Şimdi Ara

ilk defa havya kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ilk defa havya (60W) aldım ve kullanmak istiyordum. Havyalar ve lehimleme hakkında pek bilgim yok ve ilk defa fişe taktığımda kızardığını görünce biraz koktum ama sorun olmadığını fark ettim. Kulaklığımın jakını lehimleyecektim ve üzerinde eski lehimden vardı. İyice ısıttıktan sonra eski lehimi bir türlü eritemedim ve biraz da korkumdan soğutup geri yerine koydum.Evet buna benzer bir konu var ama benim istediğim bilgileri karşılamıyor.Lütfen bu aletin kullanımı konusunda detaylı bilgi verir misiniz. Ha bide ucu ve gövdesi karardı ilk çalıştırmadan sonra bi sıkıntı yok değil mi ?



  • Sadece havya ile erimez, erimesi için biraz pasta sürün flux diye geçer lötfett işinizi görecektir. Eski lehim kalıntılarını temizlemek için ise bir lehim pompası almanız lazım. Ucunun kararması normaldir her havyada uç ve gövde kararır.

    Videoyu izle.
    https://www.youtube.com/watch?v=km3_SqCh8A4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 15 Nisan 2018; 13:56:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180 dereceden önce lehim zaten zor erir. elinizde lehim teli varsa, bazıları kendinden flux lı olabilir, içinde biraz vardır. lehimini almak istediğiniz yere biraz taze lehim eritip çekebilirsiniz. havyanızda ısı ayarı varsa ısıtacağınız yer de çok büyük bir alan değilse 300-350 derecelerde eritin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.