Şimdi Ara

imac fps düşmesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün lol'e girdim, dün oynadığımda 120 / 70 fps arası gidip geliyordu ve savaşlarda kasma sorunu yoktu. Bugün ise fps 40 ile 80 arası gidip geliyor ve bazen savaşlarda kasma yaşıyorum bu sorunu yaşayan varmı?

sistem özelliklerim

işlemci 2,9 GHz Intel Core i5
    Bellek 8 GB 1600 MHz DDR3
    Grafikler NVIDIA GeForce GT 650M 512 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 27 Aralık 2013; 10:03:03 >

• makineden dostum. ping internetten kaynaklanır. bende de fps sorunu var. grafiklerini dusurmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strikerJJ

makineden dostum. ping internetten kaynaklanır. bende de fps sorunu var. grafiklerini dusurmeyi dene.

2 haftadan beri böyle bir sorun yoktu bugün itibari ile başladı.
  • fps makineyle alakalı ping ise internet ile . anlık fps düşüklüğü olabilir ama kendini sonradan toplaması lazım toplamıyosa grafik ayarlarını düşürüp öyle oyuna devam et ondan sonra bi virüs taraması falan yap şöyle bi rahatlat ccleanerla temizle bişi yap :D
  • Arkaplan da açık olan uygulama varsa ben de de düşüyor FPS. Örneğin ekranın yarısını kaplamış bi chrome varken FPS düşüyor ama chrome'u kapattığıkda problem düzeliyor. Arkada uygulama açıksa onu dock a yolla (Hide).

Tüm ayarları medium da kullanıyorum bu arada fightta 100fps görüyorum genelde onun dışında 180 190.

imac fps düşmesi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: underbase

Arkaplan da açık olan uygulama varsa ben de de düşüyor FPS. Örneğin ekranın yarısını kaplamış bi chrome varken FPS düşüyor ama chrome'u kapattığıkda problem düzeliyor. Arkada uygulama açıksa onu dock a yolla (Hide).

Tüm ayarları medium da kullanıyorum bu arada fightta 100fps görüyorum genelde onun dışında 180 190.

imac fps düşmesi!

peki ekran ayarlarında ki 2 seçenek etkin mi biri vsnc diğeri dikey... gibi birşey di. bu arada medium yaparsam 140 fln rahatlıkla alıyorum ama önceleri high 120 idi şimdi 80 ona kafam takıldı biraz dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 26 Aralık 2013; 15:38:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.