Şimdi Ara

İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
2
Favori
23.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
345 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5 yıl sonunda bu Eurobond'un Face Value'su nasıl ödenir onu bilemiyorum. :)


    Ama İBB bütçesi 6 ayda bir ödenecek 20 milyon USD'yi karşılamakta sorun yaşamaz. Devletten daha yüksek bir oranla borçlanılmış. Bu sebeple buradan "Başarı" çıkartmaya çalışmak komik. Bursa belediyesi de 6,5-7 puan arasına Eurobond ihraç etse bütün herkes koşar. Doların "discount rate"i %0,25. Dolayısıyla %6-7 falan abartı derecede iyi rakamlar. Gören koşar. Işığı gören sinek gibi. Paranın nasıl harcanacağına bakmalı. Bu faizle para bulmak bir icraat değildir.

  • İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak.


    https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/hazine-25-milyar-dolar-ve-184-ton-altin-daha-borclandi-6070754/


    Yaw he he hazine ucuza borçlanii İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak. 





    Rezervler ekside olduğunuda dikkate almak lazım. Ekonomi uçmiii baboo




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 6 Aralık 2020; 12:39:41 >




  • Yahu adam İbb'yi devamlı borçlandırıyor ve şu ana kadar ciddi bir icraati yok hala daha PR yapmaya çalışıyorsunuz?La bu millet yer mi bu numaraları...




    İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak.
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt

    Yarim biraktiğiniz tum metro projelerinin yeniden insaata baslamasi icraat olmayabilir ama işinize gelmese de insanlar mal değil goruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir açığı olsaydı şimdiye içişleri üzerine çökmüştü boş yapma kaybol


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

    İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak. İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak. İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Yahu adam İbb'yi devamlı borçlandırıyor ve şu ana kadar ciddi bir icraati yok hala daha PR yapmaya çalışıyorsunuz?La bu millet yer mi bu numaraları...




    metro ciddi icraat değil mi lanİmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak. İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak. ne bekliyorsun aya 4 şeritli yol yapmasını mıİmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak. İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak. 





  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak.


    750 milyon doların havaya gitmesini görmeyen körler kalkar burada akıl dağıtır.

  • Ekrem İmamoğlu 11 Haziran 2019;

    "İstanbul Büyükşehir Belediyesini borç batağına sokanlardan kimseye fayda gelmez"

    Ekrem İmamoğlu 04 Aralık 2020;

    "Bugün size harika bir müjde veriyorum, yurtdışından 580 milyon dolarlık kaynak sağladık"

    https://twitter.com/IbbAkPartiGrup/status/1335506580889014272?s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İktidar partisi şuanda zaten çok kötü gidiyor.


    Halk mutlaka denemek isteyecektir İmamoğlunu veya Mansur yavaşı gelecek seçimlerde.


    Ak partinin en büyük sıkıntısı, kendine bakıp doğru düzgün adaylar çıkartmak yerine. Bel altı siyaseti uygulayarak karşı tarafı itibarsızlaştırma çabası içindeler.


    Sen iyi olursan zaten karşındaki hakkında çok konuşma ihtiyacın olmaz. Sen kötü olmaya başladığında ve alternatif yaratamadığında sürekli bir başkasını konuşmaya başlarsın.İktidar partisi şu anda sadece chp yi konuşuyor. Bir siyaset veye bir çözüm önerisi son dönemlerde hiç sunamadı. Tek yapabildikleri şey, imamoğlu şöyle yaptı. İmamoğlu böyle yaptı. Chp şunu dedi vs....


    İktidar partisini destekleyenlerin çoğu durumun farkında. 1-2 yukarıdaki arkadaş gibi iktidarı desteklemek zorunda olan tipler var. Onlarda ne yapsın? Son güne kadar bir şeyler değişir mi diye umut ediyorlar...





  • Bu AKP'lilerin borçlanmakla ilgili problemleri yok, onlar için önemli olan ne için borçlandığındır. Cengize, Limak'a harcamak için istediğiniz kadar borçlanabilirsiniz ses etmezler, ama halka hizmet için borçlanırsanız hemen eleştirmeye koşarlar.

