Şimdi Ara

İlk banka hesabi hangi bankadan acilmali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 18 yasina bastim ve bir banka hesabina ihtiyacim var. onem verdigim konular eft, havale ve atm ucretlerinin ucretsiz veya minimum ucrette olmasi, doviz kurlarindaki makas farkinin dusuk olmasi ve internet bankaciliginin iyi bir sekilde isliyor olusu. yardimci olursaniz cok sevinirim.



  • Enpara.com’u tavsiye edebilirim. Enpara.com bir QNB Finansbank markasıdır. Havale EFT Fast ücreti, kredi kartı aidatı kesinlikle yoktur. Ayrıca hem hesaptan hem de kredi kartıyla fatura ödemelerinden de komisyon alınmaz. Ama bazı dezavantajları da var tabi uygulamasında diğer banka uygulamalarında olduğu gibi çok fazla özelliği yok. Örneğin western union ile yurtdışından gelen parayı hesabınıza alamıyorsunuz. Ziraat bankasında alabiliyorsunuz mesela. Ama basit bir uygulama karmaşık değil. Şubesiz ve masrafsız bir bankacılık tavsiye ederim. Bunun yanında ziraatten de hesap açmanızı tavsiye ederim biliyorsunuz ki ziraat bankasının ATM’leri pekçok yerde bulunuyor ve Enpara.com havale EFT fast ücreti almadığı için para çekmek istediğinizde ziraat bankası hesabınıza çekmek istediğiniz tutarı gönderip ATM’den çekebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4905500FE -- 4 Ağustos 2022; 15:52:50 >
  • cok tesekkur ederim yanitladiginiz icin.
  • Rica ederim ne demek aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.
  • Ayrıca hem ziraatte hem de enpara.com’da hesap açtığınızda size bir debit kart yani yüklediğiz kadar harcayabildiğiniz bir kart tanımlanıyor ve bu kart size en geç 15 gün içerisinde ulaşıyor. Bu kartla internetten alışveriş, alışveriş merkezlerinde temassız ödeme vb yapabilirsiniz. Ben ilk hesabımı enpara.com’dan açmıştım fakat daha önce hiç banka hesabım olmadığı için görüntülü görüşmeyle hesabım açılamadı. 15 gün kuryeyi beklemek zorunda kaldım imza atmak için. Size tavsiyem öncelikle şubeye giderek ziraatten hesap açmanız daha sonrasında enpara.com mobil uygulamasını indirerek bilgilerinizi girip enpara.com’dan hesap açmanız. Böylece görüntülü görüşmeyle hızlı bir şekilde enpara.com hesabınız açılmış olacak ve kartınız en geç 15 gün içerisinde tarafınıza ulaşacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4905500FE -- 4 Ağustos 2022; 15:58:54 >
  • Akbank öğrenciler için güzel.
  • 18-26 yaş arası için kesinlikle Akbank tavsiye ederim.
    Akbank FAV kapsamında ayda
    10 Havale
    10 EFT
    5 kez yurtiçi başka ATMlerden ücretsiz para çekme
    5 kez yurdışında ücretsiz para çekme
    bunların yanında
    Netflix, Spotify, Youtube Premium ödemelerini gelecek ay hepsini iade ediyor.
  • Öğrenci için enpara tavsiye ederim. Öğrenci için özel bankalar dan kredi kartı tavsiye ederim. Ziraat, vakıf ve halk bankasından uzak durman gerekmektedir. Öğrenci olduğun için gelirin fazla olmayacak ve banka da hareket olmayacaktır. Boş duran devlet bankalarındaki hesapların ilerde çalıştığın da maaşlı olduğun halde kredili ürün almanda zorluk çıkaracaktır. Puanı oluşmayan birini ilk sene maaşın 2 katı sonrasında 4 katı şeklinde kredi kartı alması çok kolaydır falan duran hareketsiz hesaplar ilerde başvurunun reddedilmesine sebep olabilir. Çok zor kredi kartı alabildim.


    Enpara vadesiz hesap ve kredi kartı ve akbanktan da ilerde öğrenci kredi kartı alabilirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.