Şimdi Ara

İlkokul Ortaokul Lise Özel Ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öğrencilerin kalabalık sınıf ortamlarında tüm sorularını birebir dersteymiş gibi soramamaları ve derslerden geri kalmaları sebebiyle başarısız olmaları üzücü bir durumdur. Bu sebeple öğrencilerin özellikle matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, edebiyat gibi önemli dersler için destek almaları gerekmektedir. Buna istinaden kurulmuş en az 10 yıl deneyimli eğitmenlerin bulunduğu bir eğitim merkezi ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi bir kurum olan Mert Eğitim Merkezi, 2 İTÜ Mezunu Makine Mühendisi'nin kurduğu bir eğitim birimidir.

    Bu kurumda İlkokul, Ortaokul ve Lise özel dersleri verilmektedir.
    Donanım Forum'a özel olarak 25 Özel Ders alımlarında 2 ders hediye yerine 4 ders hediye, 50 özel ders alana 5 özel ders yerine 8 özel ders hediye edilecektir. Bu ayrıcalık yalnızca referans kodu ile gelen özel ders öğrencileri için geçerlidir.

    Referans Kodu : HMÇ912410

    Adres : Bağdat cd. Tipi çıkmazı sk. No:1 Demirkan İş Merkezi A-Blok Kat:3 Daire:18 Küçükyalı / Maltepe

    Bu yazı donanım foruma özel orjinal bir yazıdır.







  • Merhaba arkadaşlar 2016 LYS'de 16 bininci oldum. İTÜ'de okuyorum şu an. Youtube'da ders çalışma programları hazırlamaya başladım. Sizde programları uygulayarak hayalinizdeki üniversiteye girebilirsiniz. Sorunuz varsa ya da kendinize özel program isterseniz yorumlara yazabilirsiniz.

    LİNK------>https://www.youtube.com/watch?v=35BZlISQgAs&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.