Bildirim
ilk motorum sizce ne almalıyım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu motora bu kadar para verenleri anlayamıyorum lafım sana değil ama sende gör diye yazıyorum. Performansına göre gereksiz pahalı bi motor. Bence cb125e, ybr125 ya da tvs apache alman en mantıklısı. 1 sene trafiği öğrenirsin acemiliğini atarsın satıp cbr250r alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sakin sürebilirim diyorsan cbr 250, değilse 125lik al. -
abi sakin sürebilirim falan diyemem hiç sürmedimki bilmiyorum şimdi o hissi + bayır çıkışlarında falan sıkıntı yaratırmı önemli olan o + zonguldaktayım ben heryer bayır abi : ) -
quote:
Orijinalden alıntı: lunhker
abi sakin sürebilirim falan diyemem hiç sürmedimki bilmiyorum şimdi o hissi + bayır çıkışlarında falan sıkıntı yaratırmı önemli olan o + zonguldaktayım ben heryer bayır abi : )
ben mondialle dağ bayır her yere çıkıyorum. Zorlanmaz 125 cbr de. Hız tutkun yoksa 250lik alabilirsin, uzun yolda mahvediyor 125lik basmıyor ve sıkılıyorsun. 250 ile bir nebze daha hızlı vakit geçer. Kısa mesafe bineceğim az daha yaksın hız yapmasın öyle diyorsan 125lik sana göre. -
vallahi arabayla hızı seviyorum ama dediğim gibi motora hiç binmedim ama muhakkak kendimi tutamam :S+uzun yola giderim tabiki 400km lik yola sık sık giderim hemde . + 125 lik mi 250 mi :SS off + 125 lik kaç basıyorki :S + en çok korktuğumda motorda önüne çıkan taşın fırlatıp atması :D ( bunuda belirtmek istedim ) -
quote:
vallahi arabayla hızı seviyorum ama dediğim gibi motora hiç binmedim ama muhakkak kendimi tutamam :S+uzun yola giderim tabiki 400km lik yola sık sık giderim hemde . + 125 lik mi 250 mi :SS off + 125 lik kaç basıyorki :S + en çok korktuğumda motorda önüne çıkan taşın fırlatıp atması :D ( bunuda belirtmek istedim )
125likler max 130 yapar onu da yokuş aşağı, çinliler 120yi geçmez 250lik de sanırım 145 civarı yapar. Nette alacağın modelin yakıtını hızını araştır. satarım 250liğe geçerim vs zor da oluyor aldın mı zararına satmak işine gelmiyor yada aile motora karşı çıkıyor kalıyor öyle.. -
250 ye çok yöneldim ya :) + tabi biraz daha araştırmam lazım : ) + yardımların için teşekkür ederim : ) -
quote:
Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar
quote:
vallahi arabayla hızı seviyorum ama dediğim gibi motora hiç binmedim ama muhakkak kendimi tutamam :S+uzun yola giderim tabiki 400km lik yola sık sık giderim hemde . + 125 lik mi 250 mi :SS off + 125 lik kaç basıyorki :S + en çok korktuğumda motorda önüne çıkan taşın fırlatıp atması :D ( bunuda belirtmek istedim )
125likler max 130 yapar onu da yokuş aşağı, çinliler 120yi geçmez 250lik de sanırım 145 civarı yapar. Nette alacağın modelin yakıtını hızını araştır. satarım 250liğe geçerim vs zor da oluyor aldın mı zararına satmak işine gelmiyor yada aile motora karşı çıkıyor kalıyor öyle..
Biraz yanlış olmuş 125 likle 2 kişi 125 tek kişi 140 gördük. Ha ama ideali ne dersen 130 dan sonra titreme vs yapıyo
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: uA_OzaN
quote:
Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar
quote:
125likler max 130 yapar onu da yokuş aşağı, çinliler 120yi geçmez 250lik de sanırım 145 civarı yapar. Nette alacağın modelin yakıtını hızını araştır. satarım 250liğe geçerim vs zor da oluyor aldın mı zararına satmak işine gelmiyor yada aile motora karşı çıkıyor kalıyor öyle..
Biraz yanlış olmuş 125 likle 2 kişi 125 tek kişi 140 gördük. Ha ama ideali ne dersen 130 dan sonra titreme vs yapıyo
motorunu da yazsaydın bari. Millet çinliyle 140 gördük diyor ama ben millete değil kendi gördüğüme inanırım. Benim 135 cc 125mh driftim var 120 maksimum. Arkadaş yeni olduğundan 2 kişi 140ı gördük diye okuyunca haa yapabiliyor diyecek ki yapamıyor hemen kanma. Tek kişi 120yi zor görüyorsun. Binde bir milyonda bir böyle çıkıyor 2 kişi 140 yaptık diyen. Bilmiyorum marka modelleri ama yüzde 99u yapamaz 125liklerin, yapsa yapsa dimdik yokuş rüzgarın da sana destek vermesi. Biraz da stabil hızlardan bahsedin misal maksimum 120 dediğim motor son gaz giderim çoğu zaman, ya 95e düşer ya 115e çıkar, şartlar çok uygunsa 120ye anca çıkar ama düz yolda 115i geçmez... Yaptık diyenlerin çoğunun da kmsi bozuk oluyor Sonuca bak dostum sen maksimum şunu yaptı yapar diye düşünme stabil kaçta gidiyor diye düşün, dediğim gibi benim motorum stabil 95-100 gider.. Sonrası sıkıntılı..
-
scooter al derim
quote:
Orijinalden alıntı: > ConfusedChild
scooter al derim
bu nasıl bi yardım tarzıdır ya : ) + hangisi neden hani benden çok okudum şunu al bunu al bana o önemli deil + önemli olan hangisini niye almalıyım . teşekkürler . -
Daha önce motosiklet kullandınızmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: patronizm
Daha önce motosiklet kullandınızmı?
hayır hayatımda ilk defa . bindim fakat arkaya oturdum : ) + araba devamlı kullanıyorum ama : ) + -
125 cc motordan nasıl bir performans bekliyorlar anlamıyorum.
Bence seninde hoşuna gittiyse cbr 125r al. -
quote:
Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx
Bence seninde hoşuna gittiyse cbr 125r al.
performans bekleme demişin al demişin : ) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx
Bence seninde hoşuna gittiyse cbr 125r al.
performans bekleme demişin al demişin : )
Adam istiyorsa alsın.Sen nasıl bir performans bekliyorsun 125 cc motosikletten?Az mantıklı düşünelim.
Bu motosikletler performans için mi yapılmış?Hayır
Yarış için mi? hayır.
Başlangıç makinesi.
Edit:Adam demişim ama konuyu açan senmişsin zaten.
Hoşuna gittiyse al diyorum.Paran varsa 250 de alabilrsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBlitzkriegx -- 8 Kasım 2013; 16:25:55 >
-
quote:
quote:
hayır hayatımda ilk defa . bindim fakat arkaya oturdum : ) + araba devamlı kullanıyorum ama : ) +
m.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DHvunr0meJt0
şunu izle
quote:
Orijinalden alıntı: > ConfusedChild
quote:
quote:
hayır hayatımda ilk defa . bindim fakat arkaya oturdum : ) + araba devamlı kullanıyorum ama : ) +
m.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DHvunr0meJt0
şunu izle
bunlar izledim kardeşim fakat benim istediğim yeni başlayanlardan öneriler almak. hani hangi motoru aldılar memnunlarmı değillerse hangisini tavsiye ederler ve neden : ) -
Yamaha Ybr 125 veya Tvs Apache 150 RTR Tercih Ederim
Benzer içerikler
- suzuki burgman 125 yorumlar
- motosiklet rölantide stop ediyor
- plakasız atv ye plaka çikarma
- motosiklet ısınınca stop ediyor
- en iyi scooter lastiği
- peugeot pulsion 125 yorumlar
- honda rebel 500 türkiye"ye gelecek mi
- bmw ce 04 kaç cc
- honda 50 cc
- kymco cv3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X