  • Hükümet para bulmak için ülkeyi satarken İmamoğlunun bu yaptığı büyük başarıdır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim öncesi İstanbul'un kaynakları İstanbul'a yeter, diyen kendisi.
    Son 1.5 senede, 2.4 milyar TL borçlandı, üstüne de 580 milyon dolar daha borç aldı.

    Bunlar gerçek, biz gördüğümüzü söylüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %6,6 TAHVİL İHRACI AÇMIŞ, TALEP İSTEDİĞİMİZİN KAT BE KAT ÜZERİNDE GELDİNİN KUTLAMASINI YAPMAK ABSÜRT OLMUŞ.

    ADAM SENİN KARA KAŞINA KARA GÖZÜNE PARASINI VERMİYOR.

    CİDDİ KAZANÇLI BİR TAHVİL ALMIŞ OLUYOR.(CİDDİ KAZANÇLI OLDUĞUNU TALEPTEN ÇOK BASİTÇE ANLAYABİLİRSİNİZ)


    ANCAK ŞÖYLE SEVİNİLEBİLİR; ÖNCEKİ DÖNEMDE PROJELERİ HAZIRLANMIŞ, PLANLARI HAZIRLANMIŞ HATTA BİR KISMI BAŞLAMIŞ ANCAK ŞUAN DURMUŞ OLAN PROJELERİ BU BÜYÜK BORÇLANMAYLA ALINAN PARA İLE HAREKETE GEÇİREBİLİR VE SONUÇLANDIRMIŞ OLURSA.


    DAHA ÖNCEKİ BELEDİYECİLİK DÖNEMİNDE YAKIN ÇALIŞIP TANIYANLAR BÖYLE BİR İCRAATÇİ OLMADIĞINI SÖYLÜYORLAR. ZAMAN GÖSTERECEKTİR, GÖRÜP DEĞERLENDİRECEİĞİZ.

  • Arkadaslar bu gibilerine cevap vermeyiniz lutfen kac senedir tartisiyoruz dolar euro aldi basini gidiyo secimlerde akp hile yapmaya calisti basaramadilar bir daha secim oldu yurtdisindan ekrem imamoglunun mazbatasini verin demisler insanlar bu olaya aciyarak bakiyo ne demesini beklerdiniz birdaha secim yapin vermeyinmi mazbatayi neyse diyecegim bu insanlarla tartismayin her seye bahane cok dolar euro icin dis gucler der 2023 der bizi kiskaniyolar der kim aday cikarsa onu yunan ilan eder terorist ilan eder ne diyeceksinki aynen kardesim diyin boylelerine aynen kardesim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danavar5

    Arkadaslar bu gibilerine cevap vermeyiniz lutfen kac senedir tartisiyoruz dolar euro aldi basini gidiyo secimlerde akp hile yapmaya calisti basaramadilar bir daha secim oldu yurtdisindan ekrem imamoglunun mazbatasini verin demisler insanlar bu olaya aciyarak bakiyo ne demesini beklerdiniz birdaha secim yapin vermeyinmi mazbatayi neyse diyecegim bu insanlarla tartismayin her seye bahane cok dolar euro icin dis gucler der 2023 der bizi kiskaniyolar der kim aday cikarsa onu yunan ilan eder terorist ilan eder ne diyeceksinki aynen kardesim diyin boylelerine aynen kardesim
    Evet sevgili CHP'li arkadaşlar , siz bu arkadaşı dinleyin, insanlardan alıntı yapar ama verdiği en ufak bir cevap yoktur, siz bu arkadaşı dinleyin hayal aleminde dünyadan, dünya siyasetinden bir haber yaşayın, Avrupa neden RTE'ye karşı, neden sürekli Demirtaş Kavala güzellemesi yapıyorlar neden PKK'ya destek veriyorlar...bunlardan haberiniz olmasın bu arkadaşı dinleyerek masal aleminde yaşamaya devam edin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • chpli troller bile şaşkın ama belli edemiyorlar bu komik durumu. İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak. 

