Şimdi Ara

İlişki hakkında erkeklere vereceğim tavsiyeler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstiyorsanız Türk kadını istiyorsanız Alman olsun hepsi böyle tecrübeyle sabit. Yazdıklarımı mutlaka uygulayın.

Bir kadına asla üzgün görünmeyeceksin, çaresiz görünmeyeceksin ilk kural bu. Bir kadının senden isteği varsa bunu yerine getireceksin ona kendini değerli hissettireceksin ama ona göre şekil almayacaksın kendi duruşun net olacak. Asla çocuk gibi olmayacaksın, onun yanında ağzından '' keşke '' ile başlayan cümleler kurmayacaksın.

Onu bir gün ilgiye boğacak seveceksin ama diğer gün bunu yapmayacaksın aksi takdirde ona senden başka kimsem yok sana bağlıyım mesajını verirsin ve bir kadın bunu hissettiği an ipleri eline alıp ilişkiye kendisi yön verir. Onu aynı zamanda dünyanın en değerli insanı gibi hissettirip aynı zamanda onsuz da yapabileceğin olgunluğunu verdiğin zaman o kadın sana hatalı cümle bile kurmamak için dikkat edecektir.

Senin hoşuna gitmeyen bir cümle kurduysa veya bir şey yaptıysa ona asla sesini yükseltmeyeceksin, sadece mimiksiz bir şekilde yüzüne bakıp geçeceksin, bir zaman sonra kendisi yaptığı hatadan dolayı özür dileyecektir tüm kadınlarda işe yarar deneyip görün.

Türk erkeklerinin en çok yaptığı hata kadını kısıtlamaktır, bunu yapmayın dostlarım. Bir kadının hata yapma potansiyeli varsa siz onu kısıtlayınca bu ihtimal daha da artacaktır. Kadına çok sahip çıkın ama tüm çevresi siz olmaya çalışmayın, örneğin bırakın kadın arkadaşlarıyla gezsin, tozsun. Onu arayıp daraltmayın, tek diyeceğiniz şey '' eve geçerken ararsın seni alırım iyi eğlenceler '' gibi şeyler olsun. Kadın bu şekilde hem daralmayacak hem de onun arkasında olduğunuzu bilip kendini güvende hissedecektir.

Kadınla her zaman iletişime geçmeyin, tüm işinizi o yazdı aradı diye bırakıp onunla ilgilenmeyin, hayatınızdaki en önemli kişi olsa bile bunu ona hissettirmeyin.

Kısacası bir kadın vazgeçilmez olduğunu hissedip sizin ona ihtiyacınız olduğunu anlarsa geçmiş olsun dostlarım. Kadınlar her zaman gücü sever, ulaşamadığı kişileri daha çok sever, cebinde olanın kıymetini bilmezler. Biz erkekler vazgeçilmez olduğumuzu anlayınca hayatımızı o kadına adarız ama kadınlar doğaları gereği bunu yapmazlar. Her zaman yönetilmeyi ve bir liderin yanında olmayı seçerler. Kendisiyle 7/24 ilgilenen erkekleri sevdiklerini söyleseler bile doğaları gereği bir süre sonra bundan sıkılıp başka yerlere akılları kayacaktır tecrübeyle sabittir.

Varsa sorularınız ilişkinize dair, yazın bana çözüm bulalım tartışalım, iyi forumlar.

• @Maraz Alinin sağ kolu okusun bunları

• @4F3

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okumadım, göz gezdirdim. Daha büyük problem var bunları geç. Sen kadına ulaşabilecek adama tavsiye veriyorsun.

Gelelim mevzuya

Bir çerçeven olmadığı sürece karı işleri boş.

İşin yok
    Hayatta amacın yok
    Bakımsızsın
    Vücut desen iğrenç
    Yaşadığın odayı toplamaktan acizsin

Sonra karılar bana bakmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanki halinle Ciddi ilişki bulursun, anlık heyecan arıyorsan

araban olacak, o karı istediği zaman istediğin yere alıp götürme potansiyelin olmalı,

vücudun olacak.

sadece ilk 2 madde araba veya vücut yoksa anlık heyecan bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 23 Haziran 2024; 15:11:52 >
  • Seni çok hızlı gördüm kardeşim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birde ileride evlilik ihtimaliniz olan bayana,

Asla kendiniz ve aileniz ile ilgili olumsuz hiçbir özel durumu saf saf paylaşmayacaksınız.

Bilmesi gerektiği kadarı kafi'dir.

Aksi takdirde bu paylaşımlar ileri de size yol, su ve elektrik olarak geri dönecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • banane kardeşim ben ne kendimi düzelticem benimle konuşmak isteyen kız kendini düzeltir öyle gelir istemeyenin keyfi bilir

• O kadar uğraşacağıma 100-200 dolar verir emekçiye giderim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.