Şimdi Ara

İlk Kez Sigara İçtim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerus29

Daha kurtuluşun yok. Git bir camel soft paketi al. 8 lira bir şey değil.

Olurda bi hata yapar başlarsan bari bunu iç içtiğine değsin
  • sigaraya başla hemen ahan şimdi yaktım bir tane ohhhhhhh duman gibisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

Bağımlısınız hepiniz

Baltalı İlah.
    İçmeyin olum. Kanser kanser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

Bağımlısınız hepiniz

ben değilim çok nadir içiciyim
  • Yıl olmuş 2013 hala sigara içen var. O paraya ihtiyaç kredisi ödenir lan

• quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

quote:

Olurda bi hata yapar başlarsan bari bunu iç içtiğine değsin

kardeş gittim tekelden aldım bunuı gerçekten harikaymış hoşuma gitmeye başladı sıgara.Hele o ilk çekişteki baş dönmesi yok mu delirtiyor beni 6 tane bitirdim şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

quote:

Aman hocam sakın yaa ama aklımdan geçmedi değil yani :D

Sakın öyle bi aptallık yapayım demealacan icicen cildin sararcak yedigin hiç bişeyden %100 tat alamıcan ciğerlerde cabası. Üstünede para bayılacan. Karar senin. 8 lira az değil .

Edit: tabi bu dediklerim sigaraya başlarsan olacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turşulu-Pasta -- 15 Ağustos 2013; 4:40:58 >
  • Körfezli89 (14) İlk kez sigara içti ve o artık bir cool .
  • sigara işe yaramaz. Tribün çocuğu olacan
    önce hep sesin kısık dolanırsın
    ama sonra bi sesin oturur ki
    tamam dersin işte bu
    dene gör
  • quote:

Yaş 19. Sigaradan nefret ederim, leş gibi ağız kokusu, kötü koku,ve birsürü kötü zararlar...Hayatta en fazla 3 defa içmişimdir.Neden içtim diye sorarsanız gececiyim sabah 8de çıkacam arkadaşla takılırken benim sesim ince ve berbattır duydum ki sigara sesi kalınlastırıyormus.İciyim dedim ama arkadaş 5yıl felan içmen lazım dedi ümidim kesildi...

O değil de çok iyi geldi la

Sadece grip olunca 1 dal içiyorum vücüttaki virüslerin alayı ölüyo

• Ben de bağımlısı değilim ama bazı durumlarda gerçekten çok iyi gidebiliyor

İlk Kez Sigara İçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 15 Ağustos 2013; 5:20:30 >
  • Aferin mi dememizi bekliyorsun ?
    Helvanı yeriz 60 ında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfurguven

sigara işe yaramaz. Tribün çocuğu olacan
    önce hep sesin kısık dolanırsın
    ama sonra bi sesin oturur ki
    tamam dersin işte bu
    dene gör

Tribün çocuğuym zaten geçen sene pek gidemedim ne zaman gittiysem bağırarak hep sesim kısılmıstır. Bu sene her maç deplasman banko.Eğer bağırmaktan ses gelişirse ne mutlu bana :)

• 18 yil ictim

213 gundur icmiyorum saat olarak 5112 ,dakika olarak 306,720, saniye olarak ta 18,403,200 saniye olmus ve hala aklim da

Sonuc olarak baslamak cok kolay 18 yil ictim ama birakmak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 15 Ağustos 2013; 5:36:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

18 yil ictim

213 gundur icmiyorum saat olarak 5112 ,dakika olarak 306,720, saniye olarak ta 18,403,200 saniye olmus ve hala aklim da

abi yak bi sigara kendine gel
  • quote:

Yaş 19. Sigaradan nefret ederim, leş gibi ağız kokusu, kötü koku,ve birsürü kötü zararlar...Hayatta en fazla 3 defa içmişimdir.Neden içtim diye sorarsanız gececiyim sabah 8de çıkacam arkadaşla takılırken benim sesim ince ve berbattır duydum ki sigara sesi kalınlastırıyormus.İciyim dedim ama arkadaş 5yıl felan içmen lazım dedi ümidim kesildi...

O değil de çok iyi geldi la

sesi kalınlaştırabilir hatta ileride stephen hawking gibi de konuşabilirsiniz. bakınız:

• quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

18 yil ictim

abi yak bi sigara kendine gel

Yok ya icmem insallah umarim sizler de iciyorsaniz en kisa sure de birakirsiniz

• birisi gelip kokain kullanıyorum dese ses çıkarmam ama sigara için aptal derim.

sigara nedir la? ağzıma günde bilmem kaç kez sokup çıkarıyorum, birde onu yüceltmek için işte kahveyle bilmem neyle çok iyi gidiyo yaaeee diyorum, mesele ne? biliyor saçma sapan bir şey yaptığını, onun üzerine süsler ekliyor.

diyorlar ki sigara içmeyen daha doğrusu bağımlı olmayan anlamaz. yahu kötü bir şeye sen bağımlı olduktan sonra tabiki onu içince güzel gelir açlık gibi bir şey, açsam yemek yerim rahatlarım aynı mantık. sen kendini zorla aç bırakıyorsun...

sigaranın bir numarasının olmadığı abi otobüs mola verdi hemeniçelim, abi okul ara verdi hemen içelim tarzı yani mecburiyetten içilen sadece ihtiyacı gideren,, yani bir havası olmayan bir şey olduğu burdan belli.

kokain kullancak adam kurar partisini düzeneğini, yada içki içecek kurar düzeneğini bi numarası var, tabi bunlarda leş ama varmak istediğim nokta başka.

gideceğim aptalgibi günde 7-8 liramı buraya vereceğim, birde iyice bağımlı hale geldikten sonra bazen uykularım kesilecek, gece sigara içme isteği gelecek, onsuz kederleneceğim, maddebağımlısı haline mi geleceğim?

çok çok saçma, daha başlamamışlar varsa yada 1-2 içen dönsün hemen bu yoldan. dünyanın en aptalca şeyi nedir deseler sigara derim.

• Gelmis millet ovuyor birde haha . Bu milletten adam olmaz. Yanlisa yanlis diyemiyoruz. Herkes yanlis birsey olugunu biliyor ama kullananlar yanlis oldugunu soyleyemez.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.