hocam ben ösym sınavlarında sıçmaca oluyorum,her gun prob kasıyom bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ilk 20k oluru var mı (3. sayfa)

-
-
kötü niyet arıyor olabilirsiniz ama ben genelde denemelerde iyi yapıp sınavda düşen tayfadanım.O yüzden kendimi en kötüye hazırlıyorum.Yoksa netler iyi olabilir ama msüde 90 yapmıştım mesela öyle anlatayım.Kötü bir niyetim yok hedefim tıp o yüzden ilk 20 k dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ha eyvallah, açıklayıcı olmanız sevindirdi.
Kolay gelsin hocam, kusura bakmayın rahatsızlık verdik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok daha az kişi arasında 7-8 k civarıydı benimki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kaç net yapmıştınız hocam tyt ayt
adam merak etmiş sormuş, ne kadar didik didik etmişsiniz basit bir soruyu
-
töderi hatırlamıyorum. tyt sanırım 85 ayt mat 25 ayt fen 32.5
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kaç k yaptın hocam
önemi yok siz gerilmeyin
başaracağınıza eminim!
hocam ben tıp istediğim için öyle dedim asla bozmayın moralinizi zaten mezunum ben
Hocam sanki msüde de 38 gibi bi türkçe yapmıştınız bunda da 37 yapmışsınız. Türkçeyi nasıl bu kadar geliştirdiniz ya, sürekli türkçede patlıyorum.
-
evet hocam msüde 37-3 yapmsıtım. Her gün asla aaksatmadan tr denemesi hocam,bu işin sırrı budur bana göre
Olum bak birşey derim de banlanırım demiyorum sen anladın.
-
sağ olun hocam, yarından itibaren başlayayım o zaman ben de. Geç kaldım ama ne kadar olursa artık. Türkçe yüzünden 105-110 arasına çıkamıyorum bir türlü. Msüde de 32-8 gibi bir şey yaptım sanırm.
-
Ben de tıp için mezuna kaldım canım
-
Şımarıyorlar hocam bunlar. Tınlamanıza bile gerek yok.
-
Olumm sabahtan beri gülüyorum 10-30k arası dediğin yere, sen nasıl bir trolsün oğlum:)) Geçen yıl 1.5k yapıp 4knın dışında kalan kimse tanımıyorum bak en kötüsü 4k yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-026BC8BC3 -- 8 Nisan 2022; 1:19:3 > -
Ne yapayim ben de 800 yapmistim bunda ve diger tg sinavda 900 gibi bir seydi veya 1200 du herhalde.ezbere konusuyorsunuz hep
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen kaç k yaptın yksde bro
-
sen asiri iyimsersin ya bana da msüde 15k flan gelir diyodun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X