Şimdi Ara

İmamoğlu iddianamesinde yapay zeka izleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3900 sayfalık iddianameyi 6 savcının yazdığını biliyoruz hemde bu kadar kısa sürede neyse

İTÜ ODTÜ gibi üniversitelerdeki bir kaç gönüllü öğrencinin yaptığı araştırmada İmamoğlu iddianamesinde büyük yapar zeka izleri görülüyor

Örneğin dil karmaşıklığı , ortalama kelime olasılık değeri İmamoğlu iddianamesinde 6.4 normalde bu oran 3.2 insan eli ile yazılan iddianamelerde

Yani bu iddianamede ki cumlelerin Türkçe dil yapısına göre fazlaca tahmin edilebilir olduğunu gösteriyor bu ne demek insandan insana değişen yazım şekli ve cümle kelime kurulumu yerine hepsi aynı yada birbirine benziyor

Başka yapay zeka izi bu iddianamede ki cümlelerin uzunluğu 8.2 normal iddianamelerde insan tarafından kaleme alınmış örneklerde bu 14 bu ne demek yapay zeka bütünsel tutarlılığını korumak için hata yapmamak kendisi ile çelişmemek için bunu yapıyor

Bir diğer örnek kalıp tekrarı , bu bakımdan , bu suretle , bu itibarla gibi kalıplar normal insan eli ile yazılan yazıdan 5 kat fazla kullanılmış

Yapay zeka metinlerinde aynı tür kelimeler bağlaçlar sıfat vs gibi aşırı kullanılır bu iddianamede de çok fazla var

Normal insan tarafından yazılmış metinlerde ardışık paragrafların benzerliği birbirini takip eden paragrafların benzerliği %0 iken yapay zekada bu çok fazladır İmamoğlu iddianamesinde de çok fazla var

Daha çok örnek var ama kim okuyacak neyse

Hepsini geç 150-200 günde 6 savcının 3900 sayfalık iddianameyi hazırlaması kaleme alması 3900 sayfanın birbiri ile asla çelişmemesi , 6 savcı tarafından 150-200 günde yazılmış 3900 sayfada ki binlerce kelimenin sıfatın cümlenin bir bütün içinde tutarlı olmasının imkanı tarihte örneği yok ama yapay zekaya bir kaç veri girildiğinde size 2 saniyede çıkarıyor

Büyük ihtimal bu iddianamenin sadece sonuç kısmı insan eli yazılmış yazık günah

Sonra kimse demesin yahu ben ülkeyi düzgün yonettigim halde dolar euro neden bu kadar yükseldi , yabancı yatırımcı gitti ve gelmiyor , hiç bir ülke bizimle iletişime geçmiyor vs malesef adaletin yargının bağımsız olmadığı ülkeler yanlız kalmaya batmaya mahkum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • 3900 sayfayı hazırlayan bile okumamıştır ki.

İddianameinin içeriğine İtiraflara savcının iddialarına giremiyorlar. İmamoğlu hakkındaki 142 olguya cevap vermek yerine 2 gündür bu tarz ALGI çalışmaları ile uğraşıyor bileri.

Tam komedi. Birde yok Gönünllüler çalışmış araştırmışmış :D Ne çabuk yokk yapay zekaya sormuşmuşlar flan. Yaa böyle bir şey uygulama yapay zekada yokmuş zaten 3900 sayfayı yükledim hemen anında yapay zeka yorumları iddianameyi flan hepsi boş söylemler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Kasım 2025; 13:45:33 >

@0zkanK. adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

Her zaman ki ALGI çalışmaları.

İddianameinin içeriğine İtiraflara savcının iddialarına giremiyorlar. İmamoğlu hakkındaki 142 olguya cevap vermek yerine 2 gündür bu tarz ALGI çalışmaları ile uğraşıyor bileri.

