiliz b.elcç ile görüşünde günlerce haberi yapıldı . Tusiad üyesi ile görüşse yada iyi partiden biriyle görüşse yine bir sürü dedikodu yapılır ... İnsanların gizli kalmasını istediği ilişkisi, görüştüğü kimse olamaz mı? RTE o kadar açıksa niye sarayı taa Atatürk orman çiftliğine yaptı? Kimse dinleyemesin diye bırak görmeyi kimse dinleyemesin diye. O kadar şeffaflık istiyorsunuz Beştepe de binanın RTE 'ye ait yerde herşey şeffaf olsun tuvalet hariç . RTE kimle görüşüyor kim geliyor kim gidiyor görelim |
Harddisk sökülmesi olayını anlamiyorum amaç neydi. Bir eve kim gelir ki bunu gizlemek isteyesin... İlginc geldi.
|
Kişi kendin bilir siz yaparsiniz onlari başklarina iftira atarsiniz anca
Cunku otokratsiniz adi ustunde Algi trollugunun alemi yok kardesim Bende seninkini parti olarak görmüyorum |
Aferin, sonunda diğer akplilere bir laf edebildin. Ama kendini de katmalısın. |
Benzer içerikler
- 25 yaşında hakim olunur mu
- elif can yetim
- türev integral kalktı mı
- iş kurmak istiyorum
- kürtler atatürk"ü sever mi
- 2025 elektrikli araçlar
- dmsf holding
- paramount plus türkiye
- 5090 ekran kartı
- ps5 pro yurtdışı fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X