Şimdi Ara

İLK 100 ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • umit abi cidden senin tavsiyerine çok ama çok ihtiyacım var zor durumdayım hastalık okul vb. isyan etmiyorum ama bunun nasıl üstesinden gelmeylim nasıl bir sistem uygulamalayıım bana yardımcı olurmusun rica etsem

  • Öncelikle geçmiş olsun hocam bence yanlış düşünüyosunuz çoğu insan geçen sene bu triplere girdi 20 30k arasına girip mezuna bırakıp seneye ilk 1k ya çekerim filan diye. Ama sonuç %95 i (kendi çevremden) belirsizlikten dolayı yazıp gittiler. Bunda aile vs gibi faktörlerde etkili çünkü genelde insanın umudunu kırıyorlar. Tabi sizede bağlı kararlı iseniz ben mezuna kalıcam deyip işi bitirebilirsiniz kulak tıkayıp ( ben öyle yapmıştım) Ama bence şimdiden mezunluğu düşünmemelisiniz. Bu sene ilk 100 ü hedefleyip ona göre çalışmalısınız. Eğer 20k hedeflerseniz o netlere geldiğinizde rahatalayıp nasıl olsa seneye giricem diye salma olasılığınızda var, onun için var gücünüzle çalışın belki çok zekisinizdir 5 ayda yaparsınız olmıycak diye bir şey yok . Burayıda sadece soru amaçlı kullanın yoksa tokat gibi cevap veriyorlar insanın umudunu kıran ( sebebi herkes anonim reelde göstermeyecekleri tavırları burda rahatça yapabiliyorlar)




  • hocam cok teşekkür ederim saolun ama ne bilyeim yani size şunu sormak istiyorum ilk 100 seneye yapmam için bu sene en az kaç k yapmam gerekir lütfen yardım edin :)

  • Medipol5K M kullanıcısına yanıt
    Böyle bir parametre yok. Şu kadar yaparsan seneye ilk 100 yapabilirsin diye bir şey yok. Bunları kafana takacağına tamamen dersine odaklan.
  • m4799 kullanıcısına yanıt

    çok teşekkür ederim tavsiye edebilceğiniz şeyler var mıdır acaba

  • up

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ravbin

    Buraya neden olur mu diye yazıyorsunuz anlamıyorum. Kendinize inanıyorsanız deneyin. Olursa yaptım oldu yazarsınız.

    Delirmemek elde değil efendim. Kendine, verdiği kararlara, hatta hedeflerine hiçbir güveni olmayan, yapabileceklerini kestiremeyen insanlar biraz olsun rahatlamak için mantıklı mantıksız fark etmeksizin iyi hissettirecek yorumlar bekliyorlar.


    Siz kendinizi tanımıyorsunuz da yazdığınız iki sayıyla iki cümleyle biz mi sizi tanıyalım? Kalemi kağıdı bırakın da bir gün boyunca şu kafanızı çalıştırarak düşünün bakalım ben neyim diye

  • Lan oğlum tytde 50 yaparken aytde nasıl 45 yapıyorsun?

  • Katiller de Ağlar kullanıcısına yanıt

    bilmiyorum valla tyt türkçem çok kötü

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.