Şimdi Ara

İlginç You Tube Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdi hayli ilginç bir sorun ile karşı karşıyayım. Evde wifi ile bağlantı içerisinde you tube mobil ile girdiğimde belli bir süre sonra donma oluyor ki bu durum netflixte akıcı ve kaliteli bir video izlerken sorun olmamasına rağmen You Tube mobilde oluyor. Keza yine tarayıcıdan You Tube'a girdiğimde de bir sorun olmuyor.

    Şimdi buraya kadar herkes işte You Tube'a güncelleme gelmiştir olmuştu şu bu diye düşünebilir işin garip tarafına geliyorum. İş yerimde wifi bağlantısı içerisinde You Tube uygulamasından girdiğimde bir sorun yaşamıyorum daha da ilginç kısmı ise evde hem iPad hem Samsung Note 9 kullanıcısıyım ikisi de aynı sorunı yaşıyor hatta evde kullanılan tüm akıllı cihazlar aynı sorunu yaşıyor. Bunların platformu sistemi farklı olmasına rağmen internet hızında problem olmamasına rağmen bu saçmalık nasıl oluyor işin içinden çıkamadım.

    Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 13 Eylül 2020; 0:55:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Aynı şey bende de var. İnternette hiçbir sorun yokken sanki tamamen kesilmiş gibi tepki veriyor. Telefondan wifi kapatıp açıyorum canavar gibi çalışmaya devam ediyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternet sağlayıcısının gizlice uyguladığı bir yavaşlatma olabilir.

    Mesela bir ara Netflix'te ciddi bir yavaşlatılma yapılmıştı. ISS'yi aradığınızda hiçbir sorun gözükmediğini hızı tam aldığınızı söylüyorlardı ancak o kadar çok şikayet vardı ki gizlice o internet sitesi veya uygulamasına yavaşlatılma yapılıyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşin ilginç yanı iş yerinden uygulamaya aynı iPad ve Note 9 gibi farklı platformlardaki cihazlarla girince sorun yaşamazken evdeki wifi ile you tube mobil uygulamasında akıllı cihaz farketmeksizin sorun yaşıyorum.

    Dediğiniz gibi adeta internet kesilmiş gibi oluyor oldukça değişik bir durum ve tedirgin edici

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bunun ISS kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.