Şimdi Ara

Illuminati Gerçekleri... Açıklıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
41.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1776 yılında Almanya'nın Ingolstadt kentinde, Adam Weishaupt isimli Kabbalacı bir Hukuk Profesörü ve Baron von Knigge ile diğerlerinin yardımıyla kurulan gizli topluluk. Illuminati, "Aydınlanmış Olanlar" anlamına gelmektedir. Topluluğun kuruluş amacı cehaletle, baskıcılıkla ve kilisenin dogmalarıyla mücadele etmekti. Her ne kadar asıl amaç, aydınlanarak dinsel dogmalardan uzak, hür düşünceyi ve Newtoncu pozitif bilimin önünü açmak idiyse de, gizli siyasi amaçları olduğu öne sürülerek dünya siyaset tarihinin belki de zaman içerisinde üzerine en fazla komplo teorisi üretilmiş topluluğu halini almıştır.

    Münih'te kurulup, o yörede (Bavyera) hızla gelişen İlluminati'nin üye kayıtları büyük bir gizlilik içinde saklanıyordu. Öyle ki, üyelerin her birinin takma isimleri vardı ve yazışmalarda bunlar kullanılır, üyelerin gerçek isimleri ve kimlikleri asla kullanılmazdı. Örneğin, topluluğun kurucusu Adam Weishaupt'un kod adı Spartacus idi. Illuminati üyeleriyle ilgili bilinen tek şey, tüm üyelerinin Cermen kökenli beyazlardan oluştuğudur.Son zamanlarda ise 10 adet yöneticisi ve 300 e yakın alt kadrosu bulunmaktadır.Bu grubun içinde en tanınmış ünlüler bile bulunmaktadır. -Wiki


    Buraya kadar okuduysanız, ki sanmıyorum, hepsini unutun!


    95 gün sonra yapacakları saldırıyla ilgili ufak bir bilgi aldım ve sonucunu sizlerle paylaşıyorum: 7 Aralık 2011 günü saat 15:00'dan sonra "Sorry, you are too late." mesajı almaya başlıycaz sitede. Bunun anlamı ise artık bu hareketi durdurmak için yapabileceğimiz hiçbirşey kalmadığı. 31 Aralık tarihine kadar aynı mesajı almaya devam edicez.
    İşte asıl kıyamet 31 Aralık'tan sonra kopacak, çünkü bizler anlayacağız ki bu Illuminati denen örgüt, asıl planlarını bu geri sayım sayacı yardımıyla yapıyor. 7 Aralık günü saat 15:00'ı yıl başı olarak kabul eden bu örgüt, bizim hala kullanmakta olduğumuz miladi takvimi, yılbaşını değiştirerek kendi planlarının bir nebze olsun gizliliği için kullanıyor. 1776 yılının 1 Mayıs'ında kurulan örgütün neden 7 Aralık tarihini bu kadar önemsediğini de araştırdım. Ulaştığım sonuç gerçekten tüyler ürpertici.
    Adamımızın adı Marquis de Lafayette, kendisi fransız devriminde aktif bir rol oynamış bir mason olmakla birlikte, Illuminati'nin ilk üyelerinden biriydi. Kendisi 7 Aralık 1776 tarihinde Amerikan ordusuna yüksek rütbeli bir general olarak giriş yapıp, bu örgütün Amerikan ordusu içerisinde yayılmasını sağladı. Tarihte yazan "deneme"nin aksine bu başarılı bir girişimdi ve Marquis de Lafayette, aslında örgütün büyüyüp güçlenmesini sağlamıştı. Bu nedenle örgüt, olağan toplantılarından birinde 7 Aralık tarihinin kendileri açısından önemini resmileştirmek adına, örgüt takvimini o tarihten başlattılar. Marquis de Lafayette, yıllarca amerikada üst düzey komutanlık yaptıktan sonra ülkesine geri döndü ve tuğgeneral sıfatı altında Illuminati ile ilgili çalışmalarını fransız devletine yavaşça empoze etti. 1792-97 yılları arasında yine sahte bir sebeple Avusturya'lılara sığındı. Illuminati örtütü de Marquis de Lafayette'in çalışmalarından oldukça memnundu bu sırada. Adamımız 1799'da Napolyon'un başa geçmesinden sonra ülkesine döndü, hiçbir resmi görev kabul etmedi ve çiftçilikle uğraştı.
    Anlatmaya çalıştığım, sitenin bizim için hiçbir işlevinin olmadığı. Bizim yapabileceğimiz birşey zaten hiç olmadı, 7 Aralık 1776'dan sonra...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 3 Eylül 2011; 18:24:21 >







