Belki aranızda benim durumumda olanlar vardır. Kendi çözümleriniz varsa paylaşalım arkadaşlar.
Mevsimden önce aşı oldum. Hapşırmalarım yok denecek kadar az. Ama sabah kalkıp işe giderken gözlerim yanıyor, kaşınıyor, sulanıyor... Sürekli bir nezle görüntüsü, burun akması, halsizlik... Göz çevrem simsiyah olmuş artık. Burun tıkanıklığından dolayı nefes almakta zorlanıyorum artık.... Ne yapsam ne etsem bilemedim...
Sen iyisin yine.
Enzim eksikliğim var. O yüzden aşı da yasak bana. Haplarla, burun spreyleriyle idare etmeye çalışıyorum.
Zaditen diye bir göz damlası aldım. Sabah kalkar kalkmaz kullanıyorum. Biraz rahatlatıyor tavsiye ederim
Geçmiş olsun dostum
Hap kullanmıyordum, doktor hapı bırak burun spreyine devam et dedi. Bugün eve gidince bir hap alsam mı diye düşünüyorum.
Aerius 5 mg...
quote:
Orijinalden alıntı: hero4262321 Belki aranızda benim durumumda olanlar vardır. Kendi çözümleriniz varsa paylaşalım arkadaşlar.
Mevsimden önce aşı oldum. Hapşırmalarım yok denecek kadar az. Ama sabah kalkıp işe giderken gözlerim yanıyor, kaşınıyor, sulanıyor... Sürekli bir nezle görüntüsü, burun akması, halsizlik... Göz çevrem simsiyah olmuş artık. Burun tıkanıklığından dolayı nefes almakta zorlanıyorum artık.... Ne yapsam ne etsem bilemedim...
Eroinmi cekiyon lea sen. Simsiyah goz filan. Ne is?
aynı durum bendede var hic gecmiyor kasınti geniz akıntısı vs. hele buara baharında etkisiyle nefesim darlanıyor aynen yıldım bende artık ası olmuyorum rupafin tablet ve nasacort nazal sprey kullanmaktayım doktor devamlı kullan dedide nereye kadar yani...yapabilecegim tek tavsiye rupafinin diger antihistaminik haplara göre daha etkili oldugu.birde bendede inanılmaz halsizlik oluyo dedigin gibi buda alerjidenmidir bu konuda emin degilim bilgin varsa paylasırsan sevinirim.
bende alerjik astımım toza güneşe polene alerjim var mahvolucaz yine
dönüşümlü olarak sprey kullanıyorum 3-4 ay birini 3-4 ay diğerini çünkü birinin etkisi geçiyor zamanla
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlu Olmak İstiyorum
dönüşümlü olarak sprey kullanıyorum 3-4 ay birini 3-4 ay diğerini çünkü birinin etkisi geçiyor zamanla
Nasonex kullanıyorum ben. Bundan başka neler var kullanabileceğimiz? Nasonex buruna, ilaçlara karaciğere, allerji insaniyete zarar.
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
quote:
Nasonex kullanıyorum ben. Bundan başka neler var kullanabileceğimiz? Nasonex buruna, ilaçlara karaciğere, allerji insaniyete zarar.
bende uzun süre nasonex kullandım simdi dedigim gbi nasacort kullanıyorum nasonex kadar etkili.benim burnum dusmeden ilactı alkoldü yaglı yemeklerdi derken karacigerim düsecek zaten:-)
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
quote:
Flixonase var bir de.
Kuzenim geldi az önce yanıma, "Ne bu halin, esrar mı aldın, kaçtane içtin" diyor. Dedim böyle böyle...
Bende alerji başladığından beri Nasacort sprey kullanıyorum. Yanında da Aerius antihistaminik kullanıyordum. Aşı olduktan sonra doktor sadece sprey kullan dedi.
Göz damlası olarak da Patanol kullanıyorum ama pek etkili değilmiş gibi geliyor. Patanolden önce Efemoline kullanıyordum. Göz doktorum efemoline ileride katarakt yapar dedi. Bende kullanmıyorum artık... Ama efemoline gerçekten çok etkili. Bir damla damlatıyorum 1 dakika içinde gözdeki kızarıklık yok oluyordu...
Benim bildiğim bir diğer Nazal spreyde Nasales Ama hiç kullanmadım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme