Şimdi Ara

İlk Mesaja Bakın! İBB Etkinliği Başladı - Vodafone'dan İtiraf Niteliğinde Tarifeler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
6
Favori
99.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
632 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arvelo

    arkadaşlar siz türkiyede misiniz acaba 3-5 mbps upload mı
    benimki 0.50 mbps de ondan

    Alıntıları Göster

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıllık evde internet kullanıcı olarak deneyimlerimi aktarayım.

    Yıl 2015 o zamanlar benim için 16 mbit hayal gibiydi çünkü 8’i bile zor görüyordum. Dediler altyapınız 85 mbit kadar destekliyor. Eyii bare geçek dedim ilk iki yıl sıkıntısız bir şekilde kullandım. Taahhüt bitmeye yakın, arkadaşım Türknetten bahsetti, ismini ilk defa duyduğum için pek de güvenemediğimden tekrardan Vodafone’a 2 yıl taahhüt yaptırdım aynı hız aynı fiyattan devam ettik.

    Her ne olduysa 3. Yıl başlamasından sonra oldu internetimde kopmalar yavaşlamalar, hızımın düşürülmesi falan sen de 50 başkası desin 500 ben diyeyim 5000 kere aradım hiçbirinden tatmin edici cevap alamadım 4. Yılımda artık oyun indirmeyi bırakmış, sadece video izleyen biri olarak devam etmiştim. Taahhüt bitmeye yakın çalışanlardan biri arayıp hızınız aynı şekilde (16 mbit) fiyatınız aynı şekilde 65₺ (ama ben 53₺) veriyorum kullanın dediler.

    Dedim beyfendi, ben 16 değil 8 alıyorum ayrıca 53 lira veriyorum. (İçimden beddua ediyorum) sizin internetinizi 2 yıl ızdıraplı şekilde kullanıyorum, ve biraz sesimi yükselterek Türknet’e geçeceğim dedim. Adam hala bana güvenin hız sorununuzu çözeceğiz dese de, ben iki kere genel müdürünüzle görüştüm sayısız kez m.temsilcilerle görüştüm onlar çözemedi siz mi çözeceksiniz dedim? Ayrıca 53 liralık paketimi “fiyat değişikliği yapmadan” 64 lira kullanacağımdan bahsediyorsunuz, dalga mı geçiyorsunuz? Dedim adamın bütün kozlarını çürütünce suratıma kapattı iyi günler deyip.

    Şimdi Türknetliyim, yeni modemim var Adsl arada 5 mbit düşüyordu ama 16 mbit rahat kullanıyordum. Vodafone ise verdiği hizmetin gramını veremiyordu ayrıca ping yüksekti. 8 ve 16 mbit iken pin 20’ye kadar çıkıyordu. Türknet 16’da 11 ping alıyordum. Vdsl’de ise 6 ping alıyorum. Vodafone illetinden kurtuldum size de tavsiye ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drahmizm

    Bunlar (İSS) anlaşmış dalga geçiyorlar, her seferinde söylüyorum. İlk başta yazım yanlışı olabilir mi diye düşündüm ama 100 Mbps e de hediye verdiğine göre yanlışlık yok. Konuya oy verelim arkadaşlar

    https://www.vodafone.com.tr/Net/fiber-internet.php

    Ülkemde sahtekarlık bitmiyorki ttnet altyağısı ile bu hızları verirler. Hatta bu hızları bırak ttnetin 24mpsd sini kullanıyorum. gece film izlerken (450p) internet yavaşlıyor. hatta kağnılaşıyor. arıyorum efendim bilgisayarınızın kalitesi kötüdür. He bi siz biliyorsunuz bilgisayarı biz toplumcak hep cahiliz malız. sabah cayır cayır girilen bilgisayar akşam çağlar öncesine dönüyor.
    demem o ki zaten bize verdiklerini söyledikleri hızlarıda zaman zaman kısarak daha fazlasını almamızı istiyorlar.
    Hatta iki gün önce 36mpsd verelim 20tl daha verinde dediler. bana 24ü tam verin bana yeterde artar bile arada bir kesiyorsunuz hızımı dedim. bulunduğunuz yerde altyapı çalışması vardı ondandır efendim dediler. bana yetiyor 24mpsd dedim ya. sanki daha bir yavaşlar oldu netim. yada ben kıl biriyim.




  • Ben Vodafone dan çok memnunum 100mbit limitsiz kotasiz ₺74.99 ödüyorum hiç bir problem olmasa da sık sık kapıyı çalıp bir probleminiz var mı diye soruyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet bu işi el atsa iki günde çözülür ama işlerine gelmez.
  • Fiber altyapı çok yüksek hızları kolayca kaldırabilir. xDSL altyapısının belirli bir kapasitesi vardır sadece. Türkiye'nin İnternet altyapısının tamamen fibere geçmesi lazım ama bu çok yüksek maliyet gerektiriyor. ISS ler bize tarifeleri köklemeyi biliyorlar ama iş alt yapıya gelince para yok.
  • ben size 2002 den bu yana internet kullanımlarım anlatayım mı ??
  • Firmalarda,bizim insanımızın yansımasıdır.
    Sanki bizler çok düzgünüzde,firmaların düzgün olmasını bekliyoruz.
    Bizler kendimizi düzeltmediğimiz sürece kimse birşey beklemesin.
  • isterse 1000 mbit versin. alt yapı yetersiz. bu hızlar hikaye.
  • fiber altyapımı ?o da ne ki? Yiyilip içilen birşeymi? )not:İstanbul G.O.Paşadanım!!!!
  • Yazım yanlışı yok da kelime oyunu var. E kadar, a kadar yazdıkları anda hiçbir şeyden sorumlu olmuyorlar.

    Sizin bölgenizin altyapısı yetmiyor diyip işin içinden çıkarlar bu kadar basit.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enigmatical

    Kesinlikle hocam. Kimse 100mbiti beğenmiyor ama 16mbite mecbur kalmak 2019'un sonunda zulüm geliyor. Şimdi 100mbit internet alacaksın deseler kotasız parası neyse vereceğim yok. Arkadaşların ödediği fiyatın 2 katını ödeyeceğim yine yok. En azından 4.5g hız olsun onun karşılığı 35mbit olsa razıyım. Türkiye için 100mbiti beğenmeyen kendini bizim yerimize koysun 16mbit kotasız ADSL kullanıcısıyım 120 TL ödüyorum. Fiber kullanan benden daha az ödüyor. Bana limitsiz lazım. Soruyorum 35mbit limitsiz kaç TL ödüyorsunuz? Hem düşük hız hemde daha fazla ödüyorum. Bunun neresi adalet TTNET'e sevgilerimi, en güzel iltifatlarımı içimden iletiyorum...

    Alıntıları Göster
    Allah o telekomun bin belasını versin. Altyapı yapılmasına engel olanın ayağına fiber kablo dolanıp düşürsün, düştüğü yerde krone pensesi olsun kafasıda ona saplansın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bana 1gbps hız verse ne yazar ben vpn ile girip 10 mb hızla pornhub izleyeceksem alsınlar o 1gbs 500 mb g.tlerine soksunlar. dünya uzaya çıksa türk halkı 1 gbps hızında 10 mb vpn ile ders çalışmaya çalışır stres atmaya çalışır. hiç isyan etmez
  • Ben diyorum Almanyadayım 1&1 iss kullanıyorum. Fiyat 17€ 50mbit kota limit vs yok.
    250mbit 25€ vergisiyle 27-30€ arası gelir. Bir de üstüne dijital tv aboneliği var. Üstüne telefon sınırsız.
    Türkiyeden kaçma nedenlerimden birisi de bu diyebilirim.
    https://www.1und1.de/internet/
    1 tane eksi yönü var. Modemi kendiniz alıyorsunuz. O da 15€ en babası 50€

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten yavaş hızı pahalıya satabiliyor, millet koyun gibi gidip alıyor.
    Bir de yüksek hız verse bu sefer herifin biri alıp tüm apartmana hatta yandaki apartmana falan dağıtıyor, tek kişilik mini isp oluyor herif.
    Hükümetin zaten milleti düşündüğü yok, internete alerjisi var. Gidip operatörlerin ekmeğine yağ sürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğimiz Fiber, VDSL değil. Hat zayıflaması SNR gibi değerler limit teşkil etmiyor. Vodafone Fiber 100Mbit kullanıyorum hattım 1Gbit destekliyor. 6 ay daha sözleşmem var şuan 74TL ödüyorum. ay sonra artık 174TL öderim sanırım :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paldov

    hocam ben eve 99mbps baglattim ama suana kadar bir kere 82 mbps gordum. nasil olacak :) ariza kaydi biraksam?
    Kablo ile deneyin.
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki beterin beteri vdsl yoksa hepten kanser burda yine kötünün iyisi vdsl var ama yayın vs için upload yok yani bi yerde yine çıkmaza giriyor iş.
  • Türkiye internetin Afrikasıdır.
  • Bunlar hep satış stratejisi. Birincisi 500 mbps'e kadar diyorsa sana 1 mbps hız verse bile kabul etmek zorundasın. İkincisi de senin alt yapın max neyi kaldırıyorsa onu alırsın daha üstünü alamazsın. Dediğim gibi bu kesinlikle bir strateji.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.