< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İluno tercih simulasyonu

-
-
Updullah buralar değerlenicek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 bin katılımcıya ulaşmak üzere, 60 binde nasıl sonuçlar olacak merak ediyoruz. :)
-
iluno 🤣😂
tc falan istiyor güvenilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam adınıza şirket açacaklar sakın vermeyin
Hocam ben qr kod okuttum
Aynı bilgiler QR kodda da var hocam istese yine alır. TC zaten herkeste var. Her ay bir devlet kurumu hackleniyor zaten ve çoğu veri ücretsiz paylaşılıyor. Daha geçen ileti yönetim sisteminden veriler sızdı şuan satıyorlar . Güvenin gitsin yapımcısi sağlam birine benziyor
ortalama tyt de puanı hesaplanan aday sayısı 2900000 civarında %2 kesimi yakalamak adına 60 bin katılımcı lazım.
-
Ege tıp sizce kaça düşer bu sene
4500 olmasını umuyorum
ikinci kez soruyorsunuz ama kullandıysanız eğer tercih listenizin linkini buradan paylaşabilir misiniz birlikte yorumlayalım?
-
Kullandım.
42 kişi arasından 7. olarak gösteriyor tercih edilmede.
S2k OBP yüzünden kaçacak 200 kişi ile.
Hamda 4585’den 4,7k’ya attı S2k OBP.
zahmet olmayacaksa sağ üstte paylaş yapıp linki kopyalamak buradan paylaşmanız mümkün mü örnek vererek çünkü yorumlayalım ki ne işe yaradığı da tam anlaşılsın, tabii paylaşmak isterseniz.
-
evt zaten yurtdısında tr vatandaşının bilgileri hakkında çok dalga geçiliyor. ulasılması çok kolay ve hocamın da dediği gibi her ay bi yer hackleniyor.
ya da yemeksepeti ‘hackleniyor’ milyon dolarlara bi şekilde bizim veriler uçup gidiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam tabi ben müneccim değilim.Belki 4700le kapatır bilemeyiz sadece tahminimi söyledim.Ayrıca siz İzmirde mi oturuyorsunuz
Ege ile okuz eylülün yanı sıra bir de gazi hepsi birbirine çok yakın açıkcası biraz daha sayısalda iyiler kullanabilirse çok daha iyi yorum yaparız.
-
hayır hocam ama izmire yakın bir ildeyim
-
Hocam bunu nasıl yorumlayabiliriz? Mesela 5 kişi arasından 4. görünüyorsam mı daha çok şans var 1'de 1. veya 26'da 10. olunca falan mı? Sonuncunun gelmesi imkansız halbuki..
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X