Ne diyosunuz? İlişki nasıl başlar? Hiç tecrübem yok bu konuda 1 defalık haricinde. Sizce kızda atabilir mi? Erkek mi atmalı? Düşünceleriniz nedir? |
İlk adımı erkek mi atmak zorunda?

-
-
O bir defa nasıl oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birisiyle konuşuyodum normal olarak.Sonra düşüncelerini filan dinleyince (genel hayat görüşü vs.) hoşlanmaya başladım.Güzeldi de kendisi benim için.
Sonra bunu haftalarca içimde tuttum.Söylesem mi söylemesem mi diye.Tedirgindim.
Bi yerde yalnız kalmıştık.Alttan alttan söylemeye çalıştım anlamadı.Bende tutamadım içimde.Ben senden hoşlanıyorum dedim.O da bana bakarak bende aynı şeyi düşünüyorum dedi ve ilişki başladı.
Keşke demeseydim o gün ü lafı ama orası da ayrı mesele.
Hayatımdaki tek ilişki tecrübesiydi.Keşke yalnızlığıma devam etseydim dedirtmişti bu bana. :(
-
Doğrudan adım atan kadın sayısı azdır, genelde dolaylı yoldan sana sezdirmeye çalışıp senin adım atmanı beklerler.
-
•gacha senem•youtube
Friends from Kopenhagenhttps://www.youtube.com/watch?v=7z7Hu7M4PG4&feature=youtu.beAvrupa' da kızlar teklif ediye...
-
medeniyet bi başka yea
-
İlk adımı ben atmıstım güzel bi red yedim tavsiye ederim😂
İlişki başlamış iste neden pişman oldun ?
Kötü bi şekilde bitti.Terkedildim sayılır.2 yıl it gibi tek başıma acı çektim.3.yıl biraz rahatladım.Hala geçmişe bakınca canım yanıyo.
Keşke hiç yaşanmasaydı diyorum içimden.Şimdi iyiyim eskiye kıyasla ama.
Unutan iyileşcek.O unuttu iyileşti benimde unutmam lazım :(
-
Anladım kötü bi deneyim olmuş senin için terkedilmek:aldatılmak başkasını bulup terk etmiş bellki geçmiş olsun
Yani bi ilişkide en kötü şey aldatılmak veya terkedilmek.Terkedilmek başıma geldi sadece.Sonraki yıllar başkasınıda bulmuştur beni ilgilendirmiyo orası.
Eskiden güler geçerdim de bu gönül işleri ağır oluyomuş onu anladım.
-
erkek kıza seninle çıkalım mı tarzı bi teklif ile gitmemeli. erkek kızla muhabbeti arttırır, kız ters sinyal vermedikçe erkek yakınlığı arttırır. olay böyle işler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zorunda değil ama erkek yapsa daha yakışık alır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eğer bir kız ilk adımı atarsa erkek o kıza değer vermez, cepte görür.
-
Yaş kaç? Çünkü bu konular yaşa ve iki tarafın olgunluğuna göre çok değişiyor.
-
Bence cinsiyetinin önemi olmayan bir konu. Seviyorsan gerçekten onunla ilgili bir gelecek görüyorsan ilk kimin adım atacağının önemi yok. İlk adımı kim attıysa en fazla ret yer olur biter. Ret yiyince dünya’nın sonu gelmiyor. Lisedeyken kıza açılıp ret yemiştim hatta dalga bile geçmişti. Şimdi gülüp geçiyorum iyiki olmamış diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan123417 -- 18 Mayıs 2025; 13:35:15 >
Teşekkürler değerli düşünceleriniz için
-
İlk adımı kadın atar. Bir kadın sana hoşlandığı belli ederse sende seversen yanına gidebilirsin. Aksini daha görmedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X