Şimdi Ara

İlk defa başıma geliyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, normalde bilgisayarımdaki problemleri kendim çözmeyi severim. Ancak bu sefer gerçekten tıkandım ve ilk defa böyle bir problemle karşılaştım ve bu yüzden sizlerin yardımına başvurmak istedim. hızlıca problemin nasıl ortaya çıktığından ve problemden bahsedeyim.

    Problemin ortaya çıkışı: Yazları aile evine geldiğimde sık sık bilgisayarımı hdmı kablosu ile televizyona bağlayıp birşeyler izliyorum. Dünde yine hdmı kablosuyla dizi izliyordum. Genelde yaptığım haraket şudur bilgisayardan diziyi açarım. Sonra bilgisayarın ekranını (kapağını kapatırım) ve bilgisayar zaten ayarlı olduğundan çalışmaya devam eder iki ekran birden açık kalmaz.
    Dizi bittikten sonra belki bileniniz vardır Dota2 adlı oyundaki bir maçı izlemek için oyuna girdim. Maç açıldıktan sonra kapağı kapattım her zaman ki gibi ancak ekran masaüstüne döndü ve oyunun sesleri gelmeye devam ediyordu. oyunu tıkladım geri açılsın diye ancak bilgisayar dondu. bende kapatma tuşuna basılı tutarak kapatmak zorunda kaldım. Aynı şey ard arda 2-3 kere olduktan ve ben 2-3 kere bilgisayarı kapatma tuşuna basarak kapattıktan sonra sorun baş gösterdi.

    Problem : Bilgisayarım şuanda inanılmaz ağır. İlk açıldığında başlat menüsünü bile açamıyorum, açılması 5 dk yı buluyor. Bilgisayarı açtıktan sonra ilk 1 saat kullanamıyorum kesinlikle çünkü inanılmaz ağır. 1 saatten sonra biraz daha kendine geliyor ama tam olarak değil. Nereden başlayacağımı bilemedim sorun hard discte mi ram'den mi işlemciden mi yoksa yazılımsal mı bilemiyorum. Bana harddisc'ten kaynaklıymış gibi geliyor nedense.

    W10 işletim sistemine sahibim. bilgisayarım Acer v7 nitro İ5 işlemcili modeli. Şuanda cmd'yi yönetici olarak başlatım sfc/ scannow yaptım ancak inanılmaz yavaş ilerliyor. Bilgisayarım açık dosyalara erişebiliyorum ancak bilgisayar inanılmaz geç tepki veriyor ve yarın da bilgisayara gerçekten ihtiyacım var problemi halletmem gerekli.

    Ne yapsam neye baksam gerçekten bilemedim çünkü sorun herşeyden olabilirmiş gibi geliyor. belki aranızda aynı sorunu yaşamış olanlar vardır.Yardımcı olanlara gerçekten çok minnettar kalacağım ve şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.