Şimdi Ara

İLGİNÇ: İPHONE MODELLERİNDE KİLİTLİYKEN TELEFONUN KAPANMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb aklıma bir şey geldi de acaba şu iphone modellerinde tlfon kilitli iken üst kapatma düğmesinden tlfonun kapatılması sizce saçma olmamış mı ? tlfonumuz kaybolsa ya da çalınsa üst tuşla tlfonu kapatabilecek ve bunun sonucunda konum servisleri çalışmayacak. çalışmadığı için de tlfonu bulamayacağız. apple mail nasıl atılıyor öneri ? belki değerlendirip kapatmayı engellerler kilitli iken ?

• Çok mantıklı ama bunun yapılmasınında getirdigi problemler olabilir mi acaba diye sormak geldi aklıma birden. ? Yoksa böyle dahiyane bir olayı Apple neden yapmasın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjı bitince de kapanıyor. Bu neyin mantığı hpcam? . iPhone'umu bul sistemi üzerinden kitle ve uyarı gönder çalınırsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ayarlar > iCloud > iPhone'umu Bul > Son Konumu Gönder" özelliğini açarsanız şarjınız bitmeden konum gönderiyor. Fakat telefon kapandıktan sonra kişi ciddi miktarda konum da değiştirebilir..Bbunun önüne geçemiyoruz maalesef.

Jailbroken kullanıcılar için; power tuşuna uzun basıldığında şifre sormasını sağlayan bir çok tweak mevcut. Bu sayede telefonun manuel kapatılmasının önüne geçebilirsiniz.

Düzeltme:imla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Bence hiçbir problem yaratmaz. Çünkü tlfonun orta tuş ve power tuşuna bastığında yeniden başlatıyor. Olası bir donma ve sistem arızalarına karşı...

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Şarjı bitince de kapanıyor. Bu neyin mantığı hpcam? . iPhone'umu bul sistemi üzerinden kitle ve uyarı gönder çalınırsa.

Hocam en azından tlfonun şarjı bitip kapanana kadar tlfonu buluruz. Çünkü tlfonun bekleme süresi gerçekten çok iyi. Bak mesela hiç düşündünüz mü iphone neden alttaki çıkan bar menüye hücreseli açma kapatma yapmamış. Çünkü netin açık olduğu zaman konum servisleri çalışıyor ve icloud'a yolluyor. O barda neti kapatamadığı için bir yandan da apple düşünmüş bu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

"Ayarlar > iCloud > iPhone'umu Bul > Son Konumu Gönder" özelliğini açarsanız şarjınız bitmeden konum gönderiyor. Fakat telefon kapandıktan sonra kişi ciddi miktarda konum da değiştirebilir..Bbunun önüne geçemiyoruz maalesef.

Jailbroken kullanıcılar için; power tuşuna uzun basıldığında şifre sormasını sağlayan bir çok tweak mevcut. Bu sayede telefonun manuel kapatılmasının önüne geçebilirsiniz.

Düzeltme:imla

İşte hocam bu özelliği apple yapsa çok daha faydalı ve iyi olur diye düşünüyorum. Tlfonun bekleme süresi çok iyi olduğu için en azından tlfon kapanmadan o süre içinde buluruz diye düşündüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ninjakusi

quote:

Şarjı bitince de kapanıyor. Bu neyin mantığı hpcam? . iPhone'umu bul sistemi üzerinden kitle ve uyarı gönder çalınırsa.

Hocam en azından tlfonun şarjı bitip kapanana kadar tlfonu buluruz. Çünkü tlfonun bekleme süresi gerçekten çok iyi. Bak mesela hiç düşündünüz mü iphone neden alttaki çıkan bar menüye hücreseli açma kapatma yapmamış. Çünkü netin açık olduğu zaman konum servisleri çalışıyor ve icloud'a yolluyor. O barda neti kapatamadığı için bir yandan da apple düşünmüş bu işi

Hocam yanlış anlama ama bunu IOS7 Zamanından beri insanlara anlatmaya çalışıyorum. Ama anlamıyorlar afedersiniz baba parasıyla geçinip hava atan özürlü tipler işte....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısınız hocam bu konuda bunu engellemek için önerdiğiniz tweak ler var mı acaba ? Bioprotect sanırım kapatırken parmak izi istiyormuş doğru mudur eğer öyleyse onu kurayım diyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ninjakusi

quote:

Hocam yanlış anlama ama bunu IOS7 Zamanından beri insanlara anlatmaya çalışıyorum. Ama anlamıyorlar afedersiniz baba parasıyla geçinip hava atan özürlü tipler işte....

aynen hocam. apple ın bir el atması lazım bu işe. gerçekten ciddi bir sorun diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HuoYuanJi

Haklısınız hocam bu konuda bunu engellemek için önerdiğiniz tweak ler var mı acaba ? Bioprotect sanırım kapatırken parmak izi istiyormuş doğru mudur eğer öyleyse onu kurayım diyorum.

valla hocam tweak işlerinden anlamam ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.