Şimdi Ara

İlk Defa Bir Kız İçin Uğraştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Of Darkness -- 13 Ocak 2021; 20:49:53 >

• dakikalık yürüyüş boyunca benimle ilgili tek bir şeyi merak edip sormadı

Burası çokomelli, sal gitsin. Bahanesi olmaz bazı şeylerin

• Hocam bu kadar zaman geçirmenin ve olayın ardından, "ben 2-3 dk ya çıkacağım, sen git" gibi konuşması bana da tuhaf geldi.

Keşke kızı, ailesini biraz araştırsaydın.

Belki kürttür ve türke kız vermek istemiyordur, belki alevi sunni meselisidir, belki de hali hazırda sözlü veya nişanlı olup, bu tarz diyaloglara hiç alışık olmadığı için, seninle konuşmaya da hevesli olduğu için biraz macera yaşamak istemiş, yada sonradan farketmiş olabilir.

-Belki de o gün içinde söylediğin birşey canını sıkmıştır

-Belki sen bunu sorarken diğer çalışanlardan çekindiği birileri vardır

-Belki de dediğin gibi biraz kovalanmak istiyordur, ne kadar ciddi? Bu adamın amacı ne? Beni tek gecede götürmeyi mi planlıyor yoksa tribime katlanır mı? kafasıda olabilir.

Hakkında hayırlısı olsun dostum, haklısın, yaş 25+ dan sonra bu tarz işler daha çok uğraştırıcı oluyor. Eskisi gibi tek derdimiz uçkurumuz değil malesef  

Anlattığın kadarıyla yenge hanımın bir çok konuda ilkisin, bu yaşta bu büyük nimet aslında  Bazı arkadaşlar taşlayabilir bu dediğimi; ama yaş ilerledikçe her erkek gibi; her kız da tecrübe kazanıyor. Bu dediğimi sadece bakirelik anlamında anlamayın, bakirelikten daha önemli şeyler; her konuda üste çıkmaya çalışmak, politik olmak, kafanın hinliğe çalışması, ... gibi şeyler..

• quote:

Düşünebileceğiniz en çekingen ve içine kapanık insanı düşünün, sosyal becerileri çok zayıf, kendi konfor alanı dışına çıkmayı reddeden, asla sohbet başlatmayan, günaydın demeye çekinen, siz sormadıkça konuşmayan ve icabında bütün bir günü hiç kimse ile konuşmadan geçirebilen bir kız. Ancak çok naif ve yardımsever birisi ve oldukça zeki.

İşte geliyoor Beta harekaat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ileride çıkmaya başlarsanız bu konuyu silmeyi unutmayın. Meraktan buralarda ne yazılmış okuyorlar
  • Çekingen bir kızla.konusup o kizi rahat bir şekilde yanında konusmaya açmışsın sonra kız seni değerlendirmeye almış hatta kız bahaneler bulup senle konuşmaya çalışmış ama muhtemelen o kız seni arkadaşlarına söylemiştir akıl almak icin. Arkadaşları da ona peşinden koştur eğer seviyorsa peşinden gelecektir ciddi bir şey düşünüyorsa peşinden gelecektir tarzında akıl vermişlerdi. Ondan dolayı sana kız sana kısa cevap verip 2 3 dk sonra cikicam tarzında cevap vermiştir ve muhtemelen biraz daha böyle kendini geri planda cekmeyye çalışacaktır ama kız sana karşı boş değildir haberin olsun geri plana çekmiş kendini tavsiyem.ilgi alalakyo kesme ciddi düşünüyorsan devam et ilgi alakaya
    .
  • hocam burdaki olumsuz tavsiyeleri dikkate alma bunlarin cogu cocuk yahut eline kiz eli degmemis tipler.

sana cok onemli bir sey soyleyecegim simdi. birbirini tanima/flort esnasinda kizlarin bircogunun uyguladigi cok meshur bir taktiktir bu anlattiklarin. sana kisisel sorular sormayip senin sormani beklemesi, her teklifini hemen kabul edip kolay lokma gibi gozukmek istememesi. bunlar cok klasiktir inan ki, anormal bir durum sozkonusu degil yani.

bazi istisnalar haric kizlarin tamami, ozellikle yeni jenerasyon (90li yillarda doganlar) bu tur taktiklere ve stratejilere basvuruyor. ne kadar dogru, ne kadar amaca yonelik oldugu tartisilir ki bence yanlistir fakat konumuz bu degil. sen neredeyse butun kizlarin bunu yaptigini bil yeter.

• Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt

Levcigime katiliyorum, levim sen profil fotonu niye degistin  

Kizin sosyal medyasini bul instagram olursa iyi olur. Sana src sini dokerim her turlu. Yazma etme olayi degil profilin onbellek kismina erisebilme acigi var. Gecmisteki storyleri vesaire gormek acisindan ss atabilirim. Oradan az cok nasil bir karakter oldugunu anlarsin. Sana kapali bir cevap vermemis sen git ben gec cikacagim demis. Senle vakit gecirmis, senin agzin laf yapiyor demek ki kizi baglamissin surekli girisken olmussun. Ozel sektorde pazarlama departmaninda tam olarak ne is yapiyorsun ? Oyle kizlari tutmazlar ama yirtik.ve guzellere oncelik verirler, garip bir is yeri orasi.

Ayri sehirde deyince benim aklima kara kuvvetleri geldi fakat kuvvette kiz ne arar   varda tek tuk, onlarda kart horoz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.