Şimdi Ara

İlk BluRay sürücülü dizüstü çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendi geliştirdiği yeni kuşak DVD formatını piyasada yerleştirmeye çalışan Sony, BluRay’i destekleyen ilk dizüstü bilgisayarı, bu yaz çıkarıyor.

    Sony’nin Toshiba’nın HD-DVD formatıyla rekabet eden BluRay formatında ilk dizüstü VAIO AR Premium modelini, ABD’de 3 bin 500 dolardan satışa çıkarıyor. Dizüstü bilgisayardaki Blu-Ray sürücüsü, yeni kuşak DVD’leri çalabiliyor ve kayıt yapabiliyor.

    Dizüstü bilgisayarda, ayrıca Blu-ray DVD sürücüsünün yanı sıra, televizyon bağlantısı ve Microsoft’un Windows Media Center Edition işletim sistemi olacak.

    Yeni kuşak DVD formatı savaşında BluRay’in liderliğini Sony, HD-DVD’nin öncülüğünü de Toshiba yapıyor. Geçen haftalarda Toshiba, ilk HD-DVD’li dizüstü bilgisayarı piyasaya sunacağını açıklamıştı. Sony’nin yıl sonunda çıkacak PlayStation 3 oyun konsolunda da Blu-Ray desteği bulunacak.

    K: Hardware Haber

    http://www.ntvmsnbc.com/news/373425.asp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_onair -- 17 Mayıs 2006; 22:14:33 >







  • desenize acayip rekabet olup fiyatlar biraz ucuzlayabilir toshiba ile sony birbirine yakın ama sony baya pahalı türkiyede sony alıncaksa yurt dışından alınmalı bende bunu almadan önce sony düşündüm ama aşırı pahalıydı aynı özellikte olanı sony fiyatları indirse bence çoğu kişi sony e doğru yönlenir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: toshibam70

    desenize acayip rekabet olup fiyatlar biraz ucuzlayabilir toshiba ile sony birbirine yakın ama sony baya pahalı türkiyede sony alıncaksa yurt dışından alınmalı bende bunu almadan önce sony düşündüm ama aşırı pahalıydı aynı özellikte olanı sony fiyatları indirse bence çoğu kişi sony e doğru yönlenir


    Şahsen benim işim olmaz Sony ile, çok nazik makina. Sanırım bana göre değil...
  • birkac konu asagida yaziyor.

    http://forum.donanimhaber.com/m_7124118/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.