Şimdi Ara

İlk İzlenim: Call of Duty: Modern Warfare 3 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
55.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:


    BF3 fanlığın her halinden belli tamam bf3 oyununu seviyorsan git o oyunu oyna sonuçta senin veya benim verdiğim puanlar kimsenin umrunda değil onun için böyle şahsi puanlama olaylarına girmeyelim,olaya senin dediğin yönden bakarsak valla silah sesleri o kadarda önemli değil önemli olan oyundan alınan zevktir, bf3 ve mw3 oyununun single playerlarınıda bitirdim fazla bir fark göremedim ikisininde single player'ı çok güzel. Gelelim multiplayer moda, bence hiç gelmeyelim tek kelime ile MW3 multi modda BF3 oyununa oynanış ve zevk açısından 10 basar

    Bide şu ergen ve trol muhabbetini bi bırakalım son dönemlerde moda olmaya başladı forumda...



    Arkadaş bir savaş oyununda sesler nasıl önemli olmaz. Odun gibi oyun mu olur, ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum? Madem sırf adam öldürmek sizin için en büyük keyif, o zaman açın Serious Sam'ı manyak gibi kan var oyunda, geleni geçeni deşersiniz tatmin olursunuz.



    quote:

    Orijinalden alıntı: MetpoForget

    MegaWolt38
    Alıp oynamayaydin sanki sana cod al dediler codun senin gibi oyunculara ihtiyaci mi var saniyorsun.Sen git fanboylugunu yaptigin BF3'ü oyna milletide yanlis yönlendirme.

    Ayrica seneryo 10/10 luk Herkez takmış grafiğe eskiden grafiğin g'sine bakilmazdi .Neyse karakterlerin yüzlerindeki detay arttırılmıs güzel olmus.Sesleride begendim açikçasi mesela kapalı bir mekanda düsmanin duvarlarda yankilanan sesi güzel olmus sonra seslendirenlerin sesleri karakterlere oturmuş.Silah sesleride bir önceki oyuna göre daha iyi olmuş kesinlikle.Alıp oynayın aldıgınız gün bitirmemeniz imkansız sonuna kdr bir oturuşta oynuyorsunuz oyun dediğin oyuncuyu kendine böyle baglamali. :)

    10 /9.2 puan rahatlıkla almalı diye düşünüyorum.


    Sana sordum mu da her yoruma atladın, hayırdır? Sizin övdüğünüz Cod bu ise ben almayayım. Hadi grafik olayını geçtim, seslere güzel diyorsan bence KBB doktoruna görün en kısa sürede. İki oyunu yanyana koy aradaki dağlar kadar ses farkını anlamayan yalan söyler. Boş boş konuşup da yorum yapmak için, kötüyü övmek için kuyruğa girmeyin. Ben de CoD hayranıyım ama bu oyun resmen berbat ötesi. Ha sen bunu diyemiyorsan bu senin sorunun.



    quote:

    Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz
    dusun senin bu verdigin rakamlar yuzunden yuzbinlerce kisi oynamayacak bu oyunu cunku herkes senin verdigin oyu cok onemsiyo


    Gerçekleri söyleyince niye zoruna gitti gerçekten anlamadım. Senin gibi körü körüne yorum yapmıyorum en azından ne görüyorsam onu yazdım.


    quote:

    Orijinalden alıntı: vahocan

    Sevgili Battlefield fanboyları.
    Call of Duty ile battlefield i kıyaslayan o beyine sahip olamayan fanboylar.
    Şuana kadar Cod Senaryosu Battlefield Multisi ile ünlü olmuştur.
    BU OYUNA SENARYOSU İÇİN BU PARA VERILIR.
    Siz kendinizi kandırmaya devam edin.


    Beyne sahip insan (sözde bizim yok ya!), o üstün beyninle şu sorulara yanıt verirsen aydınlatacaksın çoğu insanı;
    1- Taa MW ilk oyunundan beri grafik farkı var mı bana onu söyle?
    2- Yapay zeka var mı, o çok övdüğünüz tek kişilik senaryoda? Hard'ta bile aval aval bakan düşmanda yapay zekadan bahseder misin?
    3- 70 doları sadece tek kişilik senaryoya vermek mi mantıklı yoksa çoklu oyuncu kısmı kat be kat üstün olan oyuna vermek mi?

    Bence BF3'ü oynanamışsın ortaya sallıyorsun. Eğer oynamış olsan tekli senaryoda bile ne kadar gerçekçi savaş sahnelerinin olduğunun farkına varırdın. MW3 maalesef önceki oyunların birer eklenti paketinden öte değil.
    Gördüğünüz fark varsa söyleyin ben de bileyim, belki fark edemiyorumdur.
    Ayrıca kendiniz gibi fanboy sanmayın herkesi, ben sizden daha çok severim CoD serilerini, hepsinin orijinali vardır bende boş konuşmakla olmuyor bu işler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 11 Kasım 2011; 19:15:32 >
  • Bir bölümde takıldım ne yapacağım bilemiyorum
  • Şu oyunlari single ile kiyaslamayin be siz bu oyunu single icinmi satin aliyosunuz ozaman verin 70$ i single oynayip silin. Ama napiyosunuz satin aliyosunuz ilk gun single i bitiriyosunuz sonra yeni oyunu cikana kadar multi oynuyosunuz yani salliyorum oyunda 500 saat vakit geciriyosunuz ama yorum yaparken 495 saatlik multiyi degil 5 saatlik single i goz onune alarak yapiyosunuz. Biz bf3 oynuyosak multi icin oynuyoruz yorumlarimiza single dahi katmiyoruz ama adam cikmis hala diyoki bf3 oynadim yapay zeka sifir. Ben ne diyim daha bu adama.


    Edit: bu paragrafta dusuncenin akisini bozan cumle hangisidir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 11 Kasım 2011; 22:53:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    Şu oyunlari single ile kiyaslamayin be siz bu oyunu single icinmi satin aliyosunuz ozaman verin 70$ i single oynayip silin. Ama napiyosunuz satin aliyosunuz ilk gun single i bitiriyosunuz sonra yeni oyunu cikana kadar multi oynuyosunuz yani salliyorum oyunda 500 saat vakit geciriyosunuz ama yorum yaparken 495 saatlik multiyi degil 5 saatlik single i goz onune alarak yapiyosunuz. Biz bf3 oynuyosak multi icin oynuyoruz yorumlarimiza single dahi katmiyoruz ama adam cikmis hala diyoki bf3 oynadim yapay zeka sifir. Ben ne diyim daha bu adama.


    Edit: bu paragrafta dusuncenin akisini bozan cumle hangisidir?

    Ki zaten bfde multiplayer odaklidir yani dediginiz elestirme yonune bile katilamaz bu yuzden.Single yunlarin halen kismende olsa odak noktasi cunku multi ayni icerikle geliyor tekrar ediyor sinirli inceleme olayi var kisiden kisiye degisiyor ama singledada oyunun ana ozellikleri acisindan baza aliniyor ama ne yazikki cogu kisi hangi oyunun ne odakli single mi yoksa multi mi odakli oldugunu algilayamiyor bu yuzden bfnin singleini asla kiyaslamiyoruz asil olay onlinde.
  • Bi kaç bölüm ilerledim gayet sürükleyici multiplayer'i henüz denemedim ama
  • Mega Ben BF3 Hemde MW3 oynamaktan büyük zevk aliyorum iki oyun birbirini tamamlıyor Biri senaryo resmen film biri multiplayer Gercekci savas Mw3 Multi sevilmesinin sebebi bence sniper reconu bf3 begenmedım ıyı sılahlar ıcın ılk kotu sılahlarla oynuyorsun veya al elıne ump45 takıl ama cok sacma olmus o yonden Supportdaki Mortar felan cok iyi olmus stingerda buyuk problem var. BeNCE hic denemeyin Support bence BF3 en iyi classi anlayamadim ama mw3 support silahlarini kurmali felan yapsalardı ates gucumuz daha iyi olurdu
  • Yakın zamanda denemek umuduyla
  • bf3 ün senaryo modunun son üç bölümü fena değil, ama mw3 e yaklaşması için daha çok yol katetmesi gerekiyor. sesler konusunda bf3 önde olduğu malum zaten.
  • Neden bf ile kıyaslandı bunca zamandır gerçekten anlamıyorum. Şahsen bf gelmiş geçmiş en iyi fps olarak tanımlansa bile alıp oynamam zira bir fpsde araç kullanmak bana göre degil. Zamanında yeterince onslaught modu oynamıştım unreal tournament 2004'te, artık gerek yok.

