ohoo bu acilana pokedex acilcak kimsede bunun yuzune bakmicak
quote:
orjinal alıntı:pokemon_78 sorunbende valla açıklama yapılmasını bekleyemiyeceğiz şu an ne kadar geliştirdiyseniz o haliyle açın baksanıza pokedox açıldı açılacak söyleyeyim kimse pokemonwarriorsun yüzüne bile bakmayabilir
bencede nekafdar gelıstırdıysenız acın
quote:
Orjinalden alıntı: dark*spiderman
quote:
orjinal alıntı:pokemon_78 sorunbende valla açıklama yapılmasını bekleyemiyeceğiz şu an ne kadar geliştirdiyseniz o haliyle açın baksanıza pokedox açıldı açılacak söyleyeyim kimse pokemonwarriorsun yüzüne bile bakmayabilir
bencede nekafdar gelıstırdıysenız acın
VALLA ÇOK HAKLISIN İLK HALİYLE BİLE BENCE SARIYODU OYUN
ceo dan pmme cevap geldi tekrar baslamıslar oyunu yapmaya
quote:
Orjinalden alıntı: pucca.
ceo dan pmme cevap geldi tekrar baslamıslar oyunu yapmaya
eminmisin ben pek sanmıyorum da bu kadar zamandan sonra site akıllarına gelebilmiş mi 3 aydan beri oyun bekliyor ama neyse (inşallah diyelim) belki bakarsın açılır
oyuncuların fikrini almak istiyoruz görüşlerinizi bekliyoruz.
Konu: Rozet kazanmak işini bilgisayar ile teke tek savaşta değilde kendini kanıtlamış gerçek oyuncular ile yapılarak yapılsa daha mı iyi olur?
Kendini kanıtlamış oyuncunun özellikleri:
-güvenilir olucak çünkü siteye giriş için ayrı bir şifre verilecek ve hangi tür rozet dağıtıyorsa ona uygun pokemon türlerine sahip olucak. kendine verilen yetkiyi kötüye kullanmayacak. Arkadaşlarına kıyak geçip bilerek yenilmeyecek.
-Pokemondan anlayacak eski nesil pokemonları tanıdığı gibi yeni nesil pokemonları da bilecek. Savaşlardan en az zarar ile çıkacak. Gerekirse rakibini iyice ezicek.
-Günlük oyunda olma süresi normal kullanıcılardan fazla olmalı çünkü biri salon liderine meydan okuduğu zaman beklememeli ya da salon lideri oyunda değilse onunla aynı anda oyunda olmak için kendini kasmamalı. Kısaca oyunda aktif olarak uzun süreli bulunmalı.
şuan bu üç özellik önemli aklımıza gelen en önemli özellikler. Salon lideri tabi bu kendine verilen özel giriş şifresini kimse ile paylaşmamalı. Ayrıca salon lideri kendine verilen hesapla ile karakterini geliştiremez. Ama istediği pokemonlara sahip olabilir tek şartı dağıttığı rozet ile aynı türden olması.
Evet konu aşağı yukarı anlattım.
Ne düşünüyorsunuz salon lideri olmak istemez misiniz? Bilgisayar yerine gerçek bir insan ile dövüşmek daha güzel olmaz mı? Oyunda dereceye girenler salon lideri olabileceklerdir. Oyunda varsayılan olarak gelen salon liderliği haricinde çok başarılı oyuncular [bunun özelliklerini daha sonradan belirteceğiz] kendi salonlarını açabileceklerdir.
düşüncelerinizi paylaşın. artılar ve eksiler neler olucaktır konuşarak bulalım ve bizde ona göre ayarlamalarımızı yapalım.
bence bilgisayara karşı olsun çünkü adamın işi çıksa açamasa biz beklicez mi?
burda şunu demeyi sanırım unuttum. örneğin DAMLA rozetini dağıtan bir oyuncu olmayacak bir kaç tane oyuncu olacak mümkün olduğu kadar oyuncularımızı bekletmek istemiyoruz.
