Şimdi Ara

ilk 20k oluru var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt

hocam ilk bin zor diye öyle dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu netlerle 20k olur mu diyorsanız 15 k hedefim vardı büyük moralim bozuldu..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulug B kullanıcısına yanıt
    Ya yok hocam zaten onun için açmış konuyu. Sakin böyle bir şey yapmayın, devam.

• cantbeblankbabe C kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum da ben art niyet aradım. Hadi 10k falan desen neyse de.

• umarım şakadır

Sen ne gergin elemansin ya bu sıralamayı her yapan gerçekte 1kya mi giriyor saniyorsun.

Bu siralamanin ederi normalde 10k-30k arasi bir sey

Abartmayın hocam, arkadaşın hedefi belki 20k o yüzden böyle bir başlık açtı. Her şeye moral bozuyorsunuz diye ağlayacaksanız takılmayın buralarda fazla. Ki evet bence de netleri 10k ya bile girecek kadar iyi.

• aga msude 20 kusur mat yaptım dıyodun sanki bı haftada 10 kusur nasıl arttı la taktik versene

• çeka1 kullanıcısına yanıt
    Ya birader ben 1k gelir mi dedim ? Demek istediğim 20k demesi çok abartılı kaçtı ondan dedim. 10k-30k arası bir şeymis. Vay be, aralığa bakar mısın ya ? :D Seni ciddiye alan kim ki?

• Ben sadece art niyetli olarak açtı diye dusundum o kadar.

Siz de bana katilmissiniz 10k'dan kötü gelmesi imkansız. O zaman bu sınavda 200 bin yapan 2 milyonuncu olur bu mantığa bakarsak ? E 2 milyon sıralama yapacak adam da 20 milyonuncu olur ? :d

hocam ben de böyle dedim çekayı görünce ama gidip hesapladım harbiden obp 90 alınınca bu netlerle 2019da 12k gelmiş 20 ve 21i dikkate almak doğru değil ama 26k ve 2k gelmiş yani aslında ortalama alınınca dediği doğru oluyor. bu forumda çekaya katılacağımı hiç düşünmezdim.

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Yani bilmiyorum hocam da işte büyük ihtimalle ben de o civar gelir diye düşünüyorum. Öğrenci profilini -bu sene- göz önünde bulundurursak 10k civarı da gelebilir. Bunu sınavdan sonra yorumlamak daha iyi ama bence böyle dediğimiz gibi olabilir. 2019 gibi bir sınav gelirse harika ötesi.

Alt sıralarda 10'la çarpmak mantıklı olabilir fakat üst siralarda bu kadar fazla çarpılır mi orasını merak ediyorum ben. Örnek: ozdebirde 10k yapınca 100k demek mantıklı mı?

hocam hayır sıralamayı bir katsayıyla çarpmak tabii ki mantıksız ben sadece netlere göre dedim ki o bile saçma çünkü hangi yıl hangi ders belirleyici oluyor, standart sapma hangi branşa çalışıyor onu bilemiyoruz. netleri gayet iyi olmasına rağmen 20k'dan "oluru var mı" diye bahsetmesi bana da garip geldi ama gidip hesaplayınca korkunç gerçekle yüzleştim. 10k yapan adamla 5k yapan adam arasında sadece birkaç net oynuyor işte, böyle işe ne denir ki...

Abarti degil benimki 800 ken gercekte 20k geldi baska tanidiklarimda bu civarda geldi veya daha iyi geldi.

Sinav anina gore 10-30 arasi gelebilir ezbere konusup durmayın sanki x nete 10-30 arasi gelir dedik.Sadece sonuca göre o aralikta olur dedim.

Ciddiye almiyorsan yazmazsin cevap ki ciddiye alan buyuk bir kitle var burada

Sen sinavina gir oyle laf yap dedigime bos yere karisma

Ya çok komik ya cekaya katilacagimi dusunmezdim diyor bu mizah varken sinava hazirlanma sen bos yere , git gosterini yap daha çok kazanirsin

:( valla ben iptal oldum 1 aydır ya bu TG genellerindeki sıralamalardan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 8 Nisan 2022; 0:21:10 >
    Tamam hocam, ben bir şey demedim de sen benim 2-3 mesajıma bakıp karakterimi analiz etmişsin tebrik ediyorum.

tavsiye için sağ ol çeka bu aralar hiç yığılacağımızı söylemiyorsun dikkatimi çekiyor bir yığ da bizi kendimize gelelim

Bi analiz goremiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.