Şimdi Ara

İlk gün saç sakal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 4'e geçtim bu yıl. Tüm yaz uzattığım saçlarım ve sakallarım gidecek diye herkes gibi üzülüyorum. İlk gün uzun saç ve sakalla gitsem alacağım en büyük ceza ne olabilir? Disiplin yönetmeliğinin hangi bölümünde yazıyor bu ceza? Önceki yıllarda deneyip tecrübe etmiş varsa yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kimilerini boğan deniz, kimilerine yeni kıtalar gösterir.
  • Arkadaşım saç sakal uzatma öğrencinin istediği gibi oluyormuş diye duydum( hayatımda hep kısa saçlı durduğum için pek araştırmadım ) bi araştır istersen serbest oldu sanırım :)
  • Lise 2 ve 3 de ilk hafta hep 6-7 aylık saçla gittim bir şey olmadı ilk haftalar da kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: Einstein

Lise 4'e geçtim bu yıl. Tüm yaz uzattığım saçlarım ve sakallarım gidecek diye herkes gibi üzülüyorum. İlk gün uzun saç ve sakalla gitsem alacağım en büyük ceza ne olabilir? Disiplin yönetmeliğinin hangi bölümünde yazıyor bu ceza? Önceki yıllarda deneyip tecrübe etmiş varsa yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

sakalla bıyık birleşiyorsa. hafif top sakal bırak. kimse kes demez tüysüz de gitmiş olmazsın okula

• Sorunun cevabini bilmiyorum, ama diyecegim su ki: okula yaz boyunca uzattigin sac ve sakalinla gidersen, tabiki tepkileri uzerine toplayacaksin. Bu şuna benziyor, ortaokuldaki ergenler yaz boyunca sac uzatirda okulda ilk gun azar isitir ya. Ayni ayar. Kes de git sen hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Bende sadece saçı uzattım öyle gidip deneyeceğim sakalı serbest yapmazlar diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Sorunun cevabini bilmiyorum, ama diyecegim su ki: okula yaz boyunca uzattigin sac ve sakalinla gidersen, tabiki tepkileri uzerine toplayacaksin. Bu şuna benziyor, ortaokuldaki ergenler yaz boyunca sac uzatirda okulda ilk gun azar isitir ya. Ayni ayar. Kes de git sen hocam.

Aslında okuldan önceki dershanenin son günü saçı sakalı 0'a vurduracaktım ama bir arkadaş "Gel ilk gün böyle gidelim." dedi ve birkaç arkadaşın da "İlk gün böyle gelemezsin." gazına geldim biraz.
  • 7 aydır uzatıyorum, geçen senenin son 2 ayı müdür yardımcısı ile kovalamaca oynar gibiydik, yakalayamadı bir türlü beni ama olsun. Bu sene de son sene zaten, umarım ters bir şeyler yapmazlar. Zaten okuldan ayrılma ihtimalim var hayatımın en kötü senesini geçirttiler orada bana, iyice tuzu biberi olur.
  • Yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

sakalı kesceğini sende biliyorsun ama ilk gün nedense o halinle gitmek istiyorsun.amacın ne onu anlamadım,ilk gün öyle gidip cool olmayamı çalışıyorsun?

Kimlerin nasıl tepki vereceğini merak ediyorum. 4 yıl bulunduğum yerde en azından bir kere istediğim gibi gözükmek istiyorum.
  • o olayı serbest bırakacaklar ama kesin bi hamle yok daha. geçen yıl bi cocuk gelmişti bonus kafa sakallı falan müdür törenden önce konusurken ozellikle belirtti ilk gün diye izin vericeğimizi sananlar var falan diye çocuğu almadılar okula. yani senin de disipline gidiceğini falan sanmam orda işler nasıl yürüyo bilmiyorum da bizde saç sakal sorunu varsa sana süre veriyolar git kestir gel diye gidip gelirsen 2. derse yok yazılmıyosun faaliyet geçiyo ha sorun değil diyosan git istediğini yaparsın arkadaşlarına havanı atarsın çok cool görünürsün bütün 9lar sana hasta olur ama derse alınacağını sanmıyorum o şekilde eve yollarlar.

bu arada emin ol hakkında tipe bak hııamına diyen çok olacaktır kendi aralarında biz o çocuk için dedik tüm okul dedi.
  • ben geçen sene ilk gün öyle gitmiştim saçlar nolrmaldi 2 aylık sakal vardı sıraya felan girmemiştim. 2-3 tane tüy olan çocukları içeri almadılar. bende hiç okula girmeye teşebbüs etmedim. 1-2 saat bahçede takıldık arkadaşlarla dagıldık sonra evde kestim sakallları

Zaten okul yüzünden azıcık tüylü sakallarım çıkıyo diye almıyorlardı okula mecbur jilet vurup geliyoduk sonra daha beter oldu tabi..Hoş yakışıyor ama olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

İlk gün niye gidiyorsun saklların gitmesini istemiyorsan?

Anlamadım.

@Katates Pızartması:
    Nasıl okula kalmış? Yasa olarak geçmedi diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.