Şimdi Ara

İlgisi Gerçek mi Yoksa Geçici Bir Konuşma İhtiyacı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 yaşındayım. Şu anda hayatımı toparlama sürecindeyim ve ciddi bir ilişki için tam olarak hazır hissetmiyorum. Yaklaşık 1 haftadır benden 2 yaş büyük bir kadınla konuşuyorum. Normalde önceden konuştuğum kişiler sohbeti bu kadar uzun tutamayıp bitirirdi mesajlarıma geç cevap verdikleri olurdu, çoğu zaman iletişim sorunu yaşardım. Bazıları kahve teklifimi geri çevirmezdi ancak işim var diye bahaneler üretirdi.

Şuan ki konuştuğum kişiye her gün ne yazsam çok geç olmadan dönüş sağlıyor ve uzun uzun konuşuyoruz hatta sıkıldığım bile oluyor oda çabuk geçiyor, ilgi var gibi hissediyorum. Bazen kendisi de konuşmayı başlatıyor, reels gönderiyor. Hatta "2 yıldır kimse yazmadı, tanışmak için bile yanıma gelmediler" gibi şeyler de söyledi. Üstüne dm kutusunu ekran görüntüsü olarak çekti ve bana ''bak kimse yazmamış'' demişti. Ben inanmak istemedim nasıl olur vs. Derken kendisi de bu duruma şaşırdığını söylemişti.

Ben de ona "hayatında evlilik gibi bir şey ister miydin ? diye sordum, o da "zamanlamaya inanıyorum, o çizgiye yaklaştığımı hissediyorum" dedi. Şu an onun ne düşündüğünü anlayamıyorum. Hem hoşuma gidiyor bu ilgi ama hem de kafamda "ya benden ileride ciddi bir şey beklerse" gibi bir endişe var. Ne yapmalıyım? Sizce bu ciddi bir yönelimin başlangıcı mı yoksa sadece içten bir iletişim mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kadınlara fazla yüz vermeyeceksin hac1m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu yorumu dikkate al. ayrıca yüzyüze denk gelmeden anlaman çok zor.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.