  • Sakin ol ve klavyeyi yavaşça yere bırak.
  • Rizörvıd
  • Illuminati ne beyler biri bana açıklayabilir mi?
  •  Illuminati Gerçekleri... Açıklıyorum!
  • Dur bakalım yerimizi almış bulunalım şöyle.
  • Kapıyı sen mi açacaksın yoksa biz zorlamı girelim
  • Ciddiye almayanlar olabilir tabii, ama bir süredir araştırıyorum bu konuyu...

    Marquis de Lafayette'in, Illuminati kurucusu Adam Weishaupt'un ölümünden sonra örgütün başına geçtiği düşünülmekte. Gerçek şu ki, Marquis de Lafayette zaten örgütü yönetiyordu, Adam'ın ölümü onun yararına değil, aksine zararına olan bir gelişmedir ki ölümün sonucunda örgüt bir süre faaliyet durdurma kararı almış, sonrasında da tek bir yönetici tarafından değil de bir grup tarafından yönetilme yoluna gitmiştir. 1834 mayısında Marquis de Lafayette'in, yağmurda yürüyüş yaptıktan sonra ıslak kalması ve bunun sonucunda hastalanıp ölmesi koca bir yalandır. Marquis de Lafayette, zamanın nüfuzlu örgüt üyelerinden alman filozof Hegel'in bir dostu tarafından öldürülmüştür. Hegel, İtalya ile olan sıkı ilişkisi nedeniyle örgütte Marquis de Lafayette'ye bir rakip ve yeni bir lider gibi görünüyordu. Bu sebeple de Hegel'in düşünceleri Illuminati'nin ana felsefeleri haline gelmiştir.
    Hegel akımının etkin olduğu dönemde Illuminati, ölüden dirilmişcesine eski gücüne kavuştu ve artık hatrı sayılır bir malvarlığa sahipti. Hegel'in rönesansçı dostları ise birer birer örgüte üye olarak, hem kendilerini kilise karşısında sağlama alıyorlar, hem de Illuminati'nin büyümesine büyük katkılar sağlıyorlardı. Illuminati, rönesansçı üyelerin ısrarları üzerine katolik kilisesine karşı tavır aldı ve resmen soğuk savaş açtı. Amaçları kiliseye dünyanın ve bilimin gerçekliğini kabul ettirip din adamlarının ve kilisenin bu saçma statü üstünlüğüne son vermekti.




  • Hakket bu illuminatinin amacı ne yaw anlamadım gitti ?
  • illuminatibu adamın tek gözünde
    arayın bulacaksınız
  • Okudum








  • Yazıyı okumadım ama bu illuminati gerçekten sıktı artık ya yıllardır var olan bir örgütü amma poüpler yaptınız bizim ülkemiz dışında bu kadar çok konuşan yok bu konuyu bırakın bi milleti rahat ne yapıyolarsa yapsınlar. DH de her 10 konudan biri illuminati oldu çıktı artık.
  • okumadım.hep yaptığım gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XeNoPhob1c

    okumadım.hep yaptığım gibi.


     Illuminati Gerçekleri... Açıklıyorum!



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickman -- 3 Eylül 2011; 19:22:16 >




  •  Illuminati Gerçekleri... Açıklıyorum!
  • Ihah ıhah ıhah diye güldüm .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.