    Eski bir cod oyuncusuyum ve şahsen mw2'den daha hoşuma gitti. Hatta keşke mw2 hiç çıkmadan bu çıksaydı.

    Hoşuma gidenler:
    -Hava araçlarının oluşturdugu kaos azalmış.
    -Oyun bitiren nuke gitmiş. Mw2'de 5 dk lobbyde harcadıktan sonra oyuna girip, şansına bi streak tutturup 3 dkdda oyunu bitirebiliyordun. Saçmalığın daniskasıydı. Artık böyle birşey yok.
    -Oyun çok rahat ve akıcı çalışıyor. Bu adamlar oyunu konsolda satıyor deli gibi. Konsollar güncellendi mi? İnsanlar bunu nasıl gözden kaçırıyor anlamıyorum. Ayrıca ben oyunu grafikleri için almıyorum.
    -Server browser eklemeleri çok iyi olmuş, çok güzel oyunlar dönüyor custom olarak.
    -Akimbo deagle mw2'den sonra süper ötesi olmuş, tam istediğim buydu.
    -Speacialist strike setupi çok güzel. İlk modern warfareden beridir gönlümde olanı koymuşlar.
    -Juggernaut olarak oynamak çok hoş
    -Trap packagelar çok iyi. Zaman ilerlerdikçe etkileri azalacak ama 4 kişiyi patlattım aynı anda dün :)

    Hoşuma gitmeyenler:
    -Fov ayarı hala yok. Çok büyük eksiklik.
    -Single player senaryo klişe ötesi klişe olmuş, zerre haz etmedim. Tüm dünya makarovun peşinde. Son bölümde göndere göndere 2 tane juggernaut mu gönderilir adamı ele geçirmek için. Cod serilerinin singeli hep saçma oldu ama bu iyice abartmış artık.
    -Akimbo fmg9 ve attack helicopter şuan için çok güçlü. Nerflemeleri lazım.
    -Pompalıları resmen silmişler oyundan. Bu kadar güçsüz olunca insan neden kullanayım oluyor.
    -Oyunlar kısa sürüyor, biraz daha uzun sürsün isterdim mw2den sonra. Ama custom oyunlar bu açığı biraz kapatıyor.
    -Dengesiz oyunlar halen olabiliyor. 7v3, 8v2 vs.
    -Silah seslerini hiç sevmedim. Mw2'deki metalik sesli acr gitmiş garip bi acr gelmiş :/

    Daha illa ki çıkar birşeyler de, gerek yok. Fiyatı benim için fark etmiyor. Yılda bir veya iki oyun alan biriyim. Mainstream bi oyun olacagı gün gibi ortada, dahil olmakta fayda var. Ancak max 59$ olmalıydı. Activision yemliyor, insanlar da kapıyor diyelim.

    Bu oyunu bf ile kıyaslayan insanların yorumları bence değersiz. Quake live ile kıyaslamak ne kadar mantıklıysa bf ile kıyaslamak da o kadar mantıklı. Şey gibi; bilardo vs futbol. Hani biri çıkıp da diyor mu ki "ya sene oldu 2011 hala tek topla oynuyolar şu futbolu haha salaklar" vs.

