< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ilk 20k oluru var mı (5. sayfa)

-
-
hocam burada tahmin yapıyoruz sonuçta. yani dediğiniz gibi 3-4k da getirebilir ama bence bu sınav kolaydı. 100 net 6-7k arası getirirse sevinilmeli diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
açıklanınca görelim hocam. bu seneki msü abartılan kadar zor değildi bence. +30dkyı da unutuyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 8 Nisan 2022; 20:48:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 100 net 15k kadar kötü de getirmez 3-4-5k kadar da iyi getirmez ayrıca geçen sene 100 net 6k getirmedi. Bir arkadaşım 100 net ile 10-11k gibi bir sonuç almıştı. Benim tahminim yine 100 netin 10k getireceği yani geçen sene ile aynı. Çoğu kişi msüye zor diyor ama gerçekten de +30 dakika faktörünü çok göz ardı ediliyor bence de.
-
İnternetten bakabilirsin 6k küsür getiriyor. Senin arkadaşın 11k yapması için sosyalden 3 net falan yapması lazım. O arkadaşın ya kolpa sıkmış ya da sosyalden 0 çekmiş hangisi?
-
kolpa değil hocam ya 10.000 li bir şeylerdi ama genel sıralaması mı sayısal mı tam olarak hatırlamıyorum
-
Hocam kolpa değilse çok nadir bir öğrenci tipi muhtemelen sosyalde 3 5 net gibi absürt bir net yapmış. Genel sıralama için konuşuyorum. İnternetten bakabilirsin 35 Türkçe 15 Sosyal 35 Mat 15 Fen 6.5k Getiriyor. Eğer sosyali ve türkçeyi yükseltecek olursak 4.5klara kadar ilerliyor. Tam tersi Sosyali ve Türkçeyi düşürürsek 7.5kya kadar geriliyor. Sana 2 ihtimal veriyorum ya arkadaşın kolpa ya da sosyali çok kötüydü arkadaşının o kadar kötüydü ki 5 net zor yaptı.
-
Bilmiyorum hangisinden ne kadar yaptığını açıkçası ama kolpa değill
-
Hocam kolpa değilse çok nadir bir öğrenci tipi olduğu için 100 net 10 11k getirdi iddianız çürümüş oluyor.
-
Merak ettim şuan kaç gelecek kesin 14 nisanda mı açıklanıyor hocam
-
Hocam 1 2 gün erken açıklayabilirler tabi ama resmiyette 14 nisan. Siz 99,5 yapmıştınız bence net ilk 5kdasınız.
-
Ben de öyle düşünüyorum hocam.
-
Hocam benim tam olarak 99,5 değil sanırım. 97,25 ile 99,75 arası bekliyorum çok düşük bi ihtimalle de 101
-
Her türlü iyi bir sıralama gelir hocam.
-
hocam msü sonucunuz neydi ve tyt neydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
msü 13.820 ham tyt 18.752
sanırım bunu msü tytyi yansıtıyor mu diye sordun. bana sorarsan konuların tam ve netlerin sabitse evet yansıtıyor ama konu eksiğin çoksa ve denemeden denemeye fark oluyorsa yansıtmayabilir 2020 msüde 24k yapmıştım ham tytm 110k idi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X