Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.310
Cevap
147
Favori
460.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • son yaptığım TS uzantılı videonun PC den oynatılma görüntüsü[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 12 Aralık 2016; 14:25:2 >
  • USB içindeki DVR görüntüleri..[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 12 Aralık 2016; 14:31:22 >




  • hkn40 H kullanıcısına yanıt
    Valla süper şimdi denedim,oynatıyor,helal olsun sevgili hkn40
    quote:

    güle güle kullanın..:)

    Teşekkür ederim
    Tv kapanana kadar istenilen zamanda kayıt işlemini yapıyor,kapatıp-açılınca tekrar "pause+play+>>+kayıt" işlemi yapılmalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teraspy -- 12 Aralık 2016; 14:54:0 >
  • teraspy kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın..:)
  • teraspy kullanıcısına yanıt
    şimdi hocam bunun mantığı nedir ? neden sonradan açılıyor acaba bu işlemden sonra yada ne şekilde kalıcı hale getirebiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mebeedirne

    şimdi hocam bunun mantığı nedir ? neden sonradan açılıyor acaba bu işlemden sonra yada ne şekilde kalıcı hale getirebiliriz?

    Sanırım bir şekilde şifre kırılıyor.. şu an için ben de bunu çözebilmiş değilim, yaptığım zaman bir hayli şaşırmıştım..denemediğim yöntemler, denemediğim video kodekleri kalmamıştı... son olarak bu yöntemi buldum ve PC de çalıştı.. umuyorum değerli üstatlar bu konuda ilerleyen zamanlarda bir açıklama yapabilirler..
  • teraspy kullanıcısına yanıt
    aynen hocam..:) Ben teşekkür ederim... Umarım diğer arkadaşlarımızda da bu yöntem çalışır..
  • hkn40 H kullanıcısına yanıt
    quote:

    aynen hocam..:) Ben teşekkür ederim... Umarım diğer arkadaşlarımızda da bu yöntem çalışır..

    Büyük ihtimal çalışır

    Yazılım hatalı,demekki hata sadece 9090 serisine veya mb90 kartlara ait değil,değişik mbxx kartlara da ait,bu da anlıyoruz ki yazılımda hata var.Kalıcı hale gelmesi zor,eğer menüde "hızlı bekleme modu" açık olursa,istenildiği zaman kayıt yapılıyor,tuş kombinasyonuna gerek yok,ama o zaman da tv "uyku"da bekliyor.
    Daha önce yazdımmı bilemiyorum,yazılım hatasına daha önce de denk gelmiştim,bende "hızlı bekleme modu" menüde var,pasif haldeyken tvyi kumandadan kapatırsam normal beklemeye geçiyor,açılışta uzun bekleme oluyor(normal açılış olan yani) ama tvyi arkadaki on/off düğmesinden kapatırsam tv hızlı bekleme modunda kapanıyor ,ilginç yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teraspy -- 12 Aralık 2016; 18:38:55 >




  • hkn40 H kullanıcısına yanıt
    sagol arkadasım bunda sukur
  • bayar28 kullanıcısına yanıt
    Sizler de sağolun.. az da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu..
  • Ustadlar bi arkadastan 48fa7500 alarak aranıza katıldım.bu tv ye yapmam gerekenler var mı?anakart vs nasıl öğrenicez netflix kullanıyodum yuklenebilecek mi vs.yardımcı olabilecek bir arkadasa duacıolucam☺Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.kemALL kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,güle güle kullan.menu+4725 tuşlayıp görürsün anakartı
  • arkadaşlar 2. ye aynı sorundan kumandam bozuldu. orjinal kumanda bozulunca yan sanayi 15 tl liklerden almıştım ama onda da 2 ay sonra aynı sorunu verdi.

    sorun; kumanda çalışıyor ancak 4 ve 8 tuşları çalışıyor. Diğer tuşların nerdeyse hepsi ekran boyutunu ayarlıyor. Böle bi saçma tuş basımı oluyor. Orjinal kumanda da aynı sorunu vermişti.

    Bunun bi çözümü yok mu ki?