    En nihayetinde sadece bir oyun. Ilk mw'nin epik havası yok elbet, ancak mw2'den bence çok daha iyi. Şu fov ayarını değiştirebilsek gelmiş geçmiş en iyi fpslerde baya üst sıralara koyabilirdim şahsen.

    Neyse benden bu kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Escape595

    quote:

    Orijinalden alıntı: aksiyon95

    Bence abartıldığı kadar kötü değil oyun motoru.MW 2'den daha iyi grafikleri var.Battlefield 3'ün grafik motoru kadar iyi değil ama berbatta değil.

    BATTLEFİELD 3;
    Grafik :90
    Ses :85
    Oynanış : 75
    GENEL :83

    C.O.D MODERN WARFARE 3;
    Grafik :82
    Ses :85
    Oynanış :92
    GENEL:86

    Bence Modern Warfare 3 küçük bir farkla daha önde Battlefield 3'ten...

    Ne bu simdi?? oynanis 75 yaz sonra mw3 az fazla onde de...bf3 ile mw3 e ayni ses puani mi vermis kim bu puanlamayi yapan sen mi yaptin??? Ben size 2 oyun arasindaki farki yazdim...Battlefield daha bir simulasyon gibi cod ise daha anlik aksiyon ustune...Counter strike bunca yil niye tutulduysa cod da o yuzden tutuluyor...bf3 e alismak zor codu da seviyorum belki yeri geldimi coddan daha cok eglence alabilirim ama oyun olarak baktin mi bf3 daha gelismis bir oyun...

    %100 katiliyorum.Her iki oyununda yeri ayrı.Grafik motoru olarak gerçekten hayal kırıklığı olmus.Bf3 daha gercekci bir grafige sahip.Cod'da cevredeki herhangi bir cisimin yanina geldigim zaman sanki Doom oyunu oynuyormusum gibi karelenme goruyorum.Zevk olarak oynanabilirlik olarak Cod evet Bf Sp da gecebilir belki ama Bf3 unde Multisinin eline su dokemez
  • Senelerdir CoD oynayanlar dalmışlar konuya BF 3'ü savunuyorlar.
  • Grafikleri iyileştirseler bari ama güzel oyun
  • bf3 teki silah sekmesi oyundan soğutuyor ve bf3 bana göre çok hatalı cod için aynı diyen arkadaşlarımız da var bencede evet öyle fakat bf3 te ben çok hata buldum mesela bazı bölümlerinde var bu hata adam bir yere geçcek sadece oraya geçmesi programlanmış çatışma anında ama mesela gidiyorsunuz oraya siper alıyorsunuz o adam geliyor çıkartıyor sizi ayrıca bilirsiniz şu meşhur sniper bölümü var hani bazukayla binayı patlatıyoruz o bölümdede hani 2 adam tahtayı koyuyorlar binadan binaya geçiyorsunuz onda ben geçtim sonra tahta üstüne geri geldim ardından son geçecek olan adamda geçti ve tahtayı kaldırdı fakat bunu ben tahtanın üzerindeyken yaptı.. bir sürü hatası var.. codta en azından hata yok evet programlanmış şeyleride var tabikide he bu arada codun en iyi yanı görünmez duvar olmamasıdır benim için bf3 te bir yere gidiym diyorsun yukarda geri sayım yapıyor cod bana göre fps oyunlarında çok iyi belkide aynı numara aynı şeyller fakat hata yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    bf3 teki silah sekmesi oyundan soğutuyor ve bf3 bana göre çok hatalı cod için aynı diyen arkadaşlarımız da var bencede evet öyle fakat bf3 te ben çok hata buldum mesela bazı bölümlerinde var bu hata adam bir yere geçcek sadece oraya geçmesi programlanmış çatışma anında ama mesela gidiyorsunuz oraya siper alıyorsunuz o adam geliyor çıkartıyor sizi ayrıca bilirsiniz şu meşhur sniper bölümü var hani bazukayla binayı patlatıyoruz o bölümdede hani 2 adam tahtayı koyuyorlar binadan binaya geçiyorsunuz onda ben geçtim sonra tahta üstüne geri geldim ardından son geçecek olan adamda geçti ve tahtayı kaldırdı fakat bunu ben tahtanın üzerindeyken yaptı.. bir sürü hatası var.. codta en azından hata yok evet programlanmış şeyleride var tabikide he bu arada codun en iyi yanı görünmez duvar olmamasıdır benim için bf3 te bir yere gidiym diyorsun yukarda geri sayım yapıyor cod bana göre fps oyunlarında çok iyi belkide aynı numara aynı şeyller fakat hata yok..

