Şimdi Ara

ilk once ygs calisip sonra lys yemi gecmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sizce ilk once ygs calisip sonra lys yemi gecmeliyim ve ygs ye ne kadar calissam yeter ygs altyapim var bol bol aoru cozecem ama lys icin ayni seyi soyleyemicem mat2 pek iyi degil ve edebiyat bildigin sifir ne zaman basliyim lys ye calismaya lutfen heves baltalayacaklar yazmasin ciddi cevap verin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

daha iyiydi.Fakat yazın gelmesiyle ve lys nin zorluğuyla beraber çalışma tempom ister istemez düştü.Lys sonuçları açıklandığında o ygs de fark attığım arkadaşlarımın bazıları benden daha yüksek puan almış bazıları ise bana yakın puan almıştı.Geçte olsa ygs deki başarının lys yi çok etkilemediği gerçeğini anladım.Ve keşke lys ye daha fazla ağırlık verse idim dedim.Çünkü beni hedefe götürecek sınav ygs değil lys idi.Uzun lafın kısası bence lys ye ağırlık vermelisin.Tabi ygs yide bırakmadan.%65 lys kasıyosan.%35 inide ygs ye vermelisin.Zaten ygs den sonra lys ye çok fazla zaman kalmıyor.(2 ay gibi bi zaman)Bu iki aydada %100 lys ye ağırlık verirsen hedefine ulaşırsın.
    SAYGILAR.

sonra deneme+ygs tekrar+ lys.başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana demişlerdi ygs çalışma, lys çalış ... inanmamıştım .. sınava girdikten sonra gördüm :D YGS'de çözdüğün soru tipleri %10 aynısı çıkar .. ama iyi bir LYS çalışması ile %80 aynı soru tipleri ile karşılaşırsın... YGS'ye az çalış derim.. tabi dinlersen..

Orijinalden alıntı: myquestions

ygs dediğin max 2 ayda biter lysyi de bırakmadan ilk iki ay ygs agirlikli

sonra deneme+ygs tekrar+ lys.başla

daha tam başlamadıysan en geç kasımda ygs bitmiş olsun sonra ygs deneme+lys çalışılmalı çünkü geçen seneki en büyük hatam ygsye çok ağırlık vermem oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • YGS konuları kısa ve anlaşılması basit konular onları hız bir şekilde hallet bol bol soru çöz, YGS'ye soru çözerek çalışmaya devam ederken LYS'ye çok beklemeden başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simon-Adebisi -- 12 Eylül 2012; 13:40:58 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.