Şimdi Ara

İlk yıldan tek başına eve çıkmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 3 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 16
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 6
  • Ortalama Mesaj Aralığı 5 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 4
  • Favoriye Eklediklerim 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Guest-45D1DBC07 (6 mesaj) hüdishekimi (3 mesaj) apostrophe (2 mesaj) Mamga (2 mesaj) Summer Wine (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (8 mesaj) Mobil (10 mesaj) Uygulama (7 mesaj)
  • @
2 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Hocam ben büyük ihtimal eskişehirde okuyacağım. Kiralara baktım ucuz yani 1+0 1+1 evler öyle aşırı bütçemi sarsmaz. Eskişehiri bu sene bitiren ve üni okuyan bi kaç arkadaşımla konuştuğumda ilk sene yurtta kal olmadı ilk dönem kal dedi. Senin için daha iyi olur. Hem çevre edinirsin hem ortamı falan çözersin öğrenirsin dediker. Mantıklı geldi. Üstelik böyle bi dönemde 1yıllık kontrat yapıp hiç evde kalamadan kira ödemek var. Koronadan açılıp açılmayacağı meçhul. Açılsa bile 2gün sonra kapanmayacağı belli değil. En iyisi ilk sene yurtta kalmak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanmc -- 24 Ağustos 2020; 12:48:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam eve tek çıkmak kadar rahat bir sey yok. 1 sene kyk ve özel yurt, 2 sene arkadaşlarla çıktım, geçen sene de tek kaldım. Son seneme giriyorum yine tek çıkmayı düşünüyorum. Ne kadar iyi arkadaşın olursa olsun eve çıkınca işler değişiyor benden tavsiye. Korkarım diyorsan da ilk sene özel yurt dene bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle imkanım var ama yalnizliktan mu korkuyorum jdjsjdhhddh abi git isine ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ünidesin 100% çevren olur kulüptür, sınıftır çünkü herkes farklı şehirden geliyor genelde öğrenci şehrinde okuyorsanız herkes sizin gibi arkadaş arayacak birbirinizi bulacaksınız onu dert etme de yurt ortamı iyidir yani 2-3 kişilik yurtsa tabii ki.
  • Hazırlık online olursa bende böyle yapacağım seneye için
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.