    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 13 Aralık 2016; 2:9:37 >




  • quote:

    seg 49sc7600 tv yazılım güncelmi değilmi nasıl anlarım

    Büyük ihtimal günceldir,15-07-2016 diyor ,tam emin değilim bu tarihlerden ,onu da söyleyeyim
  • Hımm,peki bu olay tv yazılımı attıktan sonra mı oldu yoksa yazılım atmadan önce mi ?
  • teraspy kullanıcısına yanıt
    yazılım attktan 2 gün sonra , yarım metre mesafeden yere düşmeden kaynaklı sanırım yine.
  • quote:

    sorun; kumanda çalışıyor ancak 4 ve 8 tuşları çalışıyor. Diğer tuşların nerdeyse hepsi ekran boyutunu ayarlıyor.

    Bu biraz tuhaf kumanda arızası,tüm tuşların ekran ayarı yapması tuhaf,peki aynı kumandayı bozuk haliyle bir başka tv de denedinmi? ,yoksa olumsuz yazılım yüklenmesinden de olabilir ,en iyisi bozuk kumandayı başka tvde denemek,bunu bir mağazada da deneyebilirsin,bir keresinde ben bir avm'de denemiştim.
  • teraspy kullanıcısına yanıt
    vestel 32inç led de denedim onda da aynı işlevde. kumandaları farklı ama smarta uyuyor yinede kumandası.
    hanihiç çalışmasa tamam diyecem ama böyle yapınca çok saçma geliyor :)
  • TV kaydını PC de izlemek isteyen arkadaşları bilgilendirme açısından; MB 96 bordlu kendi TV'm de kullandığım SwProfile.BIN_Patcher resimdeki gibidir.. Kayıt yaparken kullandığım 8Gb Kingston flash bellek..Kayıtlar TV'deki program süresiyle ilintili olup, ayrıca bazı kanallarda zamanlama açısından programlanabilir özellikler çalışmaktadır..(Örneğin Lifetime Channel) gibi... Kırmızı kayıt tuşuna bir kaç defa arka arkaya basılınca kayıt edilecek programlar otomatik olarak TV hafızasına alınıyor..ve o saat geldiğinde başka kanalı izlerken, daha önceden atadığımız kanal devreye girerek kayda başlıyor.. Menü zamanlayıcılardan istemediğimiz programları devre dışı bırakma (silme) imkanımız da var.. Benim TV' de bu şekilde çalışmaktadır.. ve kayıtlarımı da gayet rahat bir şekilde PC de izlemekteyim.. Eğer istenirse kayıt edip PC de izlediğimiz Tv kaydını Bigasoft Total Video Converter programıyla mpg formatına konvert ederek, video üzerinde mouse sağ klik yaparak menüde bulanan videoyu "cihaza ata" seçeneğiyle videomuzu TV mizde izleme şansımız oluyor..

    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 13 Aralık 2016; 22:19:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkn40

    TV kaydını PC de izlemek isteyen arkadaşları bilgilendirme açısından; MB 96 bordlu kendi TV'm de kullandığım SwProfile.BIN_Patcher resimdeki gibidir.. Kayıt yaparken kullandığım 8Gb Kingston flash bellek..Kayıtlar TV'deki program süresiyle ilintili olup, ayrıca bazı kanallarda zamanlama açısından programlanabilir özellikler çalışmaktadır..(Örneğin Lifetime Channel) gibi... Kırmızı kayıt tuşuna bir kaç defa arka arkaya basılınca kayıt edilecek programlar otomatik olarak TV hafızasına alınıyor..ve o saat geldiğinde başka kanalı izlerken, daha önceden atadığımız kanal devreye girerek kayda başlıyor.. Menü zamanlayıcılardan istemediğimiz programları devre dışı bırakma (silme) imkanımız da var.. Benim TV' de bu şekilde çalışmaktadır.. ve kayıtlarımı da gayet rahat bir şekilde PC de izlemekteyim.. Eğer istenirse kayıt edip PC de izlediğimiz Tv kaydını Bigasoft Total Video Converter programıyla mpg formatına konvert ederek, video üzerinde mouse sağ klik yaparak menüde bulanan videoyu "cihaza ata" seçeneğiyle videomuzu TV mizde izleme şansımız oluyor..

    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

    Hocam başka bir kanal izlerken başka bir yayını kayıt ettiğinizi yazmışsınız tvniz çift tunerli mi benim kullandığım tv mb95 kartlı benim tvimde de var mı bu özellik?




  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.