Şimdi Ara

ilk arabami alacağım yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar ilk arabami alacagim bana yardimci olurmusunuz.
    Bütçem 12000- 15000 liradır. Hem çalışıp hemde şehir dışında üniversiteye gitmem gerekiyor aylık 1600 km yol yapacağım. Alacağım aracın az yakmasi, konforlu ve güvenlikli bir araç olmasını istiyorum.
    Bir kaç arabaya baktım ama bir türlü karar veremedim.
    Ford fiesta 1.4 tdci comfort
    Peugeot 206 1.4
    Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.[DHTUBE=]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar lütfen yardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YANLIZKAPTAN

Herkeze selamlar
    Bütçem 12000- 15000 liradır. Hem çalışıp hemde şehir dışında üniversiteye gitmem gerekiyor aylık 1600 km yol yapacağım. Alacağım aracın az yakmasi, konforlu ve güvenlikli bir araç olmasını istiyorum.
    Peugeot 206 1.4

tavsiyem 1.4hdı 206
  • 206 vanlar var ruhsatta kamyonet geçer ama arkaları camlı olanlarına bakabilirsin

Muhtemelen km düşürme gibi. bir sürü şey çıkacak ama motoruna orasına burasına iyi baktır düzenli bakım görmüş al bin gitsin fiyatlarıda 10 bin lira dolaylarında

Hem coupe , spora arba gibi durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

quote:

Herkeze selamlar
    Peugeot 206 1.4

tavsiyem 1.4hdı 206

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YANLIZKAPTAN -- 18 Eylül 2013; 16:39:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

quote:

Herkeze selamlar
    Peugeot 206 1.4

tavsiyem 1.4hdı 206

Dizellerin km ler genelde cok yuksek temizinede cok para istiyorlar.
    Ayrica bu 206 iceriye sesi cok aliyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

206 vanlar var ruhsatta kamyonet geçer ama arkaları camlı olanlarına bakabilirsin

Muhtemelen km düşürme gibi. bir sürü şey çıkacak ama motoruna orasına burasına iyi baktır düzenli bakım görmüş al bin gitsin fiyatlarıda 10 bin lira dolaylarında

2 kapılar fiyat yönünden gayet uygun ama alırsan sana kardeş olur satamazsin diyorlar. Açıkçası da 4 kapılı olmasını daha çok istiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

206 vanlar var ruhsatta kamyonet geçer ama arkaları camlı olanlarına bakabilirsin

2 kapılar fiyat yönünden gayet uygun ama alırsan sana kardeş olur satamazsin diyorlar. Açıkçası da 4 kapılı olmasını daha çok istiyorum.

10 bin liralık dizel araba satılmaz lafı hikaye bana göre , o paraya millet 95 model şahin satıyor ...

Diğer türlü bilmiyorum hoşuna gider mi ama tata bakabilirsin hem az yakıyor hem modelli problem çıkarma ihtimali az zaten pek bi donanım v.s. olmadığı için veya dacia olabilir

• hiç bi zaman 3 kuruşa 5 köfte olmaz
    ikinci elde,
    10-15e araba maceradır
    20-25e araba iyidir
    30-35e araba dadından yinmez
  • 206 konforu ıskalamış bir model.
    öğrencisin sorun çıkartmasın sn ona bak sadece bilen bimeyen konuşur bugün springe 5lira verirsin çok güzel kullanırsın dert etme senin öngördüğün fiyat aralığına çok kullanışlı marka modeller var mesele senin beklentilerin ve otomobil bakımından nekadar anladığın nekadar zaman/bütçe ayırabileceğin ile alakalı
  • Kardes sahsen ben bindim 206 ya gorunum olarak guzel fakat konfor yok bence simdi 1998 model 1.6 16w opel astra gls var memnunum tavsiye ederim yada fiat brava her ikiside bence guzel araclar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.