Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.310
Cevap
147
Favori
460.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandır vestel 42pf9060 alma düşüncesindeydim ancak konuyu baştan sona okudum olumlu olumsuz yorumları kendimce yorumlayarak bencede 600hz serisinde en iyi kalite vestel dedim ve siparişimi dün verdim ve bugün şuan itibariyle elime ulaştı siz değerli kullanıcıların yorumlarını göze alarak bu siparişi verdim umarım yanılmam aslında benim için pvr yada follow me özelliği çok önemli değil önemli olan 3D özelliği denemeden aldım hayırlısı artık ama sizin yorumlarınıza bakarak bu pvr ve follow me özelliğini aktif ettiricem şayet tv de yoksa ama kutuda pvr ready ibaresi mevcut ilk izlenimim,artık kurulum yapınca herşey ortaya çıkıcak sizden ricam pvr ve follow özelliği yoksa ve güncelletsem hangi sürümde bunları aktif şekilde kullanabilirim yorumlarını bekliyorum herkese iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber26 -- 11 Şubat 2014; 12:04:41 >
  • cyber26 C kullanıcısına yanıt
    Kutunun üzerinde pvr ready yazıyorsa zaten yazılım yüklemenize gerek yok büyük ihtimal . Eğer pvr ready yazmıyorsa da konudaki güncellemeyi indireceksiniz onu kuracaksınız hayırlı olsun
  • arkadaşlar tv ağ üzerinden pc deki mkv dosyalarını görmüyor bunu nasıl çözebiliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesentr78

    quote:

    Orijinalden alıntı: cenoz

    arkadaşlar benim tv nin yazılımı 2.2.4f 2.2.4t ye yükseltmemin ne gibi bir artı sı olur

    Arkadaşım,2.2.4t'de 3d derinlik ayarımı ne gelmişti.Ancak forumu okursan bu defada 2.2..4t'de pvr ve follow tv özelliği gitmiş,servis peşinde koşmuştu millet.En son yazılım,bir öncekinden mutlaka iyidir.Ama işin içinde vestel var.Servise sor.Eğer pvr ve follow tv özelliği gitmeden (Yeni çıkanı öyle-forumdada var) yüklettir bana kalırsa.Yada bir cesaret forumdan al,kendin yükle.Sorumluluk senin.

    2.2.4f de 3d derinlik diye bir ayar var acaba başka bir ayardan mı bahsediyorsınuz
  • cenoz C kullanıcısına yanıt
    Doğrudur,valla unutmuşuz 2.2.4f'yi.Demekki başka birşey değişmiş.Bilen bir arkadaş cevaplar artık.
  • Alanlar memnun mu?
  • 3d derinlik ayarı 2.2.4.t follow me ve pvr li guncelleme de de var.(benim kullandığım bu konu altında verilen) Bende şeyi soracaktım usb den film açtık mesela yanlışlıkla kapanınca ya kendi tekrar açılsa ya da kumandadan dakika girme olasılığımız yok değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    var yanılmıyorsam yeşil tuş ile istenilen zamana gidiyorsun.
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Sadece usb'den değil.DLNA özelliği kullanırkende yeşil tuşla zaman atlıyabiliyorsun. Bunuda şimdi öğrendim.QKlavye sağolsun
  • Teşekkür ederim ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,tv'nin kutusundan çıkan nero mediahome cd'sini kurun.Paylaşıma açacağınız klasörü neroya gösterin.O kadar.Gerisi neroya kalmış.Bir yüleyin siz neroyu.Olmazsa ayrıntılı yazmaya çalışırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saigo

    Ben usb veya hdd ile pvr yapiyodum yeni guncellemeyle bu izellik kalkmismi

    Bende anlamadim ben 2.4 t kullaniyorum aldigimdan beri kaydet dedigimde flash takiliyken kayıt ediyor yazilimda sorun yok.

    Ama follow me özelligi neydi hatirlamiyorum suan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesentr78

    Arkadaşlar,tv'nin kutusundan çıkan nero mediahome cd'sini kurun.Paylaşıma açacağınız klasörü neroya gösterin.O kadar.Gerisi neroya kalmış.Bir yüleyin siz neroyu.Olmazsa ayrıntılı yazmaya çalışırım.


    Ufak bir ekleme tvnizi neroda görmeniz gerek eger görmüyorsa ag ayarlarına girin tvden sonra kablolu erişimde iken ok sonra tekrar ok yani baglantiyi koparip tekrar bagliyoruz tv Ayarlarindan sonra tvniz görünecektir neroda

    Ve bunlardan önce sunucuyu baslat demeyi unutmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nero yu kurduktan sonra pc deki ne varsa görmeye başladı şimdi güzel oldu birde android box olmadan sitelerden flim dizi seyredebilsek tadından yenmeyecek
  • tv yi kullanan arkadaşlar yüksek boyutlu filmlerde donma, kasma vs. sorun çıkıyor mu acaba 20gb ve üstü mesela??
  • Benim tv nin kanalın bilgi yerinin beyaz yerinde bir ölü pixel var ilk geldiğinde yoktu şimdilik sadece bir tane gördüm bir taneylede değiştirmezler heralde değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flat_kil

    Benim tv nin kanalın bilgi yerinin beyaz yerinde bir ölü pixel var ilk geldiğinde yoktu şimdilik sadece bir tane gördüm bir taneylede değiştirmezler heralde değil mi ?

    Satıcı firma ile görüşün her firmanın sıfır piksel garantisi olmak zorundadır.
  • Aseuz kullanıcısına yanıt
    Benimde aklıma gelmişti mh ile bir görüşüyüm
  • Mh yi şimdi aradım hemen servis yönlendiriyorum gelince ararlar dedi bakalım gelişmeleri yazarım
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Dostum benimde yarın kurulum olucak inşaAllah böyle durumla karşılaşmam gerçi ölü piksel testi yapılıyormu evde bilmiyorum ama sorucam servis elemenlarına yapılırsa yaptırıcam, birde arkadaşım bir ölü piksel diyip geçmesin kimse zamanla o ölü pikseller çevresinde çoğalır ve boşvermeniz size zaman kaybettirir 1 tane ise bunu bildirin ki sorun halledilebilsin yoksa çok başağrır bu konuda aramanız en mantıklısı olmuş gelişmeleri bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.