sayısal sıralamam 16500, nereleri yazabilirim. |
... (3. sayfa)

-
-
Hangi meslek istiyorsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806bu boş konu neden popülerde bende başlıktan bir şey anlatacak sandım
hamza abi, valla haklısın abi.
adam ilk200 falan demiş, lise mezunu babamın verdiği tavsiyeleri vermiş kaybolmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 16 Ağustos 2021; 13:40:53 > -
Eyvallah malesef herkes bos konusuyor cevremizde kaliteli insan yokquote:
Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadamhamza abi, valla haklısın abi.
adam ilk200 falan demiş, lise mezunu babamın verdiği tavsiyeleri vermiş kaybolmuş.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jacob Robbins
Hangi meslek istiyorsun hocammühendislik
-
İTÜ mat müh, YTÜ endüstri yazardım ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonuç olarak ne kadar kazanıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsen yardımcı olmak için yazıyorum e-ticaretle uğraşıyorum maddi olarak rahatım , siyaset bilimi yazdım tamamen zevk için yıllardır okumak istiyordum maddi bir beklentim yok bence artık istisna durumlar dışında insanların üniversiteden çok büyük bir maddi beklentisi olmaması lazım …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gerçekten biri "ilk 200deki şirket müdürüyüm" diyor hiçbir bilgi vermiyor ve hepiniz inanıp ne seçeyim ne yapayım diye yorumlarda ağlaşıyorsunuz. kuş kadar beyniniz olsa keşke.
neyse arkadaşlar ben de türkiyedeki çok bilindik bir şirketin yazılım kontrol sorumlusu eşbaşkan başbakanıyım. size ipucu vereyim:
1- hemen yazılım oku
2- çok çalışın süper
3- ingilizce öğrenin!!! dünyada ingilizce bilmezsen kötü olur...
4- ilk 500e giremediysen OKUMA.
5- gtü ceng
umarım yazdıklarımı önemsersiniz arkadaşlar... 40 yıllık tecrübe konuşuyor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X