orasını bilmiyodum öyle ise olabilir ama siz yeterki açın
Açacağız açacağız bir iki konuda fikrinizi alalım ayarlamamızı yapalım. Özellikle bu konu kabul edilirse aday olmadığı zaman hiç bir anlamı olmayacağından önemli bir mesele. Fikirleriniz onun için çok önemli
o zaman iyi bende gymliğe adayım işte hıh
off off sıkıldım artik ya acilsin bu artik
sorunbende söylermisin bu gymlik dışında hala geliştirmediğiniz yanlar varmı yoksa bir tek bu gym işi mi kaldı
bi cevap vermeyecekmisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: sorunbende
oyuncuların fikrini almak istiyoruz görüşlerinizi bekliyoruz.
Konu: Rozet kazanmak işini bilgisayar ile teke tek savaşta değilde kendini kanıtlamış gerçek oyuncular ile yapılarak yapılsa daha mı iyi olur?
Kendini kanıtlamış oyuncunun özellikleri:
-güvenilir olucak çünkü siteye giriş için ayrı bir şifre verilecek ve hangi tür rozet dağıtıyorsa ona uygun pokemon türlerine sahip olucak. kendine verilen yetkiyi kötüye kullanmayacak. Arkadaşlarına kıyak geçip bilerek yenilmeyecek.
-Pokemondan anlayacak eski nesil pokemonları tanıdığı gibi yeni nesil pokemonları da bilecek. Savaşlardan en az zarar ile çıkacak. Gerekirse rakibini iyice ezicek.
-Günlük oyunda olma süresi normal kullanıcılardan fazla olmalı çünkü biri salon liderine meydan okuduğu zaman beklememeli ya da salon lideri oyunda değilse onunla aynı anda oyunda olmak için kendini kasmamalı. Kısaca oyunda aktif olarak uzun süreli bulunmalı.
şuan bu üç özellik önemli aklımıza gelen en önemli özellikler. Salon lideri tabi bu kendine verilen özel giriş şifresini kimse ile paylaşmamalı. Ayrıca salon lideri kendine verilen hesapla ile karakterini geliştiremez. Ama istediği pokemonlara sahip olabilir tek şartı dağıttığı rozet ile aynı türden olması.
Evet konu aşağı yukarı anlattım.
Ne düşünüyorsunuz salon lideri olmak istemez misiniz? Bilgisayar yerine gerçek bir insan ile dövüşmek daha güzel olmaz mı? Oyunda dereceye girenler salon lideri olabileceklerdir. Oyunda varsayılan olarak gelen salon liderliği haricinde çok başarılı oyuncular [bunun özelliklerini daha sonradan belirteceğiz] kendi salonlarını açabileceklerdir.
düşüncelerinizi paylaşın. artılar ve eksiler neler olucaktır konuşarak bulalım ve bizde ona göre ayarlamalarımızı yapalım.
benden mı bahsedıyorsun cunku her sey benı anlatıyor
evet bir kaç gün daha bekleyeceğim eğer yeteri kadar başvuru ve olumlu ya da olumsuz eleştiri gelmez ise alt yapı çalışmamıza stadyum lideri olarak bilgisayarları yerleştirme kararı alacağız. Aslında iyi bir fikir gibi gelmişti bize ama sanırım ilgi azaldı bu yüzden pek fazla yorum yapılmadı onun için bir kaç gün daha bekleyeceğim.
GYM OLMAK İÇİN sürekli oyunda olmak ve beklemek gereklimi
hayır sürekli oyunda olmak gerekmiyor fakat diğer oyunculara göre biraz daha fazla olması gerekiyor. tabi seçim yaparken geçen beta versiyonlarında iyi derecelere girmek bizim için önemli bir kıstas.
mini bir sınav bile yapabilirz :D
ne zaman acılcak pekı
Ben GYM olabilirim. Oyunda ilk 5 ten hiç düşmemiştim