    Gerçekten burada yanlış bir şey yok. Borçlanabilirsin bu konuda diyecek bir şey yok. Zaten devlet ve şirketler her zaman eurobond ve tahvil ihraç ederler. Bu her zaman yapılan bir şey . Yerel yönetimler açısından fark etmez. CHP , AKP , MHP belediyesi fark etmez. Herkes yapar finansman bulmak için.



    Yav arkadaş kamera karşısında geçip de " bakın size çök güzel bir haberim var 580 milyon dolar borçlandık , yupiii " demezsin ya İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak. 

    Yazık İstanbul'a...



    Gene de inşallah bu parayı yatırıma harcarlar. Şu ana kadar %95'li AKP zamanında yapılan M7 metro hattını açılışını yaptılar... Çok güzel , iyi icraat. İmamoğlu'nun başarısı yabancı basında.. 2.5 milyar dolar para buldu 4 tane yeni metro hattı yapacak. 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Novagate

    Yunanistan da Avrupa'nın sınır komşusu, Türkiye'yi tehdit edip bizim gemilerimize resmen saldırmaya teşebbüs eden "kavgacı" Yunanistan'a sesleri çıkmıyor?
    Adamlar Türkiye'yi tehdit olarak görüyor çünkü Türkiye kendi haklarını koruyor,
    Türkiye'nin haklarını koruması onların bizim hakkımızdan çalacağı petrol ve doğalgaz miktarını azaltacağı için tehdit olarak görüyor.adamlar Türkiye'yi tehdit olarak görüyor, çünkü Türkiye artık onların çıkarlarını değil kendi çıkarlarını koruyor.
    Onların buradaki ajanlarını deşifre edip gerekirse tutukluyor (Demirtaş, Kavala ve diğerleri)

    Tabi ki onları Recep Tayyip Erdoğan'ı istemez, onlara Ekrem İmamoğlu gibi adamlar lazım, kendi ülkesini dışarıya kötüleyecek. Boşuna mı ilk seçimde Avrupa ABD ekremin mazbatasını hemen verin diye baskı yaptılar.
    Gerçekten tüm bunları göremiyor musunuz.

    Bu da Lafarge Dalsan (Fransa) PKK ilişkisi;




    Bu da videosu;

    https://www.youtube.com/watch?v=yeQji4jVPUw&app=desktop

    Alıntıları Göster

    Geçen mesajda anlatamadım herhalde.


    Yunanistan bir AB üyesi. Türkiye'nin Yunanistan'la sorun yaşaması demek AB ile sorun yaşaması demektir. Adamlar o bölgelerin Türkiye'nin hakkı olduğunu düşünmüyorlar. Çünkü Türkiye UNCLOS'a taraf olmadığı halde AB taraf. Sorun da buradan çıkıyor.


    E sen içeri alınan herkese ajan dersen adamlarla özgürlük konusunda anlaşamazsın zaten.


    Seçilmiş bir belediye başkanına mazbata vermemek biraz ayıp oluyor çünkü.


    Valla sen olaya sadece RTE'nin penceresinden bakıyorsun. Ben ise bu adamın dertleri neymiş deyip onların pencerelerini de araştırıyorum. Uzlaşı için bunun yapılması gerekiyor çünkü. Ha yok "ben sonuna kadar haklıyım, onlar haksız, ne düşündükleri de umrumda değil" diyorsan bu tartışmayı daha fazla uzatmanın da anlamı yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 6 Aralık 2020; 15:42:36 >




  • Ekrem İmamoğlunun bazı hareketlerini beğenmiyorum ama ona laf söyleyecek en son kesim de kesinlikle ak yalaklar. Sen adama iş yaptırmamak için türlü türlü pislikler yaparsan adam da gider öyle ya da böyle bir kaynak yaratır ve metro gibi hayati öneme sahip bir ulaşım aracına yatırım yapar. İyi iş yapan ister akp ki ister chp li olsun takdır etmek lazım. Herkes bunu içine sindirsin artık bir zahmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.