Şimdi Ara

İmac sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. Formu araştırdım fakat elimde yeterli bilgi bulamadım. Babam ofisinde kullandıgı imac marka bilgisayarı yenileyeceği için bana verdi. Fakat bu konu hakkında biraz bilgisizim. İmac çok yavaş takılmalar oluyor ve bu konu hakkında pek bir bilgim yok daha doğrusu mac hakkında bir deneyimim yok. Bazı forumlarda okudugum üzere üstüne win7 kurabiliyormuşuz , acaba performansında bir artma olur mu ? Kurcaladıgım kadarıyla size İmacimin özelliklerini yazıyorum işinize yarar mı bilmem .

Machine name : İmac G5
    Machine Model: Powermac 12,1
    CPU type :PowerPC G5 (3.1)
    Number Of CPUs :1
    CPU Speed :2.1 GHZ
    L2 cache (per cpu) :512 KB
    Memory:1.5 GB
    Bus Speed :700 MHZ
    boot ROM version : 5.2.6f1

-
    System version :Mac OSX 10.4.11( 8S165 )
    Kernel Version :Darwin 8.11.0

Evet arkadaşlar anladıgım kadarıyla sistem özelliklerim bunlar ancak dediğim gibi bundan hızlı bir versionu var mı kurulur mu herhangi bir bilgi edinemedim. Umarım açıklayıcı olmusumdur . Yardım elinizi beklemekteyim. Anladıgım kadarıylada bu İmac biraz eski vadesi doldu mu acaba ?

Motocross İs My Life

Yamaha Yzf R-1 2009
    Akrapovic Exaust System
  • O cihaza windows kurulmaz arkadaşım. İşlemcisi desteklemiyor çünkü. O cihaz üstündeki işletim sistemi ile çok da yavaş çalışmaz aslında.

"Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana

• Ancak ben facebook'a girerken bile donmalar yaşıyorum. Format mı atmalıyım sizce ?

edit: yada bir upgrade gereksinimi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsu* -- 4 Eylül 2012; 11:25:39 >

Motocross İs My Life

Yamaha Yzf R-1 2009
    Akrapovic Exaust System
  • Kurulum Cd'leri varmı varsa yapistir formatı yoksa snowleopard al azicikta ram yukselt oldu bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • safari haricinde firefox veya chrome deneyebilirsin.bunlarda da halen takılma sıkıntısı varsa format deneyebilirsin yada snow leopard cd'si bulabilirsen bununla kurulum yapmayı dene( Apple teknik servislerinde Snow Leopard cdleri olması lazım.Apple teknik servisleri Bilkom'a bağlı.Teknik servis listesi:http://www.bilkom.com.tr/tr/destek/apple-destek/bilkom-servis-ve-destek/yetkili-servisler/ ).

• Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ancak kurulum CD'im maalesef yok , safari haricinde firefox ve chrome'u da denedim maalesef takılmalar geçmedi . Performans düşüklüğü var gibi ama dediğiniz üzere formata götüreceğim cihazı . Belki işe yarar.

Motocross İs My Life

Yamaha Yzf R-1 2009
    Akrapovic Exaust System
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

safari haricinde firefox veya chrome deneyebilirsin.bunlarda da halen takılma sıkıntısı varsa format deneyebilirsin yada snow leopard cd'si bulabilirsen bununla kurulum yapmayı dene( Apple teknik servislerinde Snow Leopard cdleri olması lazım.Apple teknik servisleri Bilkom'a bağlı.Teknik servis listesi:http://www.bilkom.com.tr/tr/destek/apple-destek/bilkom-servis-ve-destek/yetkili-servisler/ ).

Liste içinde teşekkür ederim size . Ancak ben Kıbrıslıyım , listede göremedim Kıbrısı. Başka bir yer bulmam gerek .

Motocross İs My Life

Yamaha Yzf R-1 2009
    Akrapovic Exaust System

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düşün bir şeyler internetten al kargolansin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.