    Al iste ya adam bf3 un single ina yorum yapiyo sonra yok hataydi yok bug di. Kardesim insanlar o singlei hic oynamadan multiye akiyo sen hala campaigne yorum yapiyosun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF 3 ilk olarak oynadım ve herşeyiyle memnun eden bir oyun oldu benim için, cod ya da bf fanatikliğini görüyorum forumda,öyle bir amacım yok.Fakat bf3 bu sene resmen ezmiş cod mw3 ü.Oynanış olarak mw3 daha çok hoşuma gitti,akıcılığıyladır belkide,belki gt 320 ekran kartım olmasındandır bilemiceğim.MW3 Kurdum,Açtım ve Bitirdim,basit geldi açıkcası bf 3 e göre.Cod mw3 en zevkli sahneside insansız saldırı aracını kumanda etmek oldu :)) kutudan çıkınca bu ne yaa dedim bi

    İncelemeler dikkat edilmeli fakat 2 oyunda oynanmaya değer,vakit kaybı asla değil.Hikayesini bölümlerini burda anlatıp zevkini kaçırmak istemem
  • Oyunun grafikleri iyi degil ama akicilik senaryo harika ben zaten grafige pek onem vermem
  • oyunun sıngle kısmını oynuyorum.senaryo cok oncelerden dedıgım gıbı cıdden saglam.ama gel gorkı oyunda ses denen bırsey yok.utanmasam atarıdekı ses kalıtesı ıle bır tutacam.sılah seslerı ıle tam bır faıl.counter dakı sesler bıle daha ıyı.

    goruntu kalıtesı konusunda bırsey farkettım.nasıl olduysa doku kalıtesını gelıstırmısler.artık grafık var ıste dıyebılıyoruz.ama bu dedıgım kalıte yalnızca karakterlerdekı derı yuzeylerınde mevcut.onun harıcınde arac ve dıs tasarımlar hala cagın gerısınde.oynanıs ıste taaa cod 2 donemınden berı degısmemıs.aynı tas aynı hamam.kendımı dıger bıtırdıgım mw1 ve mw2 nın devamında hıssettım.hıcbır farkı yok.oyun bana gore tam bır epıc faıl.oyunuda bıtırmek olsun dıye bıtırıyorum.yapay zekayı unutuyordum az kaldı.pardon yapay moron dıyecektım..dusmanların hareketlerı hep aynı tek duze.oyunda en sınır oldugum sey ıse gercekcılık denen azda olsa bırsey olur.kardesım catısma esnasında adamlar ve araclar patır kutur ates edıyorlar bızde sozde elımızı kolumuzu sallaya sallaya gıdıyoruz.ee yuhhh dedım.bızde bılıyoruz bu oyun ama cıdden cok ama cok mantıksız sahnelerle dolu oyun.
  • FPS denince akla ilk gelen oyunlardan biri COD olurdu. Çığır açmıştı çünkü zamanında. Ama şimdi bakıyorumda tahtını BF3 e bırakmış. "Bomba gibi geri dönecek" diye düşündükçe kendisini tekrar etmekten bıkmadı COD serisi
  • Ben Para Vermiyorum NasıLsa Amcam Hediye Getiriyo :D
  • Ne kadar kötü bir grafiği var özelliklle multisinde başlarda inanamadım acaba grafik kartımda bir sorun mu var dedim ayarlarda bir sorun mu var dedim fakat hayır yokmuş sorun oyunun ta kendisi eline pompalı alan kral oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.