Tam komedi. Birde yok Gönünllüler çalışmış araştırmışmış :D Ne çabuk yokk yapay zekaya sormuşmuşlar flan. Yaa böyle bir şey uygulama yapay zekada yokmuş zaten 3900 sayfayı yükledim hemen anında yapay zeka yorumları iddianameyi flan hepsi boş söylemler...

Sen ne anlatıyon dayı 3 kere okudum anlamadım ne yazdığından , şimdi sana da iddianame yazdırsak sen bu boş saksı ile yapay zekaya gidip yazdıracaksın belli bişey

3900 sayfa iddianame 3 ayda yazılmış Dünya da örneğini göstersene , zaten bu kafa yapısı ile savunma yapmaya gerek yok senin oy verdiğin parti batırıyor işi

Tek bir iddianame hazırlasa atıyorum yolsuzluk üzerine belki cahiller inanırdı ama adamı deccal yaptınız ne casuslugu kaldı ne para ile cehape ele geçirmesi ne yolsuzluğun ne rüşveti işte senin ve senin oy verdiğin Parti'nin vizyonu bu kadar o yüzden fanatik gibi seviyorsun bunları normal aklı başında eğitimli Dünya görüşü olan tipler değilsiniz

O yüzden beni blokla geç yazma yorum felan senin çapın yetmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmamoğlu iddianamesinde yapay zeka izleri

Bu aralar iddianameyi savunmak için iyice uçtu. Normalde de akpsi için yazmayacağı şey yok zaten.

• İşine gelmediği için Anlayamamam normal şaşırmıyorum.

İddianameye cevap veremeyenler 2 gündür neler ile uğraşıyor nasıl iddianamenin etrafında dolaşuyor görüyoruz :)

2 gündür yok CHP'yi kapatacaklarmış ALGISI kastılar ilk olarak o tutmadı Savcılık o konuda açıklama yaptı.

Yok sonra başladı 1000 kere şu geçiyor 500 kere bu laf geçiyor yok duydum bence öyle vb üstünden algı kasmaya çalıştılar.

Oda tutmayınca bu sefer yok gizli tanıklar böyleymiş şöyleymiş diye algıya başladılar yok Gizli Tanık intihar edecekmiş flan dediler. ( Oda yalan çıktı )

Şimdide dünden beri yok Yapay zekaya iddianameyeti tarattık her şey boş hepsi yalan demişmişte yok her yerinde yapay zeka izleri varmışta.

Merak ile bekliyorum ASIL İDDİALARA CEVAP NE ZAMAN VERİLECEK.

Adı sanı belli olan Milletvekilleri ne zaman çıkıp açıklama yapacak. 3 milletvekilinin ismi aleni geçiyor 2 iddianamede çıkıp bu isimler ne zaman konuşacak merakla bekliyorum. Ama bazen susmak konuşmamakta bir cevaptır.

• 3900 sayfalık iddianame 23 asırlık itham ve yapay zeka analizi🤣🤣🤣

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Czr Haber youtube
    CÜNEYT ÖZDEMİR EKREM İMAMOĞLU DENİZALTI İLE KENT İÇİ YOLCULUK VAADİNİ HATIRLAMIYORUM BROŞÜRDEN ALDIK
    https://youtube.com/shorts/vJEZyFaS7ew?si=6i0Zhv-JaP_yS5oI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapmışlarsa da şaşırmam normaldir. Şüphe çekmesin diye aylarca bekleyip uğraşmamak için vermişlerdir AI'a. Okuması kalmıştır. Okuduklarını pek sanmam ama neyse. 3900 sayfalık iddianameyi kim yazacak kim okuyacak. Zaten torpilli bankamatik memurlarının organik vasıfları yetmez, uğraşmazlar da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Kasım 2025; 14:4:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

İmamoğlu iddianamesinde yapay zeka izleri  rezilliğe bak. İmamoğlu iddianamesinde yapay zeka izleri  2 satır yazı için bile gpt kullanıp onu bile kontrol etmemişler.

Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro
    İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB
    Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.