|
Düğende takılan üç beş kuruş ile Fiat Palio 1.4 2000 model aldım. İlk arabam ve şöförlüğüm yok yeni yeni mahallede sürüyorum. Arabayı alırken galerici dedeme ait bir araba vefat ettikten sonra miras bölümü yapıldı dedi. Araba orijinal 155 bindeymiş. Neyse motorcuya gösterdik problem yok dedi. Aldık neyse aldıktan sonra baktık plaka değişmiş ve alış satış yapılmış araca. Yani dede hikayesi doğru olmayabilir. Sonra araç bir tur attım km saati 1000 km ileri attı ve hız ibresi göstermemeye başladı. Ben de KM düşürmeden şüphelendim PTT'de sorgulattım harbiden orijinal km. Moralim bozuldu açıkçası. Wpden yazdim dedi cumartesi yaptırırım kısa farlar da çalışmıyor akü voltajından da olabilir googlede öyle yazio onlari da yaptiracakmis ama moral falan kalmadı. Hem işsizim hem cebimdeki son parayla aldım. Tek amacım babam rahatsız olduğu için hastaneye götürüp getirmekti. Tam hayal kırıklığı. Evliyim eşime de durumu çaktırmıyorum üzülmesin. Akşamları tur atıyoruz arabayla çok mutlu oluyor. Edit: Araçtan gaz kokusu geliyor, araba soğuduktan sonra ilk marşı alması epey zor 5-6 kez zorluyorum. Araba aşırı yakıt tüketiyor. Moralim çok bozuk yolun ortasında stop edip kaldığımda oldu. Bakalım sanayide bir şeyler yapabilecek miyim bilmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 14 Kasım 2025; 1:26:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı